Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zejména podpora fašistické Ukrajině má prioritu.............Ovčané, ovčané.........
  • Stejně tak je hrozné že stoupá počet tzv nechtěných dětí které matky pohodí
    u popelnic nebo zavraždí. To nedělají ani zvířata! Je znám případ vlčice která
    nalezenou holčičku bránila před záchranáři tak důrazně že musela být zabita.

    Dnešní mladé holky mají přitom spoustu prostředků na zabránění početí. Jenže na to
    prostě na to kašlou a odnášejí to chudáci děti.
    • Protože tente tento systém přece velí jasně - prachy jsou na prvním místě a za jakoukoliv cenu. Mládež čučí na Hollywoodské sra-ky a co tam je? Slabší jedinci tom nakonec podlehnou, je to přece úplně stejné vymývání mozků jako mainstreamem. Vždyť jim to svinstvo přímo teče proudem do hlav, mnohé jsou navíc primitivní o nic se nezajímají tak ani nejdou do baby boxů. Ovce je přece pro dnešní vládnoucí šmejdy Bilderbergem NWO počínaje a národními uplaceným šmejdy konče přímo darem. Jak jinak ovládnout masy? A i toto je pak výsledkem.
  • Aspoň víc zbyde na cikány !
    • A na Islamáky a Ukrajince, blíží se k nám přímo tsunami - jak na Parlamentních listech napsal gen. Šedivý a má z toho bezesné noci, jak to pak u nás dopadne. No hlavně , že jsme to tam s NATO a USSá tak pěkně rozvrtali -tak mírumilovně, demokraticky, svobodně lidsko-právně a humánně.
  • Financování západního terorismu a podpora agresí západních hitlerčíků , je pro čechostánsky pucleky prioritní !
    Desítky milionů např. vládní kolaboranti použili na financování nepokojů v UA , na převoz a léční banderovců , další převozy a léčení ukrajinských fašistů z východu UA se plánují .
    Miliardy stálo a stojí vysílání čechostánskych agresoru do zemí napadených a okupovaných hitlerovskym západem !

    Na to mají čechostánští pucfleci západních psychodiktátorů miliard dost , ale pomoct finančně prospěšnym zařízením pro děti zájem nemají !
  • Tak co ritig, že by jsi s bakalou přispěl dobytku!
    • Ař dostane těch vysouzené peníze od časopisu, tak je určitě věnuje - Rittig - lidumil.
  • jo na pikoviny máme na klokánky ne
  • Vážená redakce, dovolím si doplnit vaši informaci o slavnou efektivitu "Klokánků". Živí 212 zaměstnanců a mají kapacitu pro maximálně 263 chovanců.... Doplnili byste, kolik zaměstnanců živí průměrná dětský dům a kolik má průměrnou maximální kapacitu... tedy kolik dětí připadá na jednoho zaměstnance? Na pár pěstounů připadá deset dětí... A to Klokánky mimo své zaměstnance využívají i služby jako prádelny apod... takže poměr na jedno dítě je... JAKÝ? TRISTNÍ! *7* Ale Šabatová se tam mohla starat o "Aničku"....
  • Vytáčí mě, že naše vláda se chová zcela hovadsky = na naše děti, důchodce atd. nejsou peníze (na cikány jich je hodně...) , ale jako hauři podporují a dotují občany jiných států.

    Logické přece je - nejdřív se postarat o vlastní občany a pak teprve o cizí...
  • ostapkotab
    +
  • ostapkotab
    Už nejsem blokován huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jinak mne velice potěšilo,že stát přispívá na jedno děťátko pouhých 28500 Kč měsíčně,zatímco mě ,,přispívá,, OBROVSKÝCH 8400 Kč (důchod),ó já se mám !!! *12* *12* z@sraný-------- a už se zase mohu těšit na blok,že cenzore ???!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit