Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavne at si USA udela poradek doma maji tam v tom USA bordel jako v tanku, lidi tam umiraji bez lekarskeho osetreni na ulicich a hlady bez zakladnich lidskych potreb. AT SI TU SVOU DEMCU NECHAJI v USA. a nerozvraci neustale cely svet.
  • Jo jo Rusové jim dají pokouřit, to se budou divit, fašouni pojedou jak namydlení .!! *3* *3* *3* *3*
    • A zastaví se až u strýčka Sama v USA. *4* *4* *4* *4*
      • Ber v úvahu že ti odpovídá starý 77 letý xxurák tečka pod 5 nicky který trpí demencí a má už změklý mozek! *3* *3* *3* *3*
  • To nejsou rusové, to jsou jen zakuklenci.
    • USA je říše zla je třeba jim hodit na hlavu atomovku *3*
    • Jsou to americký hrdlořezové....
  • Nám ze začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy plné smradlavých ropných lagun se nejvíc líbí, jak neofašisté a obdivovatele teroristů z UPA včetně jednoho z největších masových vrahů S. Bandery, které vynesla do vládních křesel fašizující verbež placená a mediálně podporována EU a CIA (a poté ještě zdarma léčena v českých nemocnicích), se nyní snaží stejnou věc nazývat separatistickým hnutím a posílat na chrabré občany ozbrojené složky, které jsou v každém státě hlavně proto aby bránily svou zemi před agresorem a né jak to předvedli poseroutkové z ukrajinské armády, kdy několik ruských vojáků se samopaly dokázalo přimět ke klidu a nakonec ke kapitulaci tisícové kasárna plné tanků a bojových vozidel. Tam se měli ti předposraní hrdinové ukázat zač jsou placení ukrajinskými občany. Doufám, že Putin ukáže ukrajinské armádě, jak bojuje ruský voják, který ví, proč a proti komu jde do boje.
    • Ty pablbe a válečný štváči. Ty jsi Ostravu neviděl ani z rychlíku a pokud chceš bojovat , na té, či oné straně, tak sedni na vlak a jeď to řešit na místě. Určitě už tam na Tebe čekají Ty cype.
      • Přesně tak, je to blb a dělá slušným Ostravákům ostudu, takové názory můžou mít snad jen někteří v Karl.Varech *1*
        • Do cypu a pablbů si nadávejte svým posraným a nezaopatřeným děckám, co kvůli pravičácké politice takových mamlasů jako vy půjdou do důchodu snad v 80-ti letech. Lepší by bylo kdyby jste oba jak Ota tak Ostravak vyvrátili moje argumenty. Máte krátkou paměť, když si nepamatujete ty záběry ČT z Krymu.
          • Vážený ostravski charaktere, vůbec mi nejde o světovou politiku na Ukrajině (beztoho jsme pouze pasívní pozorovateli hry velmocí a vůbec nic s tím neuděláme) a ani nejsem příznivec pravicového drancování a ožebračování lidí v ČR.
            Mi jenom zkrátka vadí, jak se vyjadřuješ a nepravdivě shazuješ Ostravu a tim jí takto nepravdivě a falešně představuješ celé republice.
            To mi tedy kurrva vadí!!!
            • V čem kurv@ (to abych se dostal na tvou argumentační úroveň - ostatní prominou) vidíš, že se nepravdivě vyjadřuji a shazuji Ostravu? Můžeš být alespoň v jedné větě konkrétní. Pokud ti vadí, že i na ostravsku existují lidé, kteří samostatně myslí, tak v tom ti nepomůžu - to už můžu napsat předem, ale jinak mi prosím napiš kdy a v čem jsem shodil a urazil Ostravu...?
          • Razovity ostravskí chachar má pravdu.
            • Tečka nemůže nadávat svým děckám do cypů protože žádné nemá, je to gay a ti obvykle děti nemají, ale možná má nějaké kůzle, ale to zas nemá nárok na důchod!! *3* *3* *3* *3*
  • Americký víceprezident poletí na Ukrajinu aby sjednal pořádek tak co ten se má co sr-t do Ukrajiny a Ruska.!Tak jak přiletí tak i odletí a zastaví se až na krchově.Jo, pěkně se jím to vymklo z plánu rozeštvát Ukrajinu proti Rusku .Kdyby Rusko nestřežili hranice tak by přiletěl i s NATO.
  • Tzv. Ukrajinský premiér ( loutka EU ) dnes řekl že ti kdo se ozbrojují uzurpují si moc
    a obsazují policejní stanice jsou teroristé proti kterým policie tvrdě zasáhne.
    Zajímavé - když EU parta rabovala útočila na policejní jednotky a svrhla řádně zvoleného
    prezidenta tak tvrdila že zákrok policie proti nim je brutální a protilidský. *1* *1* *1*

    Západ má plnou pusu demokracie ale zákony porušuje když se mu to zrovna hodí. Když
    jim druhá strana oplatí stejnou mincí hned začne EU křičet že je to přeci nepřijatelné.
    Kyjev nemá řádně zvolenou vládu ani prezidenta. Moc si tam uzurpuje nikým nevolený
    prozápadní spolek. Žádný občan je tak není nucen poslouchat!
    • Přesně tak, když se fašisté, které představují Jaceňuk, Ťahnybok, Jaroš, Turčynov, Avakov, ozbrojili v únoru proti řádně zvolené vládě, tak to nebyli teroristé, ale revolucionáři střlejíci do zad obyčejných demonstrantů proti oligarchům. Dnes obyčejní lidé, kteří fašismus nechtějí přpustit na východě Ukrajiny jsou teroristé.
      Sampzvaný "prezident" není schopen ani zmobilizovat armádu snad mi ozbrojených složek fašistů tzv. Pravého sektoru. Bojí se normálním lidem dát zbraně poněvadž by si to se samozvanci z tzv Ero Majdanu vyřídili. Ono to tak stejně skončí. Fašsty si užili za 2. svět. války a stálo je to dost životů. Je potřba udělat pořádek dříve než se zabydlí. Amwričan Jaceňukům přímo nepomůže, pokud nechce riskovat světový konflikt.
  • Majdan je akce USraele EU a CIA! Naše vláda a prezident musí podporovat fašisty,banderovce, teroristy a zloděje plynu.....
  • Snad rada Nebezpečnosti, protože zatím bezpečně podělala a podělává co se dá.
  • na Ukrajině jsou americký žoldáci nikdo přesně neví co se tam děje.....
    • Hmm, a taktéž se tam motají podivní (rusky mluvící !) zakuklenci jako nedávno na Krymu. Ale možná jde ZASE o prvokaci imperialistů - třeba to jsou příslušníci jednotky SEAL, DeltaForce nebo SAS, vy zdejší "znalci". Cizinecká legie to asi nebude, nejsou tam Senegalší střelci a jiní exoti ! P.S. Ale stačí jednoho zakuklence odchytit živého a vést s ním tzv. úřední pohovor a la starý Grebeníček - a bude v tom jasno !!! *5*
    • Black Water - jsou tam nasazeni jako smrtící komando. Všude kde byli nasazeni "penzisti amerických speciálních sil", vždy byli mrtví civilisté! Takže čekají na příkazy z Ameriky a čekají na zásadní aktivaci. Což může vést k pořádnémuz průčivhu, protože nynější ministr najednou zjistil, že se bude muset proti demonstrantům tvrdě zakročovat! Nu fašistický ministr se projevil.
      • Američani jsou zrůdy,četla jsem že vetšina ukrajinců z těch co pobývali na Majdanu delší dobu jsou mrtví. Dávali jim do pití drogy a prováděli se tam nějaké rituály černé magie při kterých krutě mučili a popravovali lidi.Fašistická vláda pak vzala pod dohled márnice a pitevny v Kyjevě,aby lidé neviděli ty zvěrstva Majdanu.Berkuti v Doněcku odmítli jít proti lidem tak vraždit budou amíci..........
  • Nevmnéšujte se neustále do oblastí RUSKA to je a byla a bude vždy jedna země už je po perestrojce u vládne PUTIN a on si své bývalé státy zase obnoví neb ta hra na demošku jak si moc nefunguje.
    • k
    • Myslíš i Podkarpatskou Rus ? podívej se do starých map komu patřila - takže by to měly zabrat češi
    • No a sám si touto kritikou demošky doceala užíváš. Jaksi si nedokážu představit, že by nějaké ozbrojené komando obsadilo u nás nějakou státní instituci../poláci nebo němci?/ u nás by to mohli být tak myslivci.... Ono totiž s jídlem roste chuť a jaksi si zapomněl, že jsme byli taká přifařeni do jejich oblastí.... Nerozumím tomu, proč teda říkat nevměšovat se... my se nevměšujeme... my akorát bychom neměli s rusákama spolupracovat... Je velmi krátkozraké se tvářit jako když se nic neděje....Nebo jsi také podepsal zvací dopis v roce 1968?
      Pokud se budeme tvářit jakoby nic, tak během pár let je máme zpátky. Už se vám asi zastesklo po kšeftování s rusákama,? Benzín za polovic, elektronika za babku....Taky za to stála...Bolševici u moci... volební účast 100,1% kdo nešel k volbám, byl vyvrhel, kdo šel za plentu byl, a sním i celá jeho rodina ,na indexu..... Jojo To byla domoška... jeden by z vás cintalů, politotlogů amatérů, dostal depku...
      *16*
      • Nezaspala jsi dobu?? Rusko je dnes kapitalistický stát stejně jako my. Dokonce za Jelcina s ještě větším bordelem. Až příchod Putina z něj dělá opět spořádaný stát, který pro své obyvatele začíná něco dělat. a bolševici, pokud umíš číst jsou proti Putinovu "Jednotnému Rusku" v opozici. Takže tvoje kecy jsou trochu zaostalé. Navíc na světové scéně je stále výraznější Čína, kam jede příští měsíc Putin a podle dnešního Reuterse tam podepíše kontrakt na dodávky plynu, který se připravoval již 10 let!! A uvidíme, jak budou všichni bulíci, podobní tobě čučet, pokud nám bude plyn z Ruska chybět. Konečně dnešní požadavek Barossa, aby se EU seriozně zabývala Putinovým dopisem 18. západním zemím (a vůbec ho neklasifikuje jako vydírací ) ukazuje, že si i v EU začínají uvědomovat vážnost situace.
      • Alence nedošlo ,že to celé rozšťouchaly za 5 miliard dolarů USA ,asi neumí číst !
        • Ty jo, Bendíku, ty máš informace jako kdybys byl minimálně úředníkem na ministerstvu vnitra... Ty vůbec nevnímáš jak Janukovyč fungoval, že kumuloval moc do svých rukou, a své rodiny/to souvisí s kumulací majetku, že s i dělal co chtěl? Nedokáži si představit, že by takto Klaus nebo Zeman vystoupili proti svému národu/ač si o nich nemyslím moc dobrého/. Nezdá se ti divné jak rusáci, kteří žijí na Ukrajině vystupují proti své hostitelské zemi? Samým se tam nic nedělo? Připomíná mi to Hlinkovce v 30. letech min. století... že si někdo někoho koupil, jak píšeš, je neskutečný blábol, protože tebe by si někdo koupil abys nasazoval svůj život, že podpoří, tebou, citovanou částkou nějakého politika? Rozum do hrsti... Pokud tam ještě nějaký je..
      • Doporučji ti Klausův projev k Ukrajině na www.outsidermedia.cz , video ! A přestaň psát hlouposti !!
        • Reku udatný,

          on ten život sám o sobě je někdy velmi těžký. Nerozumím tomu, že se musí neustále někdo předvádět a dokazovat sféru vlivu a moci. Nerozumím tomu, proč se to tak vyhrocuje, když rusáci ten vliv tam mají a mít budou.... Mám pocit, že lidé ztrácí cíl nebo životní směřování. A tímto jim deviantní vůdce směr dá... může to být... nic než národ... může to být nic než ideologie... Je druh nacismu zkříženého s bolševikem... a z toho jde hrůza... Pokud se to rozjede... tak kde se to zastaví? Připadá ti to jako hloupé pindání? Tak seí představ, že jsi na řadě....
        • Na soudruha Klause kašlu.
          • Poslechla jse ´m si to video... Klaus si tam dělá snad legraci a to píší velmi zdvořile.
          • Proto taky víš kulový,modrá zlodějko !!
            • Nebyl Klaus modrý zloděj... televizně prokázáno zlatého pera? tak proč mě tak tituluješ? soudruhu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit