Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaro
    Toho milovníka malých chlapečků NE.
  • Drahoše do odpadkového koše.
    • No to je Argument, ty zaprděnče *15* *15* *15*
    • A Becheroviče do p.če.
      • A tebe určitě, prasečí hlavo..ha...
  • Drahoš je sice vítač, oportunista, slaboch a nejspíš taky hajzlík, ale mezi vším tím ostatním šancajkem se vyjímá jako perla mezi plívama. Volím ho sice s odporem, ale koho jiného?? TOPOL, to snad nemyslíte vážně!!! Neměl by kandidovat taky "sexy mozek" Paroubek? Nebo třeba Kočka, kdo dokázal řídit Matějskou pouť, má tu nejlepší kvalifikaci k řízení tohohle státu... samozřejmě postrádám génie F.R. Čecha a M. Knížáka, ti rozumí všemu. Taky Provod nebo Pitr by nebyli špatní presidenti... a vůbec, proč mu nedat generální pardon a neudělat presidentem Viktora Koženého????!!! Ten má nakradeno ještě víc než Bureš!
  • může být ten Topolánek. Plíživě vlezlý jak kontrarevoluce, se snaží dorvat znovu ke žlabu. Co s ním už bylo ostudy, co tady tento kolík už navyváděl psích kusů. Ale pořádných. Kdy si třeba nechal zastavit vládní speciál s celou delegací v Alpách, kde už s lyžemi čekal darebák Dalík. A toto se znovu uchází o místo na sluníčku. S penízky které si už přihrabal, by se mu líbilo hrabat další. Fuj fuj fuj.
  • I tady na tom diskusním fóru se ukazuje, že toho, čeho se nám nejvíc nedostává jsou právě OBČANÉ, vzdělaní, soudní, odpovědní a především na vysoké úrovni tradiční MORÁLKY.
    • Však Zeman to ví, viz jeho výrok z r.1992:
      "Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt."
      On moc dobře zná své voliče, zhruba tu polovinu občanů a všechny "sedmé" *15* *15* *15*
      Vzdělaní, soudní a odpovědní ho jistě volit nebudou.
      • tak jistě ty rozumní budou volit drahoše teplého milovníka uprchlíků
        • Zzzzzemanovci už zase špiní a lžou, co?
          Drahoš je jasně proti přijímání ekonomických uprchlíků do Evropy:
          https://www.youtube.com/watch?v=APDvRumVS94
          Omezený počet !prověřených! uprchlíků před válkou by podle něj nebyl problém.
          https://www.youtube.com/watch?v=TVQEWgQpJvk
          V tom s ním souhlasím. Když dokážeme uživit čtvrt milionu "profesionálních nemakačenků", tak v rámci humanity klidně můžeme přijmout i 10 tisíc prověřených a prokazatelných uprchlíků. Tábory jsou prázdné a i naši lidé občas vyhledávali pomoc v zahraničí. Samozřejmě s tím, že po vyřešení situace se vrátí domů!
          • A to víš že jo ty moulo:

            https://www.denik.cz/z_domova/ano-nebo-ne-kandidati-se-vyjadrili-ke-kajinkovi-k-uctenkovce-i-k-dalajlamovi-20171120.html
    • to se týká hlavně tebe kážeš o morálce a pak urážíš Zemana i Babiše a jejich voliče
      • Já je neurážím, pouze uvádím jejich charakteristiku a lumpárny, za které nepatří do politiky, ale jeden z nich do kriminálu a druhý do ústavu pro choromyslné.
        Jestliže někdo chce z pověření občanů vykonávat nějakou veřejnou funkci, musí počítat s tím, že bude mít méně soukromí než prostý občan a jeho přešlapy budou posuzovány mnohem přísněji.
        A pokud jde o voliče, sami svou volbou dokazují, že jsou buďto stejní gauneři nebo dem.nti.
        Už nemáme komunismus, kdy byly komunistické stvůry nekritizovatelné.
        • rád ti příspěvky připomenu
  • Každá země má politiky včetně prezidenta jakého si zaslouží.A vzhledem k tomu jak pitomý a nepoučitelný národ jsme si nic dobrého nezasloužíme.Nechápu teda proč tady zbytečně každý žvaní.Pokud zde budou lidé,kteří volí opilce a vymetence Kalouska,Marečka Bendu a ODS která republika vždy dostala jen do sraček atd tak je úplně jedno kdo bude prezident.Lidé zamyslete se,politici lžou,korumpují etc.Mají to v pracovní náplni,tak jsme si je vychovali.Co teda chcete?
    • Doktore..to není jen u nás. Např.sousedi Němci většinově pitomí určitě nejsou a i tak tam mají tu Merkelovou atd..a jsou už pomalu, ale jistě ve srajdách taky..Ono je to dnes bohužel skoro celosvětové a tím myslím např. i tu RF i USA a..nejen záp.Evropu..,protože ty "elity"., co jsou u neskutečně obrovské moci, koryt i obrovských peněz..už se přestaly stydět i bát se vlastních lidí a tak na ně mimo voleb atd..doslova, klidně "kakají"-kašlou a berou je jen už jako levný a špinavý šunt na který klidně pošlou i armádu, policii atd a nechají je zmlátit, jak pouliční psy až do krve..viz. Katalánsko..když přijde na věc..
      • Souhlasím ale žiji v Česku tak nekomentuji státy které mají jinou mentalitu,kultúru etc.To ať si řeší každý ve své zemi.Zatím nemáme spojené státy evropské takže zůstávám na domácí půdě.
    • Opilec a vymetenec... bubble bum *1*
      Všeci kradnú... vybudoval čapisral *1*
      • Já jsem debill mně si nevšímejte.
  • Čím víc budou tzv. nezávislá média, "neziskovky", různí "kartičkáři, analitici, experti, umělci" zkrachovalí "politici", současní i ti bývalí..atd. zakázkově a účelově štvát a prát kdejaké špinavé prádlo., proti Zemanovi., tím více bude Zeman volitelný a bude i těm voličům jasné odkud..vítr fouká i od koho fouká a proč !..Pokud se bude prezident Zeman držet i nadále v obhajobě národních i státních tezí., jako snad jediný či jeden z mála v celé Evropě !., bude proti "běžencům", debilním sankcím vůči RF i protektorátní šikaně od "Bruselu" a nezradí ho zdraví, nebude mít proti sobě kandidáta.. S Topolánkem už to jednou stačilo..již nikdy více..a ti ostatní., jsou většinou až na vyjímky., jen užitečný komparz a křoví., co by sem nejraději pouštěli "běžence" a jinou parazitní svoloč., se spoustou problémů na celé generace., jako by už jsme tu neměli dost těch vlastních problémů., darmožranů a parazitů., co je musí většina národa bohužel živit a hlavně trpět i s tím ostatním okolo..
  • Na Drahoše už jsem si úsudek udělal,hrabe do své kapsy miliony od sponzorů a nezajímá jej kolik tady máme nemocných,či rodin s dětmi,kteří nemaji z čeho žít.Navíc podporuje Islam a další migranty do naší republiky.Je to prostě akademik z Jablunkovských pasinků,který nemá přehled o dění ve světě a to se tlačí na prezidenta republiky.
    • Prosím neurážet Jablunkovský zdravý rozum, to v Praze tak jste ho tak vylepšili,
  • Autor článku Bican se pokouší o charakteristiky kandidátů na prezidenta a jejich případné šance. Pochybuji, že fandové toho kterého kandidáta by souhlasili s takovým hodnocením jejich kandidáta. Ale je to jeho názor a na ten má právo. Nemluví však pravdu, když posuzuje Zemanovy šance, když píše: "Naopak Zeman se sám stal papalášem, proti kterému se vymezují všichni ostatní." Tímto názorem mate voliče, protože není pravda, že se vůči němu vymezují všichni. Potom by neměl žádné voliče. A pokud myslel, že se vůči němu vymezují ostatní kandidáti, měl to napsat naprosto jasně a ne v inotajích. Zřejmě šlo autorovi, jako všem v Tiscali o to, deklasovat Zemanovy "PRO" v očích čtenářů. Velmi chabý, až ubohý způsob, protože od autora Bicana se již daly číst celkem objektivnější názory.
  • to už radši Tupolhánka, než to lidsky odporné želé, co si říká Drahoš *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit