Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oprava textu
    Tedy reforma islámu jako náboženství není možná v budoucnu, že by se odstranili texty vybízející k násilí,smrti a k vraždám v této muslimské knize a doplnili se místo nich vhodnými slušnými texty.
  • A zároveň chci MC Cain upozornit na to,aby se nevměšoval spolu s Obamou a dalších významných lidí EU a NATO do Ukrajinského rozkolu mezi ukrajinci.To je věc mezi Ukrajinci samotnými. Je to v součané době vzájemná nenávist. Oni musí pochopit, že udělali obě strany chybu, musí obě strany zklidnit situaci, nikoliv jen jedna. Budou muset udělat vzájemné ústupky obě strany, ty dodržet a pochopit jeden druhého. Bude to chtít delší čas, uměrný vzájemné nenávisti ukrajinců. .Možná roky ,možná déle, kdo ví. Vzhledem k hladovění milionu Ukrajinců, ale i miliony rusů za Stalina a vzhledem k válce na Ukrajině v současné době to bude těžké. A vzhledem k první, druhé světové válce. Mají špatné zkušenosti. Jsou to i horké hlavy, ale že jsou to i hrdinové, už dokázali v druhé světové válce. Situace se musí zklidnit, to je první podmínka, klid zbraní a ten se snažit dodržet. Ukrajinská armáda by se měla stáhnout z letiště Doněcka. Oblast Doněcka to bere totiž jako vlastní ohrožení oblasti. A Doněcké letiště Doněcku prostě patří. Proto letiště stále Doněck odstřeluje. Nechápu proto, co tam mám ukrajinská armáda, co pořád pohledávat. Měla by se stáhnout hlavně z této oblasti stranou. Vyvolávají akorát jen další a další provokace. Zbraně nedoporučuji dodávat nejlépe žádné. Jen by více vystupňovali ukrajince proti sobě. A tam je potřeba situaci naopak zklidnit. Takže MC.Caine jsi vedle se svým hloupým názorem.
    Po zklidnění situace doporučuji vytvořit pořádnou dočasnou ,ale jasně stanovenou linii,dělící čáru,kam sahá,proevropská Ukrajina a kam proruská Ukrajina. To také útoky stupňuje neustále, protože jedna a nebo druhá strana neví,kde jsou přesně hranice a cítí se ohrožena. A následně spustí boje.
    Ukrajině v současné podobě už moc nevěřím. Jelikož obě oblasti Ukrajiny mají odlišné směřování,jedna na západ a druhá na východ. Je naopak tedy možné,že se Ukrajina ještě rozdělí na proruskou a proevropskou oblast.
    Při klidu zbraní by se měli snažit sejít obě strany oblastí Ukrajiny a spolu vzájemně mluvit.O urážky,nebo výhružky nebude nouze,ale to se nedá nic dělat ze začátku.Pokud jedna strana udělá ústupek a druhá také a dohodnou se na společném jednom bodu,že dodrží, je to první posel ,že se něco může změnit k lepšímu. A to by je mělo spojovat.
    Zbraně jen zvýší nenávist ukrajinců k sobě a nic nevyřeší.Šetřte si zbraně na radikální islamisty,EU,NATO,USA,Kanada,atd,ještě je budete potřebovat v budoucnu.
    Sorry za chyby ve všech příspěvcích,bylo to napsané v rychlosti,bez kontroly pravopisu.To je vše.Tak to promyslete významní činitilé,ať už ČR,EU,NATO,USA,Kanady atd, jak budete řešit.
    A ještě drobnost,prezident Zeman má pravdu,raději zde uvítám také rusy,i když i oni nejsou žádní svatoušci,to víme z dob předchozích,jak se také umějí chovat,ale raději rudy na které je spoleh a jsou to hrdinové,než problémové,fanatické islamisty o které zde nikdo Evropě,vzhledem k jejich zcela nevhodnému výkladu citace jejich náboženství nikdo nestojí a zde je nechce.A naopak ještě EU,NATO,USA hází lidem v Evropě a nejen v Evropě v tomto případě jen klacky pod nohy, ohledně islamistů.
    V budoucnu s islamisty budou jen samé potíže, protože se nebudou přispůsobovat hodnotám společnosti,jejich kultuře chování,ale i názoru na hudbu a kulturu a rodinu,atd atd, výkladům trestnío práva a hodnot Evropských zemí, ale budou vyžadovat dodržování jediného práva a to je islamského náboženské právo Šarii a právo Aláha.
  • A zároveň chci MC Cain upozornit na to,aby se nevměšoval spolu s Obamou a dalších významných lidí EU a NATO do Ukrajinského rozkolu mezi ukrajinci.To je věc mezi Ukrajinci samotnými. Jeto v součané době vzájemná nenávist. Oni musí pochopit,že udělali obě strany chybu, musí obě strany zklidnit situaci, nikoliv jen jedna. Budou muset udělat vzájemné ústupky obě strany,ty dodržet a pochopit jeden druhého. Bude to chtít delší čas uměrný vzájemné nenávisti.Možná roky ,možná déle. Vzhledem k hladovění Ukrajinců,ale i rusů za Stalina a vzhledem k válce na Ukrajině v současné době to bude těžké.Mají špatné zkušenosti. Jsou to i horké hlavy, ale že jsou to i hrdinové už dokázali v druhé světové válce. Situace se musí sklidnit, to je první podmínka, klid zbraní a ten se snažit dodržet.Ukrajinská armáda by se měla stáhnout z letiště Doněcka. Oblast Doněcka to bere totiž jako vlastní ohrožení oblasti a Doněckéletiště Doněcku prostě patří. Proto letiště stále Doněck odstřeluje. Nechápu proto ,co tam mám ukrajinská armáda,co pořád pohledávat,měla se stáhnout stranou,vyvolávají akorát jen další a další provokace.Zbraně nedoporučuji dodávat nejlépe žádné. Jen by více vystupňovali ukrajince proti sobě. A tam je potřeba situaci sklidnit. Takže MC.Caine jsi vedle se svým hloupým názorem.
    Pokud si ukrajinci vzájemně odpustí,je možná ještě možné,zachovat Ukrajinu celou bez Krymu.Tomu ale spíše nevěřím,je naopak možné,že se Ukrajina ještě rozdělí na proruskou a proevropskou oblast.
    Při klidu zbraní se snažit sejít obě strany a spolu mluvit.O urážky nebude nouze,ale to se nedá nic dělat ze začátku.Pokud jedna strana udělá ústupek a druhá také a dohodnou se na společném jednom bodu,že dodrží, je to první posel ,že se něco může změnit k lepšímu.
    Zbraně jen zvýší nenávist ukrajinců k sobě a nic nevyřeší.Šetřte si zbraně na radikální islamisty,ještě je budete potřebovat.
  • A pár zamyšlení.
    Opravu se domníváte obyvatelé ČR,EU států,EU parlament,NATO parlament,USA,Kanada apd,že muslimové kdyby byli v početní převaze obyvatel / počtu, že by tolerovali,respektovali či uznávali nebo dělali ústupky,kompromisy apd vůči ostatním obyvatelům? Ani náhodou.
    Například kdyby jedna žena chtěla jít v sukni a halence a druhá v nikábu,že by první tolerovali něco jiného než nikáb?
    Jak by neměla nikáb,dostala by buď trest a nebo by ji rovno zabili.
    Stačí se podívat jaké praktiky zavádí radikální islamisté.,někdy i islamisté
    Rušení vzdělání,rušení škol,rušení vyučování vzdělání + popravy učitelů a studentů,rušení vědy,rušení soudů a ministerstev spavedlnosti + soudci jsou popraveni, rušení zábavného sportu,sportovce zabíjejí.Rušení tělocviku u dětí,místo toho je učí střílet z AK47 a vyhazovat se do povětří z množstvím výbušnin. Rušení jakékoliv hudby,povolené jsou žalozpěvy,nebo motlitební halekání z mešity,halekající citara povolena, vše ostatní je přísně zakázáno.Odělení žen od mužů do svatby. Zcela zahalující se ženy v nikábu. Veřejné náznaky náklonosti mezi mužem a ženu přísně zakázány na veřejnosti. Homosexuálové zakázáni,ačkoliv právě z důvodu zahalení žen v nikábu a jelikož jeden muž má i více žen,je naopak potají homosexuálů mezi muslimy hodně.Občas vidíme pedofílii u muslimů,holčička následně zabita,nebo zabita celá rodina muslimem,protože je zneuctěna.Ten co to způsobil často zůstane nepotrestán. Prodají svoji 8-10 letou holku starému muži před hrobem jako nevěstu. ATD ATD Islamismus je hnus, hnus, hnus.
    Takový výklad náboženství nemá v 21 století co pohledávat.Jedním slovem je to hnus.
    A už vůbec ne v Evropě.Je to Vaše vina vy ,co jste umožnili převrat v 1989 a současně jste nedokázali ČR ochránit od těchto muslimů.Je to vina EU,NATO,USA ,Kanady, Velké Británii,atd atd.Obyčejní obyvatelé Evropy by si zjednali pořádek sami,bez vás.Nikdy by to nedovolili.
  • A NYNÍ TO PODSTATNÉ!! ALÁH JE V PODSTATĚ VÝKLAD KNIHY MUSLIMŮ A KDO SE TÍMTO VÝKLADEM NEŘÍDÍ HROZÍ MU SMRT,AŤ UŽ SE JEDNÁ O MUSLIMA A NEBO I OSTATNÍ LIDI NA SVĚTĚ,PROTOŽE KDO SE TOUTO KNIHOU MUSLIMŮ NEŘÍDÍ,DLE VÝKLADU TÉTO KNIHY JE TO V ROZPORU S TOUTO KNIHOU. A TATO KNIHA JE V PODSTATĚ CITACE ALÁHA ,TADY DÁ SE ŘÍCI PŘÍMO ALÁH..MUSLIM SE MUSÍ ŘÍDIT TOUTO CITACÍ KNIHY JINAK MU HROZÍ SMRT.TAK CITUJE TATO KNIHA PRAVDĚPODOBNĚ. A JEŠTĚ NĚCO JAKÁKOLIV ZMĚNA TEXTU V TÉTO NÁBOŽENSKÉ KNIZE JE NEPŘÍSTUPNÁ TO CITUJE TATO KNIHA A ZASE ZA TO HROZÍ SMRT.
    TATO NÁBOŽENSKÁ KNIHA JE V PODSTATĚ NÁBOŽENSKÝ VLÁDCE S NEOMEZENOU MOCÍ (TYRANA) A VŠE CO BY MOHLO TUTO KNIHU A NÁBOŽENSTVÍ OHROZIT NABÁDÁ VÝKLAD T0TO KNIHY MUSLIMY ABY NEPRODLENĚ ZABILI,ZNIČILI KAŽDÉHO,JE TO PŘÍMO V TEXTECH TÉTO NÁBOŽENSKÉ KNIHY. Tedy reforma islámu není možná v budoucnu, že by se odstranili texty vybízející k násilí,smrti a k vraždám v této muslimské knize a dolnili vhodnými slušnými..Muslim bude vždy vyžadovat po druhých člověku uznání islámu na všech rovinách společnosti a v jakékoliv zemi na světě. To muslmovy totiž přikazuje výklad svaté muslimské knihy. Ověřte si to raději .Nebezpečí tohoto náboženství je v současné době podceňováno. Je to jedno z nejhorších náboženství v dějinách lidstva. A bude to trvat do té doby,dokud nepříjde významná osoba,nejlépe muslimská a neumravní islám ve všech směrech do mírné roviny na celém světě.A to musí udělat ( nevím jak se mu to podaří,když je kniha nedoknutknutelná,vše co by mohlo tuto knihu ohrozit a nebo i náboženství,nabádá k zabití,zničení) i přímo k knize tak pozměnit některé texty,tak aby nenabádali k šíření násilí,vraždám a smrti. Nechápu, Češi, co umožnili převrat v 1989,ale také EU,NATO USA a další státy umožnili naprosto odlišnému náboženství zde vzniknout v Evropě. Byla to zásadní chyba. Proto raději v ČR uvítám rusy než muslimy.Zatímco směřování ČR,EU,NATO,USA atd umožnili muslimům zde vzniknout.Vložit si nádor do vlastního těla, to může jen hlupák.
  • Důležité je co je zde napsáno.Tento text je určen pro bezpečností složky státu.Doručte tento text.Je to nutné. Nejedná se o žádný vtip. Pozor! Přečtěte si tento odkaz o islámu.A hledejte další odkazy, z kterých se něco podobného dočtete o islámu. Jedině tak budete vědět něco o myšlení muslimů po celém světě. Podceňujete nebezpečí.

    http://vlastenectvi.wgz.cz/rubriky/vzdelani/nabozenstvi/islam-a-muslimove-v-ceske

    Chyba už nastala po roce 1989.Kdy byli umožněny první kroky z usídlení islamistů V Evropě tedy i v ČR.Vzhledem k naprosté rozdílnosti její kultury s Evropskou,vzhledem k velké rozdílnosti hodnot,tradic s Evropskými,ale často i celosvětovou a islamistů v odhodlání věřit v jediného boha na světě a to pouze aláha (nikoho jiného,to je totiž v rozporu s Aláhem ,stejně jako v něj vůbec nevěřit dle výkladu jejich muslimské knihy) a věřit v jednoho proroka na světě a to pouze Mohameda .Muslim se musí chovat dle výkladu svaté knihy,musí dělat vše co říká výklad svaté knihy,dle ní se musí řídit, jinak je to pokládáno za vždy špatný přístup proti výkladu této knihy islamistů.Výklad této knihy islamistů je v podstatě samotný Aláh,zřeknutí víry pro jakéhokoliv muslima na světě znamená jistou smrt,jelikož je to zrazení Aláha a to je pro muslima nepřípustné. Pro něj je to vlastizrada, za což mu hrozí smrt. A v dosti případech hrozí ostatním smrt také,co zase nevěří v Aláha,nebo dělají činy v rozporu s výkladem této knihy. A to je opět nepřípustné dle výkladu této náboženské knihy ( Aláha), protože to není vůle Aláha ve výkladu této muslimské knihy,aby ostatní dělali skutky v rozporu s tímto výkladem knihy,tedy v rozporu s Aláhem. A nebo věřili v jiného boha než Aláha to je dle výkladu této náboženské muslimské knihy opět nepřípustné.Výklady textů nábožeské knihy muslimů obsahují texty k nabádání vražd a smrti,pan Zeman měl pravdu.Když citoval některý z těchto textů. Je možné,že lze výklad trochu odlišně vysvětlit,to dělají muslimové především v Evropě,aby se ukázali jako hodní,teď ,když tu jsou v malém počtu. Ale ve skutečnosti se jen muslimové v Evropě jen hodně krotí do té doby,než se zde rozmnoží a pak zde zavedou jediné právo,všechna ostatní práva v Justici budou zrušena a to bude právo Šaria.Tedy jediné náboženské právo. Právo dle výkladu muslimské knihy. A zavedou Šarii proto,protože muslimům jim to zase nařizují texty ve výkladu náboženské islámské knihy. Aláh je v podstatě hlavně jen výklad náboženské muslimské knihy.
    Jinými slovy,vše co se udělá stane podle výkladu náboženské knihy islamistů,tedy řečeno podle Aláha,podle vůle Aláha ...je to v pořádku.A vše co se udělá a stane bez výkladu náboženské knihy islamistů,tedy v rozporu s citací této náboženské knihy,není vůle Aláha nebo je to urážka Aláha a je postižena trestem a nebo smrtí.Výklad této muslimské knihy nutí muslimy šířít toto náboženství po celém světě,když to nedodržují,opět se dle výkladu knihy dopouští urážky Aláha. Muslim se nesmí zřeknout víry ,jinak mu hrozí smrt.Dle výkladu knihy.Tedy dle vůle Aláha.
  • Chování senátora USA ukazuje,že nás považuje za kolonii USA,terá musí tancovat ta,jak USA písknou.
  • No to si snad ten fašista McCain dělá srandu? Nebo nás má za úplný pitomce,že nevíme,jak se paktuje s fašistickým režimem na Ukrajině? ČT o tom sice neinformuje,ale to neznamená,že se to nedostane na veřejnost.Fotky pana senátora se Stepanem Banderou a hailující průvody,které vyvolávají Hitlera,hovoří jasně!!
  • To je na jednu stranu dobré znamení: soudruzi z USA musí čím dál víc odhazovat svoji masku pokrytectví a hloupnutí lidí, kteří se sebou nechávají manipulovat i takovými ubožáky, jako jsou pravicoví soudruzi z USA a spol., kteří zřejmě v té své makovici nemají nic jiného, než podvod a násilí. Snad jasněji to v Kyjevě ukázat nemohli. Na druhou stranu je na pováženou, že kdejaký poskok si dovolí otírat o našeho prezidenta. I to hovoří o tom, jací výtečníci tito lidé jsou a co lze od nich očekávat.
  • nanuk fašistickej s krátkýma rukama,zato dlouhými prsty až na ukrajinu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit