Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Makak
    USA v koncích: 37 smutných a šokujících faktů o kdysi nejvyspělejší zemi světa *5*
    http://www.czechfreepress.cz/amerika/usa-v-koncich-37-smutnych-a-sokujicich-faktu-o-kdysi-nejvyspelejsi-zemi-sveta.html
    1. Jeden nedávno provedený průzkum odkryl, že 40% Američanů má ušetřeno max. 500 dolarů.
    2. Z jiného nedávného průzkumu vyplývá, že 28% všech Američanů nemá žádné úspory. Pro případ krizové situace nemají ani cent!
    3. V celých Spojených státech je skoro 10 milionů domácností, které nevlastní ani jeden účet v bance. Toto číslo od roku 2009 vzrostlo asi o milion.
    4. Bezdomovectví celých rodin vzrostlo od začátku poslední recese v oblasti Washington D.C. (jeden z nejbohatších regionů v celé zemi) o 23%.
    5. Počet Američanů žijících v chudobě během posledních 4 let vzrostl o přibližně 6 milionů.
    6. Střední příjem domácností už čtyři roky za sebou ostře klesá. Celkem se za tuto dobu snížil o více než $4000.
    7. 62% Američanů náležejících ke střední třídě uvádí, že museli během posledního roku zredukovat výdaje na domácnost.
    8. Podle průzkumu, který provedlo Pew Research Center, tvrdí 85% příslušníků americké střední třídy, že je dnes těžší udržet si středostavovský standard, než tomu bylo před deseti lety. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
    • Já si hned myslel že jim chceš poslat nějaké prachy 23% bezdomovců nejvyšší čas aby ty chudáky sám velký Putler osvobodil bo to tam je horší než v Kongu. *1* *1* *1*
  • Konečně to někdo řekl tak jak to skutečně je.Putin je největší státník na světě.
    • Státník = terorista.
      • Ubožáku kradeš nicky.
    • To ví celej svět.
  • Řidič říká: Jel jsem po ulici a u zastavárny stála tlupa "polomáčených". Když jsem od nich byl asi 10 metrů, tak mi do cesty schválně skočilo jejich dítě! Díky jejich nízké inteligenci a mému autu, které i v takové rychlosti zastaví na místě, jsem to dobrzdil a zůstal stát 2 metry od toho malého zmetka. On si ale lehl na cestu a začal řvát, že ho to bolí. Okamžitě přiběhl jeden asi z rodičů a začal mi nadávat, že jsem mu zranil dítě, ať mu dám 2.000,- Kč, jinak zavolá policii a televizi! Řekl jsem mu, že policii a televizi zavolám já, protože mám v autě kameru, která nahrává jízdu a policii ukážu ten záznam. V tu chvíli drapnul to dítě a celá skupinka zdrhla někam do ubytovny.

    Asi jim nevadí, že riskují život svého dítěte! Za hodinu si udělají dva "náhradníky", a když dítě bude "jen invalidní", tak má po celý život postaráno o příjem bez práce z invalidního důchodu.
  • Zdá se,že to bude veliké Rusko,které bude osvobozovat Evropu co západ s USA nadrobil .Ať žije velký vůdce EU a světa Putin.
    • SS (Sovětskij sojuz) nás už jednou "osvobozoval":
      SS (Sovětskij sojuz) se nejdřív spojil s 3.říší, kde vládly SS (Schutzstaffeln) a rozdělili si Polsko a potažmo celou Evropu. Potom jednotky SS (Schutzstffeln) napadly SS (Sovětskij sojuz). USA (United States of America) v domnění, že CCCP (Cojuz Covětskich Cocialističeskich Pespublik) vedený psychopatickým skřetem soudruhem Džugašvilli je menší zlo, poskytly této zaostalé východostepní říši bohatou materiální pomoc, bez které by se stala kořistí 3.říše vedené soudruhem Hitlerem. Umožnili tak východostepním nájezdníkům provést loupeživý nájezd do střední Evropy, při kterém loupili, znásilňovali, ničili a lup odváželi do svých stepí. Ten bohatý lup a zotročení obyvatel střední Evropy umožnilo východostepní říši přežít další půlstoletí. Teď už ale dávno prožrali a prochlastali to co naloupili a tak by rádi zopakovali loupežný nájezd do Evropy, ze které museli s ostudou odtáhnout. Jelikož vyspělé západní země se z této zkušennosti poučily, tak to skřet Putilín zkouší přes skřeta Asada a jeho slimáky v očekávání, že slimáci rozvrátí Evropu a CCCP bude moct zopakovat loupeživý nájezd do Evropy, aby tak přežil další půlstoletí.
      • vcelku souhlásím a jen doplním: před než ruští komunisté spolu se socialistou Hitlerem vrhli do Polska, kde vraždili jak černá ruka /20 000 zavražděných v Katyni a dalších 30 000 na jiných místech Polska/, napadla rudá armáda jako agresor Finsko, kde ovšem dostala do držťky a stáhla se. Vyvražďování elit polského národa prováděla NKVD jejiž faktickým nástupcem je sovětská KGB ve které byl Putin elitním důstojníkem a agentem 007 s povolením zabíjet s působností v bývalé NDR - dodnes má při chůzi pevně u pasu nehybnou pravou ruku a předvádí se v judu. Jak známo četný sovětský režim celých 45let o Katyni lhal a masakr sváděl na soudruhy s SS.
        NATO se rozšiřuje proto, že do něho státy dobrovolně a se žádostí o přijetí vstupjí a že se to děje směrem k ruským hranicím si může samo Rusko svou politikou a jejich sousedé mající s Ruskem historickou zkušenost mají strach z opakování dějin.Jestli si budou chtít státy zachovat samostatnost budou muset vstoupit do NATO jinak dopadnou jako Ukrajina s Krymem nebo Jižní Osetie a Abcházie.
      • je to tak SS vždy stály za prd, jsou to fašisti, třeba jak rozbombardovali bývalou jugošku, podle Vény Chrchla prej humanitární bombardování.
        • To je fakt, zloději nicku. SS (Sovětskij sojuz) stál s stojí za p*d. Jugošku Tito vyzbrojil na ochranu před nebezpečím nájezdu z východních stepí a držel tak vládce CCCP na uzdě. Když Tito zemřel, zmocnil se Milošević Jugošky a chtěl, aby azbukové Srbsko převzalo žezlo komunismu do doby než se azbukový CCCP zmátoří. Proto vyspělé země v Jugošce preventivně rozbombardovaly vojenské objekty a znemožnily tak Miloševićovi vytvořit Velkosrbskou říši.
    • Ale mám vypaltané sny, co?
      • Ty o amrdólech? To jo, ale hlavně, že je máš ´vypaltané´.
  • Pravdu má, nejmocnější muž Světa

    http://www.forbes.com/profile/vladimir-putin/
    • Žádné takové! Pravdu mám JÁ vůdce Sovětského Svazu (SS)!
      • SS byly jsou a budou vždy Spojené státy, ten amrdólskej hlad z tebe udělal strašně hloupýho šílence.
        • Máme hlad!
      • Ptal se tě někdo? Pokud neuneseš jiné než proamrdolské názory, nelez na svobodnou diskuzi smrade Semjone co tu smrdíš nonstop. *3*
    • pravda.
  • Výňatek z reportu Finian Cunnighama (ze dne 9.1.2016)
    Minulý týden bylo v celé Sýrii zavedeno několik příměří, kdy byli ozbrojenci evakuováni z měst, která drželi při ozbrojeném obsazení. Civilní obyvatelé v těchto místech byli prakticky rukojmími sloužícími ozbrojencům jako lidské štíty, což bránilo syrské armádě v postupu. Západní média, jako americkou vládou vlastněný Hlas Ameriky, obrací realitu naruby a tvrdí, že její žoldáci byli v obležení syrské armády, zatímco ve skutečnosti tito žoldáci drželi civilisty jako rukojmí, jak tomu bylo i dříve při obléhání Homs, které bylo nakonec také dobyto....
    .....Tisíce protivládních ozbrojenců jsou odváženy autobusy z míst kolem Damašku, včetně Zabadani, al Qadam, Hajar al Aswad a Yarmouk......Zajímavé je, jak o tom všem informují západní zpravodajská média. Jejich reportáž o příměří a evakuacích se snaží minimalizovat kontext tohoto vývoje. Zpráva BBC je typická, s titulkem „Evakuace syrských bojovníků ze Zabadani 'probíhá'“.......Toto britské státní médium vypráví o stovkách „bojovníků“, kteří jsou přemisťováni z města Zabadani, jako by vývoj byl náhlým dárkem Santa Clause. BBC však neuvádí, že toto příměří, stejně jako několik dalších kolem Damašku, je důsledkem ruské strategické vojenské intervence v Sýrii, která uštědřila zdrcující ránu sítím ozbrojenců. Západní média se místo toho zaobírala tvrzeními amerického ministerstva zahraničí, že ruské vojenské operace buď podporují „Assadův režim“, nebo údajně zasahují „umírněné vzbouřence“ a civilisty.V západních médiích rovněž chybí či je bagatelizováno to, kam jsou po těchto příměřích v celé Sýrii kapitulující žoldáci evakuováni. Jinými slovy, jde o zahraničím podporovanou válku proti Sýrii; tajnou agresivní válku proti suverénní zemi, za použití loutkových teroristických armád.Takže kam jsou zbytky teroristů posílány? Podle několika zpráv je extremistům poskytován volný průchod do Turecka, kde dostanou náhradu a útočiště od prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana – a není pochyb, že je to dotováno Evropskou unií, z její pomoci Ankaře ve výši 3,5 miliardy dolarů, aby se „postarala o uprchlíky“.Rusko je v Sýrii nejen ospravedlněno. Západní vlády, jejich média a jejich regionální loutkové režimy jsou na zemi v Sýrii vyháněni jako bandité.
    • super, super, super, fenomenální.. bude i druhý díl ???
      • budeme doufat *3*
        • neprojedou *10*
        • kdák kdák kdák
  • Náš obamgután má vrásky z ceny ropy, z čeho teď zaplatí invazi do Sýrie proti ctěnému panu Bašáru Asadovi?
  • To přece všichni víme, že za to může USA a její vazalové.
    • Když to řeknu JÁ, největší terorista, tak je to pravda!
      • Ano, soudruhu teroristo.
  • Pan prezident Putin má pravdu, jako vždy. Proto je nejrespektovanějším prezidentem a nejoblíbenějším politikem, který si před "západem" reprezentovaným SSA nesedne na zádel.
  • Putin má opět pravdu. Západní imperialisté a USA teroristé neustále ukazují, že hlavní je kontrola ropných nalezišť, mamon a kšeft. Lidé jsou až na posledním místě. Vždyť jich je na zemi jak sr*ček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit