Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sionisti potřebují válku v Evropě jsou v prd..... ODDÁLENÍ SVĚTOVÉ KRIZE O 25 LET BYL ROZPAD SOCIALISTICKÝCH STÁTU,KDE ZÁPAD MOHL DODÁVAT TY SVOJESRAČKY,NA JEDNO POUŽITÍ , rabovat krást podvádět ničit a vraždit to především,nic jiného neumí je to xindl nejyššího ražení.
  • Prostě se EU a USA holt nepovedl elegantně vyřešit tah s Ukrajinou, tak kopou okolo sebe. Dělají nové napětí a železnou oponu včetně studené války. V Sýrii zůstane obranná základna Ruska, na Krymu taky, tak štěkaj a koušou jak malí čoklové. V EU bordel, v USA 25%lidí na hranici chudoby, tak se nedivme, že takto chtějí Ti hazlové psychicky zlomit tým okolo Putina, aby mu vypověděli loajalitu a rozpíchat Rusko zevnitř. Podepsali smlouvu s Hitlerem, Francie táhla na Rusko už od Napoleona, co víc po nich chcete. Nechali ve válce ve vlastním prospěchu padnout miliony Rusů, kteří pomohli vyhladit fašouny. A USA? Před koncem války tu rozbombardovali průmyslové závody- naposledy nalezená bomba v chemičce v Pardubicích... Taky budete nervózní, když máte pánské "vybavení" a neužijete si s ním, to samý USA- mají vojáčky a co když si nezastřílejí? A jejich sankce. Je to pro pár Rusů,Putinovi stačí malý tým na velké Rusko, být to obráceně, tak by museli psát Rusové seznam celý týden v 10-ti sekretářkách, aby vypsali ten spolek darmožroutů v EU, co nám vládne a plodí samé blbosti a vystrkují přežrané rance když vylejzají za půlmilionové měsíční platy z nablejskanejch auťáků v Bruselu a všem se škleběj do kamer a do ksichtů a stejně nic nevymyslej, jen samý pitomosti. Je to lůza neschopná a ostatní chtějí trestat. Sama se USA a EU pomlouvají, USA všechny šmírují, pak pár odvážlivců zveřejní "Wikilieks" apod co nám všem dělají za příkoří, jak nás mají za svoloč včetně papalášů z EU a Ti s něma nakonec stejně drží partičku proti Rusku... Nejvíc to odneseme my, obyčejní lidé. Fakt to jsou lidské charaktery ke zvracení...!!!!
  • No, tady těmito sankcemi naštvaly USA a EU řadu velmi schopných a inteligentních lidí, pracujících ve vyšších až vysokých pozicích, kteří to všichni budou považovat za podlost, špinavost a nevyprokovanou agresi. Tito lidé se ze všech sil budou snažit odpovídajícím způsobem revanšovat. Bůh ochraňuj USA a EU !
  • Všechno, co Putin dělá, dělá pro Rusko, prohlásil Depardieu
  • Dále ruský prezident poukázal na nutnost odporu pokusům některých států vnutit světovému společenství kurs na svržení režimů, jež považují za nevyhovující. Podle jeho slov, státy, jež nesouhlasí s politikou USA a jejich spojenců, jsou často vystavovány „štvaní“, což je nepřijatelné.

    „Všechna poslední prohlášení ruského prezidenta ohledně zahraničně-politických otázek odrážejí příchod nové etapy vztahů mezi Moskvou a světem,
  • Ruské vnímání supervelmoci spočívá v tom, že jde o stát, kterému nemůže nikdo rozkazovat. Rusko má za to, že velmocí je mnoho, a svět musí mít několik pólů. Kdežto USA vycházejí z toho, že supervelmoc je stát, který může všem rozkazovat.

    Ano konec diktátu USA - BIlderbergu - NWO . Rusové molodci.
  • Stále se ještě najdou levicoví bezmozci, kteří nechápou, že fašismus, nacismus a komunismus jsou levicové ideologie, kteří tady stále tapetují svými chorobnými výplody a kteří kradou nick.
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl kradli jsme denně kde se dalo: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil krádežemi na zahradě a péčí o domácí zvířectvo v cizích chalupách. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se nemůžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí co si zamanou.
    před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme díky krádežím byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení levičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti nestýská tak chápu proč, protože nebylo dobře a život proti dnešku nebyl ráj,,
  • Jak ti ty šmejde jednu vypálím sežereš protézu a upadne ti ten camprlík v kalhotách, cikáne z Plzně
    • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
      Tak ještě jednou:
      Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
      Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
      před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

      Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,,
      • Konečně tečko přicházíš k rozumu, kolik máš 79 nebo 81.
  • IP BAN tečkovi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit