Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jdi do háje s tak hloupou Ruskou propagandou.

    Holandsko požaduje vyšetřování ne proto že je agentem CIA ale protože na palebě letadla
    zemřelo mnoho Holandských občanů.

    Rusko se jako jediné brání vyšetřování takže je jasné že v tom zločinu má prsty.
  • Taky bych byl proti zřízení tribunálu plného zaujatých idiotů, kteří jsou zaplaceni krvavým dolarem *5*
  • Sestřelení letu MH 17: Kur*a, neměli tudy létat! rozčilovali se separatisté, když zjistili, že sestřelili civilní letadlo

    Druhý telefonát mezi separatisty, kteří jsou jmenováni pouze jako Major a Grek a který mají ukrajinské úřady k dispozici, se uskutečnil po dalších 40 minutách. Major v něm říká, že letadlo sestřelili kozáci ze silničního zátarasu v Černužynsku.

    Podle Antona Gerašenka, poradce ukrajinského ministra vnitra, bylo letadlo sestřeleno ve výšce 10 tisíc metrů raketou vystřelenou z odpalovače Buk. Ten viděli novináři poblíž místa, kde se letadlo zřítilo
    • roruští separatisté oslavovali na sociálních sítích zneškodnění domnělého ukrajinského vojenského letounu. Když zjistili, že se dopustili fatálního omylu a místo bojového letounu zlikvidovali civilní let, horečně své účty promazávali, napsala agentura AFP.

      Sestřelením letadla, jež se zřítilo nedaleko východoukrajinského Doněcku, se separatisté poprvé pochlubili ve čtvrtek pozdě odpoledne prostřednictvím ruské sociální sítě VKontakte.
      • //www.youtube.com/watch?v=XIt-yCIJJXk
        • Putinova TV omylem potvrdila, že Boeing MH17 nesestřelila stíhačka

          Experiment s palubním kanónem ráže 30mm kremelská TV skutečně 5.10.014 předvedla, ale s opačným účinkem – díry ze stíhačky, vystřelené v pravidelných intervalech, byly úhledného tvaru a podobné velikosti, zatímco vstupní díry na troskách, které rovněž pro srovnání TV ukázala, byly na okrajích zcela roztřepené, neměly úhledně kulatý tvar, a byly nejrozličnější velikosti, od malých dírek po velké díry .

          Mezinárodní vyšetřovací tým potvrdil, že na troskách Boeingu jsou díry těsně u sebe, jedna vedle druhé, zatímco video z ruského pokusu ukazuje daleko prořídlejší vzorek, a při palbě z palubního kanónu na objekt pohybující se rychlostí 900 km /hod by díry byly ještě ve větší vzdálenosti od sebe .

          Kremelská TV svůj pokus předvedla na Aero L-39, zatímco pláštˇ kokpitu Boeingu 777 je dvojvrstvý, takže díry na Boeingu by při použití palubního kanónu byly ještě menší.

          Navíc, většinu útoků na letadlo stíhačka předvedla zezadu a zespodu, třebaže trosky Boeingu MH17 vykazují poškození, ke kterému došlo zeshora na horní části letadla, což např. dokazuje panel nad pravým okénkem kokpitu, který by stíhačka pálící zezadu či zespodu nedokázala poškodit.
  • Rusko se táže, proč Ukrajina a USA neposkytly údaje týkající se havárie malajsijského letadla, uvedl Storchevoy a dodal, že Rusko je první a jedinou zemí, která své údaje o vyšetřování tragédie zveřejnila.Ruské ministerstvo obrany svolalo briefing několik dní po pádu malajsijského letadla, kde prezentovalo všechny své družicové data týkající se katastrofy.Rusko poskytlo mezinárodním vyšetřovatelům „všechna data, o které si řekli“, včetně dat z radaru Rostov. Žádná jiná země údaje týkající se pádu malajsijského letadla nezveřejnila, uvedl Storchevoy.„Neexistují žádné dokumenty od Ukrajiny, pokud jde o jednání armády v den havárie, žádný vojenský letový plán, žádné zprávy o dostupnosti a využití raket země-vzduch, žádné satelitní snímky z USA.“Navíc, ruští experti nebyli pozváni k účasti na mezinárodním vyšetřování tragédie malajsijského Boeingu, navzdory opakovaným návrhům a zkušenostem ze strany Moskvy, připomněl Storchevoy.„Ruské organizace, specialisti a experti nebyli do vyšetřování havárie MH-17 zapojeni a to i přes opakované návrhy z ruské strany poskytnout příslušné odborníky, jakož i potřebné vybavení pro provádění složitých testů.“
    Let MH17 malajsijských aerolinií nemohl být sestřelen raketou země-vzduch z oblastí kontrolovaných povstalci na východní Ukrajině, uvedla ruská Federální agentura pro leteckou dopravu, a dodala, že Západ vyvíjí tlak na vyšetřovatele, aby došli k takovému závěru.
  • Do p... Civilní letadlo," diví se separatisté u trosek MH17!

    Objevilo se nové video zachycující vrak sestřeleného malajsijského Boeingu 777 na východě Ukrajiny. Záběry jsou šokující nejen tím, že na nich separatisté rabují vedle mrtvol cestujících v jejich věcech, ale především tím, co obsahuje jejich zvukový záznam. Ten potvrzuje, že civilní letadlo sestřelili právě separatisté.

    Nové video dnes zveřejnila australská společnost News Corp Australia. Zachycuje patrně první okamžiky po sestřelení letu MH17, kdy se k místu dopadu dostali proruští separatisté. Ti sami paradoxně pořídili videozáznam, který je nepřímo usvědčuje, že sestřelení civilního letounu byla jejich práce.
  • Samý bláboly tady. Rusko jej nesestřelilo, z Amíka si na perdel nesedne a přišít si to nenechá.

    Tož asi tak.
  • Holt rusové asi znali Plzáka ten taky radil zatloukat,zatloukat,zatloukat a tak se toho drží jak hv--o košile šmejdi a *12* *12* *12*
  • Ona je mezinárodní vyšetřovací komise stejně zbytečná. Během konfliktu používala letectvo pouze ukrajinská strana ( několik letadel jim povstalci sestřelili ). Lze tedy úspěšně pochybovat o tom, že by na UA straně byly v pohotovosti protiletecké zbraňové systémy. Navíc, ať by letadlo startovalo odkudkoliv v povstalecké oblasti, nedokázalo by na tak krátkém úsek vystoupat do 10 km. Sestřelili je povstalci. Nevěděli, na co střílí a nebyl to jejich úmysl.
  • Novináři z britské skupiny postupovali s neobyčejnou důsledností a přinesli důkazy, že střelba vzešla z raketového systému Buk, jehož pohyb byl zmapován prakticky minutu po minutě. Měl být přivezen čtyřmi ruskými řidiči k hranicím s Ukrajinou, za dozoru ruské motorizované brigády. Společně s ním byly přivezeny ještě tři další systémy.

    Pouze jeden z nich měl pokračovat na území Ukrajiny, a následně zabít pasažéry civilního letadla. Důkazy pro toto šetření měli britští žurnalisté obstarat například i na sociálních sítích. Řidiči se totiž měli vedle nákladního vozu, který raketové systémy převážel, dokonce vyfotografovat. Rakety měly být přivezeny do Rostovské oblasti, což je hraniční oblast Ruska u ukrajinských hranic. Zde měly být čtyři systémy rozvezeny podél celé hranice Ruska s územím ovládaným separatisty.
    • takže ho tedy vyvezli Rusové na procházku? Buk potřeboval vyvenčit? to jsou přece nesmysly, povstalci ukořistili ukrajinský buk, takže je jasné, že v místech bojů tyto zbraně na ukrajinské straně byli, kromě toho Ukrajinci nevěděli, zda přiletí či nepřiletí nepřátelská letadla, nezapomeňte, že mnozí ukrajinci se vzdali nebo přímo přeběhli i se svými zbraněmi, možná i vrtulníky, na rebelskou stranu.
      • Separáti nemají letectvo takže Ukrajina nepotřebuje protiletdlový systém
        v dané oblasti. To ti nějak uteklo puso.

        Rusko nevezlo Buk na procházku ale dodalo ho separátům.
        po maléru se sestřelením civilního letadla ho rychle převezlo zpátky.
        • Tak řekni proč UCrajinci otklonili letadlo z veži na stranu povstalcu,Kde jsou slibovany zaznamy hovoru. To ti nějak uteklo Ferda !
  • Vetem Rusko přiznává vinu
    • A co Kajinek, krasny priklad ! Když dva a vice policajtu do tebe upře tak jsi zlodej ,nebo mysliš že ne? Ješte že nemame trest smrti Kajinek bez vyšetřovani jhned by šel,tak to delaji v USA!
    • Vetem Rusko jen ukázalo, že nevěří podjatému vyšetřování a nebude se účastnit zmanipulovaných soudů - proč nebyli jeho pozorovatelé přizváni k vyšetřování? ukrajinští tam byli... a podezření přece lpí i na nich
    • S tím se dá souhlasit ale nikdo neponese odpovědnost a vrah Putin se nám bude smát do ksichtu jako Hytler v Mnichově..... Ikdyž Hytler v té době vraždil jen němce. Putin už vraždí v zahraničí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit