Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já demokraticky nechci být v zabijáckém NATO, nechci být ve spolku EU, já nechci, aby naši vojáci (žoldáci) zabíjeli a vměšovali se do cizích zemí , já to nechci platit, já nechci americkou výzbroj v armádě, já chci mír,já nechci být spojenec zabijáckých USA. Já chci tyhle vyhozený prachy dát do zdravotnictví, důchodu, platů a tam kde chybí!!!! Já chci, ať politici brání naše zájmy doma, náš mír, klid, ať neplatíme války NATO a USA. Tak, jsem si demokraticky ulevil, někoho už dobu volím, ale nic se neděje a nestane.Takže se s demokracií a svobodnou volbou mohu nechat vyfotit, tady se vyžvanit a nic se nestane. Tak Ti to stačí jako důkaz, ty tlučhubo???? A každá diskuze je zcela jistě sledována, napíchnutá, neboj, jako kdysi cokoliv....a zákon o svobodném projevu děsně přísnej a spousta autorů je už i tady pomalu na zavření!!!!!
  • Jednoho krásnýho dne bude buď obrovskej válečnej průs (lala) er a nebo si to celej svět uvědomí, co jsou USA zač a všichni obklopí USA z jihu, východu a západu a Ti, co mají na svědomí veškeré zlo na světe budou moci utéct do Kanady a cestou ke svému stromu vyfasovat pořádnej provaz. Nic jiného si nezaslouží. Nejsem komunista, ale zlaté časy, kdy prezidenti jezdili v otevřených limuzínách a nebáli se vyjít mezi lidi a mír znamenal mír!!!! Nikdo z nás si nedovedeme představit to utrpení dětí a civilistů v rozsakrovaných zemích, které vedou USA a NATO se svými nohsledy!!!! Kde jsou tribunály, kde je OSN, jak to, že nefunguje svrchovanost a nevměšování se do cizích států?????????? A to nemluvím o ekonomice, kde děláme nádeníky Západu!!!!!!
  • No, tak se jen postavili na stranu, o které jsme všichni dávno věděli..
    V 80. letech podporovali Saddama proti Íránu, Taliban proti Afghánské vládě.
    V Jugoslávii podporovali Bosenské Musulmany a Kosovské Albánce.
    V Iráku pak šítské milice proti Husainovi.
    V Libyii Islamisty proti Kaddáfímu.
    Na Ukrajině podporovali finanční injekcí 5 000 000 000U$SD státní převrat vedený Banderovci.
    Nyní se otevřeně staví na stranu ISIL a Al-Nusrá proti legitimní vládě a prezidentu Assadovi.
    Vážně si ještě někdo myslí, že spojenectvím s U$$A stojíme na té "správné straně barikády"?

    Nemám nic proti řadovým občanům USA, kteří věřím, že stejně jako Evropané,Arabové,Afričané a jiné národnosti, si přejí mír, ale VOLBOU MOCIPÁNŮ A NESCHOPNOSTÍ ZMĚNY ZAHRANIČNÍ POLITIKY ZA VAŠÍ ZEMÍ ZŮSTÁVÁ JEN BRÁZDA KRVE!!!
  • Teroristický režim říše zla, má panickou hrůzu z toho, že jejich zástupnická armáda, složená s islámských hrdlořezů, bude v Sýrii definitivně poražena. USA, co by kolébka celosvětového terorismu, je smrtelným nebezpečím pro veškeré lidstvo.
  • Ježíš kdyby tak! Postřílet všechno co se hýbe, to je asi jedinej způsob jak ukončit konflikty v této oblasti... smutné na tom je akorát to, že se k tomuto účelu nedokážou USA, Rusko a Evropa spojit, protože by to bylo v jejich (tedy i našem) nejvlastnějším zájmu...
  • To je dobře, že Rusové s amrdólama skončili, paktovat se s vraždícíma bestiema by se Rusům nemuselo vyplatit!!!






    WOW !!!
  • Nicky tu lidem kradeš jenom ty ruský haajzle BTW Semjone zlej trolle.
    Také podvádíš s bodováním ty plus mínus 6 za vteřinu swině.
    Komolíš moje jméno Simona.
    Táhni do plynu ty duševně nemocný ruský buuzerante.
  • Ty ruský kookote!
    Tvoje rusko dodnes vystavuje komunistického vraha Lenina.
    A ruský socialistický SSSR režim povraždil více lidí než fašistický režim.
    Tvůj rusák pobaltí napadl a okupoval. Proto je tam rusák dodnes po právu nenáviděný,.

    Rusák utlačuje všechny kolem.
  • Ty jsi tu nonstop každý den ruský teplouši a chudáku bez života BTW zlej trolle hrdino putine.-
    Kradeš Simoně nick a podvádíš tu s bodováním.
    s tím plus mínus 6 za vteřinu jsi nenápadný jak howno na peřině.
    Mrzák v důchodu budeš ruský deebile když celé dny jen prosmrdíš na tiscálu
  • bude dobré sajmon
  • Soudruhu "Kam jdeš", nejlepší by bylo, kdybyste si sbalili kufry a odešli do východních stepí, když vás tam tak srdce táhne. Ani by to nemuselo být na Venuši.
  • to víš že jo, chudáci venušani, miliony let v míru a teď by museli válčit
  • Zdejsi holcina z Olomoca alias smradlava americka filcka Simona..hi..hi..ty krasavico s posranejma kalhotkama a zaparenejma koulema..hi..hi
  • Nejlepší by bylo oznámení EUUSA. Končíme tady na zemi a s našimi politickými elitami odcházíme na Venuši. To by zěmě byla bez terorismu, agresí, nadnárodních průšvihů a možnost se dohodnout.
  • Každá část společnosti by měla mít právo na svoji běžnou potravu. Nejen dle keců slečny Simonky, ale také v oblasti duchovna. Doby, kdy soudruzi bojovali o převýchovu občana v soudruha a určovali, jaký mají mít názor na cokoli, jsou dávno ty tam. Tak i slečna kecátor v příspěvcích by si měla uvědomit, že její názor je jen jedním ( v ČR) z 10 milionů lidí. Nevidím jediný důvod, proč by měl být ten nejlepší a hlavně nejpravdivější z nejpravdivějších.
  • Rusko po prvé rozmísťuje zbraně mimo své území,napsal americký zdroj.To divné Amici to dělají od konce druhé světové války.

    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/416509-rusko-poslalo-do-syrie-protiraketovy-system-neni-jasne-proti-komu.html
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/416529-trumpuv-kandidat-na-viceprezidenta-chce-protiraketovy-destnik-v-cesku.html

    já bych toho chtěl
  • Lhář a zloděj nicků, teplý prase Simon tu zase v noci nablil, hnusák připochcanej, smradlavej.
  • Tutane, útlak Rusky mluvícího obyvatelstva v Pobaltí je dán zákony těchto republik hlásících se k fašistickým tradicím. S tím Ušakovem si se řádně uťal. Najdi si k němu něco!
  • Copak je to za vepříka a zbabělce, který si neumí vybrat přezdívku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit