Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Akorát, že těch lidí nebylo "víc", ale doslova stovky..a to i za Obamy, který nechal dokonce Trumpa "korektně" odposlouchávat, stejně jako Agelínu Merkelen atd..Už to začíná být trapná a velmi agresivní fraška s prvky schizofrenie i tzv. "honu na čarodějnice".., což už si USA jednou bohužel zažila s tzv. "výborem pro neamerickou činnost"..i s velmi jednoduchou, takřka až školáckou otázkou., kdo tohle řídí, platí a v čí prospěch i s jakým cílem?! S Trumpem se prostě nepočítalo, tak je to !
  • S velvyslanci kterékoli země lidé určitého postavení, nota bene lidé, směřující do politiky, zpravidla jednají - od toho diplomaté jsou. Co na tom "pisálkové" spatřují za nenormální, fakt nepochopím! To už zavání špendlíčkem kopáním, prstíčkem hrabáním, jak psával K. J.Erben...
  • Ještě v USA i u nás by bylo nejlepší opět založit Výbor pro neamerickou činnost a pustit se do toho! Víte, proč Ch. Chaplin opustil USA a nikdy se tam nechtěl vracet? Výjimku udělal jen na udělení Oscara za celoživotní přínos filmu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit