Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No dneska to tu bylo hustý, agenti KGB mají před výplatou. *16* *16* *16*
  • Jak Nemecko,tak Francie a nekteré jihoamerické staty se "pokusily"získat od USA své zlaté reservy-zbytecne.Dohromady to je asi 5.000 tun.Ze by USA v brzkosti pocítala že platidlo bude zlato?A že jím nevadí platit z ukradeného no na to jsme zvyklí.
    Smlouvy USA s Jelcinem jsou tak jako tak neplatné protože USA nedodržela vùbec nic.Tehdy by bývali stacily 2-3 roky a Rusko by mohlo vyhlásit konkurs.Z této doby je znám chudák politicky utiskovaný Chodorovski který se ted snaží dostat nakradené prez Den Hag.Dobre že zavcas prišel Putin i když tvrde ale jinak to nešlo.Nemci ,Holandané,Italové a Francouzi rádi
    zùstanou se svými fabrikamy v Rusku a tak odpadne EU s bilance.Jedno jak videno,dobre,že si Rusové svùj taktický potenciál zanechali-jinak by už USA vedli jinou rec.Rusko má jednu nemalou výhodu-jakmile jde o jejích zemi je obrovská soudržnost a nemá nikdo šanci.
    To nemá ta ukradená zeme za morem ani náhodne.Snad se jím zavcas procistí hlava...
  • Dejte nám politici a novináři s těmito zprávami pokoj. Vrhněte se na islám, tam je největší nebezpečí.
  • No a co tak si Rusové vystřelili. Amíciválčí kde se jim zachce a je to dobré. a oni nemohou ani střílet?
  • Rus a dodržovat nějaké dohody? Hahá *1* *1* *1* K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky, skazal ten, jehož vycpanina je dnes v myším oleji. *1* *1* *1* A nějaká čest, ritířskost, dodržování dohod a slibů... co to je? *6*
  • Studená válka je zpátky.........Na nic se nebude brát ohled. Teď už to bude jen propoganda, aby svět uvěřil. Moc dlouho to netrvalo, 25 let, než jsme zjistili že slovo demokracie, je jen prázdné nic.....Používá se ke všemu, kdykoli se to někomu hodí......
  • Dnes na ČT2 v O,4O hod. jde Americké století očima Olivera Stonea. Je to třeba shlédnout.
    Američané trpí fobií na Rusko. Jejich mediální válka je už hnusná. Místo toho, aby EU spolupracovala s Ruskem a ekonomika šla nahoru, tak děláme opak. Následky ale ponesou jen obyčejní lidé. USA jen rozvrací svět a jsou za nimi jen mrtví a nešťastní lidé. Amerika je psychicky nemocná a přivede nás do války. Kdyby nebyli jejich poradci na Ukrajině, tak by se snáze tam domluvili. Ale oni jen radí zabíjet a zabíjet. Vůbec není divu, že Rusko začne zbrojit. Nic jiného mu nezbývá, protože bude obklopeno zbraněmi NATA. Izrael v televizi řekl, že v bojích proti Palestincům mají podporu USA.
  • KIMCID
    USA bla bla bla
  • Zloději nicků tečko - Koriandr -

    blba z tebe nikdo dělat nemusí nikdo. Diskusními příspěvky nejen tady, ale i na Parlamentních listech a ac 24 i jinde to dokazuješ neustále dokola ty sám, nikoho k tomu nepotřebuješ, aby to z tebe dělal někdo druhý. Vystačíš si naproto sám pod těmi různými nicky, co střídáš. .
  • Agente 009! Proč n eupozornils veřejnost Ty, když máš veškeré informacde z první ruky?
    A vyznáš se v politice míru a socialismu! Ty jsi vlastně darebák! Vidět, že máš přehled, ale jenom takový, jaký Ti Tvoji chlebodárci dovolí mít! Jinak jsi bastard bolševický, trouba, blb,
    a děláš si z nás blbce! Vasil Biľak až do smrti tvrdil, že on "pozývací dopis nepodpísal" "on tloho pro socialismu hodně udělal", řekl o něm Milouš Jakeš, známý spíše jako "Kůl v plotě". Lépe řečeno, Biľak toho pro socialismus hodně "nadělal", ale to je jiná věc!
    Věř v socialismus,. Klaus je hz toho celý tumpachový!
  • USA porušovala staletí všechny zákony - Indiánům brala zem po kouscích. Jednu část
    jim zaručila. Pak se tam našlo zlato a Indián se opět musel pakovat pryč - pokud nechtěl
    byl k tomu donucen US army.

    Ve Vietnamské válce USA bombardovala civilní občany napalmem. Na Irák se zaútočilo
    bez mandátu rady bezpečnosti OSN. Tzv. Bezletová zona Libyí byla zneužita k odstavení
    tamního vládního režimu. Velmoci si mezinárodní i domácí právo ohejbají jak se jim to
    zrovna hodí.
  • Ať si američané tvrdí co chtějí. Myslím, že jejich názory už nikdo nebere vážně. Ať si dají raději do pořádku ten domácí bordel.
  • Je to jen další snaha vyprovokovat Rusko, aby samo vypovědělo tuto smlouvu a tím pádem by se automaticky stalo viníkem všeho možného...Hezky, vychcaně vymyšlené...Rusové však nejsou tak mrdlí do palice, aby tohle neprohlédli, když na to poukazují i jiní co Rusům přitom nikdy dosud nefandili, což je o to zajímavější..Zima se pomalu blíží, od roku 2015 BRICS začne ke všemu odmítat a postupně vytlačovat platby v USD, kde se profláklo, že i Německo se do tohoto spolku chystá opatrně zapojit, EU i USA je o to víc "nervoznější a znepokojenější", když už ani ty sankce nepomáhají.., nemluvě už o tom, že právě USA v minulosti i nyní porušuje, kde co.. v zájmu své "vyjímečnosti" a v zájmu "svobody a demokracie" a to doslova po celém světě, kde mají "své bezpečnostní zájmy proti boji s terorismem" a aby toho nebylo málo Čína opatně naznačila, že by se byť i se ztrátami, taky mohla od roku 2015 začít kapitálově na světových burzách zbavovat USD měny, které má za desítky let dotiskovaného "platidla" od FEDU plnou "prdel" a platby ve zlatě poměrně brzy a spolehlivě v mnohém prověří na východních i asijských trzích, jak "krytou" či jen kapitálově dotiskovanou a nadhodnocenou měnu, kdo má a jak si tedy ve skutečnosti, kdo jak stojí s tím, že co je "dotiskováno" jsou už vlastně jen prázdné peníze, čiže vlastně nekryté dluhy z kterých vznikla v bankách EU i tzv. EU krize, která je stále větší a zadluženější i pro občany co do té doby takovou zadluženost historicky ani neznali....USA už se svými spojenci, kteří jsou na platbách v USD dosud, zatím závislí úplně ve všem, tedy i ve stále větších dluzích, prostě neví co dál a neumí tohle vyřešit s tím, že jedině válčení všude možně by mohlo všechny tyto dluhy "restartovat" a z velké části i vymazat do neurčita k vlastníkům těchto kapitálových dluhů.
  • Není to poprvé, co si profesor Kawaoka hraje s ohněm. Genetická manipulace chřipkových virů tak, aby byly nebezpečnější, je jeho stabilním zaměstnáním: v jednom z předchozích projektů například pozměnil kmen ptačí chřipky H5N1, vysoce nebezpečný virus, který má v případě infekce pro lidi velmi často smrtelné následky. Genetickou manipulací se mu podařilo dosáhnout kýženého cíle a „supervirus“, který v roce 1918 kosil celá města, znovu „ožil“.

    Podobný hazard byl ale trochu moc už i na jeho kolegy, kteří jeho projekt kritizovali jako „hloupý“ a „nezodpovědný“. Navzdory tomu Kawaoka dál pracuje. Dokonce v laboratoři, kterou mu univerzita speciálně pro jeho pokusy vybudovala za pěkných dvanáct milionů dolarů.
  • Proti „superviru“ z laboratoře není obrany. Vyrobil konečně „šílený profesor“ monstrum, které nás zničí? Kdo stojí za japonským vědcem?
    Umělý supervirus už dávno je

    Ve všeobecném pozdvižení ovšem poněkud zapadla informace jiná – která je v každém případě pravdivá, a to ať je skutečný původ AIDS, případně dalších virových onemocnění, jakýkoli: a sice, že „šílený vědec“ nedávno smrtící nemoc, proti níž není imunity, v laboratoři skutečně vyrobil. Dokonce poněkolikáté. A ta mu klidně může, kdykoli si vzpomene, „utéct“ do světa.
    Jak informoval britský deník The Independent, japonský vědec Yoshihiro Kawaoka, jenž pracuje pro Wisconsinskou-madisonskou univerzitu, vyrobil v laboratorních podmínkách chřipkový virus, který je schopen efektivně se „vyhnout“ působení protilátek, obvykle produkovaných lidským organismem. Jakákoli obranyschopnost, kterou kdy lidstvo proti tomuto chřipkovému viru mělo, či má, je tedy v případě nákazy „Kawaokovou chřipkou“ naprosto k ničemu. Důsledky? Dost možná fatální.

    Hra s ohněm jako seriál - a na to USA vydávají astronomické částky - jistě ne jen tak, aby se zadlužily. - To je ten" hodný" Bilderberg, to jsou ti "filantropové". Jen ovce tomu věři.
  • A proč na to USA neupozornily hned před těmi několika měsíci? To byl Obama s Putinem ještě kamarádi? Je celkem trapné vytahovat cokoli až nyní, kdy se USA snaží vyvolat celosvětovou hysterii proti Rusku, aby poté mohli odůvodnit vznik ozbrojeného konfliktu.
  • Ano totálně vypatlaný tečka-člen KSČM, nnn, Hmm, - má pocit, když poleze USA do análu, tak že ho nechají žít jako svého otroka rozhodně nebude svobodným občanem, jak to tu stále všude blinká.
  • Máte pravdu. Oni mají peníze, plány, vize.. Bohužel jsou to plány a vize majitele jatek se stádem ovcí, které je třeba prořezávat. A naschvál hádejte kde jste v téhle hře NWO zařazen vy? Ty vize, plány vynálezy - nejvyznačnější jsou patrně Teslovy vynálezy volné energie- jsou utajovány, aby byly vytaženy v pravou chvíli a užity ve prospěch NWO.Zkuste dát do googlu "projev Kennedyho" anebo Henry Kissinger, pokud neslyšíte válečné bubny, musíte být hluší". Třeba jim pak přestanete fandit -

    prolhaný tečko , koriandře, Hmm, nnn, Honzo, člene KSČM atd.
  • Souhlas
  • A tím plánem je ožebračit a zotročit vás aby následně mohli zabít vaše děti protože 90 procent populace považují za "useless eaters"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit