Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusko s Amerikou se dohodlo o všem už v Soči,jenom zdejší imbecilové,kteří vědí o situaci úplné h o v n o se tu pořád dohadují.Nejhorší jsou pravdoláskaři,jejich guru prdí do plechovky a oni pořád prudí hňupové.
  • Jo holt, bude tribunál také řešit, proč Ukrajina nezakázala civilní přelety nad válečnou zónou? Nehledě k odklonění letadla z kursu a podobně? Pokud by se Ukrajina chovala odpovědně a vzdušný prostor uzavřela, nebylo by co řešit, ať už sestřelil Boeing, kdo chtěl
  • Nezávislé vyšetřování expertní skupiny v Holandsku nebylo dosud ukončeno. Na základě jeho výsledků tedy nebyl nikdo obviněn ze sestřelení letounu, není proto žádný důvod pro zřízení tribunálu a postup Ruska je naprosto správný a logický.
    • Vaše logika je dokonalá. Takže když zatím nebyl nikdo obviněn, tak je zbatečný: " návrh na zřízení soudního tribunálu k prošetření havárie malajsijského boeingu,"
      Takže jinak řečeno je zbytečné tu havárii mezinárodně vyšetřovat?
      A to jen proto, že jste tam neměl žádného příbuzného nebo člena rodiny, že, *1*
      • To není jeho logika, to je logika Kremlu.
  • Putin: Hele Baracku, to jste přehnali s tím sestřelením.*5*
    Obama: Hmmm, mělo to být tvé letadlo Vladímíre, nemůžu za to, že jsou Ukrajinci amatéři...*7*
    Putin: Vážně? To jsi mě tedy pobavil, co bych tam asi dělal, nad územím kde se bojuje. *2* Tak jak to pořešíme?
    Obama: Netuším, nějakej nápad?
    Putin: Ok, necháme to vyšumět, vy se nebudete cpát na Ukrajinu a my vás neusvědčíme z této tragédie, jsi pro?
    Obama: Ok, dohodnuto.
    Putin: Ok, čau a příště se pořádně koukněte než vystřelíte... *3*
    • To není až tak nepravděpodobný scénář. Nejspíš by se ale takhle nebavili prezidenti Ruska a USA, ale šéfové tajných služeb.
    • nicolles
      Na pohádky jste vy komušisti kabrňáci.
  • Hm... V tom letadle zabili spoustu Holanďanů. Mám Vlámy hodně rád. Poutá mne k nim vřelý vstah a krásné vzpomínky.
    Když tady slyším tu prolhanou lůzu jak vykřikuje kdo vše je vinen a přitom brání řádnému vyšetření. Když si vzpomenu jak zajali pozorovatele OBSE a nechali mrtvolky dětí ležet tři týdny na slunci napospas vranám.... MÁM VZTEK.

    *16* Asi se mi nebude moci nikdo divit když si ho vyleju na některém rusákovi. *16* Dnes být rusem - nechodím mi do cesty. *16*
    • jediná lůza jsi tady ty a tobě podobní, kecálkové bez znalostí, nenávistní hlupáci, veř tomu, že tebe se nelekne ani ruský trpaslík.
  • Jasný důkaz, že to letadlo sestřelili Rusáci. Kdyby měli čisté svědomí, nebránili by se vyšetření a soudu!
    • Bolševičtí bastardi jednali vždy tak, že obvinili západní imperialisty: V roce 1940 zavraždila KGB
      25 tisíc polských důstojníků, výkvět polské inteligence. V tu dobu byli Sověti spůojenci nacistic-
      kého Německy (spojenecká smlouva - Pakt o neútočení mezi SSSR a Němec kem podepsán
      v Molskvě dne 23. srpna 1939, 1. září 1939 Hitler napadl Polsko - začala 2. světová válka.
      Stalin po podpisu spojenecké smlouvy sovětsko-německé připil zdraví říšskémui Vůdci
      Adolfu Hitlerovi. Sověti začali pak 17. září 1939 obsazovat Polsko od východu, statisíce
      Poláků bylo zabit o neb odvezeno na Sibiř. Část se jich vrátilo dlouho po válce, v roce 1956
      domů! - Bolševici vždy lhali Trpajzl Putka považuje spojenectví nacisty v pořádku! Pravoslav-
      ná církev mu žehná - je to přece Velký Rus, vrah a zločinec!"
  • Domnívám se, že až Amerika hodí Ukrajince přes palubu, tak se najednou objeví nějaký družicový snímek, který ukáže odkud byla raketa, která ono letadlo sestřelila, vypálena. Kupodivu se žádný takový snímek zatím neobjevil, byť zjevně existovat musí. Nu, vyčkáme času. Neboť jak řekl Henri Kissinger "je nebezpečné být nepřítelem USA, ale být jejich přítelem, je smrtící". "USA nemají přátele, či nepřátele, mají jen své zájmy". To jen slova amerického politika pro ty, kteří se zase chystají hopsat se slzami v očích u dálnic až zde pojede nový americký konvoj.
  • – Ukrajinská tajná služba má k dispozici nahrávky proruských separatistů s ruskou tajnou službou, jejichž tématem je sestřelení letadla. Lídr povstaleckých bojů Igor Bezler, který telefonuje s ruským bezpečnostním agentem, podle serveru BBC v rozhovoru tvrdí, že povstalci letadlo sestřelili. Navíc se na YouTube objevilo video, na kterém jeden z proruských separatistů potvrzuje sestřelení letadla, video bylo ale záhy staženo. Navíc se objevila na stránkách tzv. Doněcké lidové republiky informace o sestřelení letadla.

    Zhruba o hodinu později příslušník separatistů v dalším hovoru pronesl "Sakra, je téměř na sto procent jasné, že jde o civilní letadlo." Na otázku, zda se na palubě nenašly nějaké zbraně, odvětil : Ne, pouze civilní věci - zdravotnické potřeby, osušky, toaletní papíry," cituje z odposlechu agentura Reuters.
    • Simčo, ty meleš pořád totéž na mnoha vláknech, ale vsadím se, že to není z druhé, ale z patnácté ruky, protože jsem od tebe ještě ani nezahlédli jakýkoliv relevantní odkaz.
      • Ty nahrávky existují a usvědčují tvé Ruské vojáčky.
  • Já jdi do háje s tak hloupou Ruskou propagandou.

    Holandsko požaduje vyšetřování ne proto že je agentem CIA ale protože na palebě letadla
    zemřelo mnoho Holandských občanů.

    Rusko se jako jediné brání vyšetřování takže je jasné že v tom zločinu má prsty.
  • Sestřelení letu MH 17: Kur*a, neměli tudy létat! rozčilovali se separatisté, když zjistili, že sestřelili civilní letadlo

    Druhý telefonát mezi separatisty, kteří jsou jmenováni pouze jako Major a Grek a který mají ukrajinské úřady k dispozici, se uskutečnil po dalších 40 minutách. Major v něm říká, že letadlo sestřelili kozáci ze silničního zátarasu v Černužynsku.

    Podle Antona Gerašenka, poradce ukrajinského ministra vnitra, bylo letadlo sestřeleno ve výšce 10 tisíc metrů raketou vystřelenou z odpalovače Buk. Ten viděli novináři poblíž místa, kde se letadlo zřítilo
    • roruští separatisté oslavovali na sociálních sítích zneškodnění domnělého ukrajinského vojenského letounu. Když zjistili, že se dopustili fatálního omylu a místo bojového letounu zlikvidovali civilní let, horečně své účty promazávali, napsala agentura AFP.

      Sestřelením letadla, jež se zřítilo nedaleko východoukrajinského Doněcku, se separatisté poprvé pochlubili ve čtvrtek pozdě odpoledne prostřednictvím ruské sociální sítě VKontakte.
      • //www.youtube.com/watch?v=XIt-yCIJJXk
        • Putinova TV omylem potvrdila, že Boeing MH17 nesestřelila stíhačka

          Experiment s palubním kanónem ráže 30mm kremelská TV skutečně 5.10.014 předvedla, ale s opačným účinkem – díry ze stíhačky, vystřelené v pravidelných intervalech, byly úhledného tvaru a podobné velikosti, zatímco vstupní díry na troskách, které rovněž pro srovnání TV ukázala, byly na okrajích zcela roztřepené, neměly úhledně kulatý tvar, a byly nejrozličnější velikosti, od malých dírek po velké díry .

          Mezinárodní vyšetřovací tým potvrdil, že na troskách Boeingu jsou díry těsně u sebe, jedna vedle druhé, zatímco video z ruského pokusu ukazuje daleko prořídlejší vzorek, a při palbě z palubního kanónu na objekt pohybující se rychlostí 900 km /hod by díry byly ještě ve větší vzdálenosti od sebe .

          Kremelská TV svůj pokus předvedla na Aero L-39, zatímco pláštˇ kokpitu Boeingu 777 je dvojvrstvý, takže díry na Boeingu by při použití palubního kanónu byly ještě menší.

          Navíc, většinu útoků na letadlo stíhačka předvedla zezadu a zespodu, třebaže trosky Boeingu MH17 vykazují poškození, ke kterému došlo zeshora na horní části letadla, což např. dokazuje panel nad pravým okénkem kokpitu, který by stíhačka pálící zezadu či zespodu nedokázala poškodit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit