Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen se divím,proč ta trojkoalie dělá věci a tedy i daně tak složitým způsobem. Mnohem úspornějším způsobem by bylo zavedením pravidla pokud nejsi politik,milionář,nebo nemáš majetek ulitý někde jinde a jsi jenom zaměstnanec,tak vyfasuješ umělohmotnou misku.Jednou denně nejlépe večer , budou jezdit dům od domu na voze s popelnicemi, ze kterých každý dostane obilnou kaši a krajíc chleba na další den. Z práce, kterou každý bude mít se daně platit nebudou, protože dostaneš večer to co potřebuješ. Nebudeme potřebovat ani na nájem či léky. Za druhé světové války to již předvedl Hitler. Dřevěnné ubytovny, místo lékaře jedna do týla. Naši modro- bolševici jsou ještě pozadu. Korea a Čína má předstih.
  • Jelikož oni patří k profesionálním zločincům, tak určitě jsou nejlépe schopni poznat, co je zločinné, nebo ne?
  • Ono to zdražení bude mít, v některých případech i velice kladný výsledek.Když začne mnohým českým blbům od hladu kručet v břiše,takněkterým z nich konečně dojde,že se slibovaného kapitalistického ráje nedočkají.
  • Copak v tomto státě se nenajde jediný schopný /ne všeho schopný/ ekonom, který by dokázal otázku hospodaření státu pojmout komplexně? Ono píchnout do vosího hnízda není jednoduché. Tak jak je to nyní řešeno po částech zavání velkým průšvihem. Pro lidi není dobré řešení po politické linii. *12*
  • Je to vyrážení klínu klínem a to nemúže dopadnout dobře ,spíš klín vystřelí a zmrzačí v tomto případě již zmrzačenou republiku. Můj pán je živnostník a ubývá mu tak jak klesá kupní síla práce,lidi nechodějí nemusím se rozčilovat a štěkat ale je to chyba protože peníze se točejí jinde,né mezi lidma.
  • Pokud toto Poslanecká sněmovna a Senát odsouhlasí, dostane se velká část lidí do chudoby. Důchodci, rodiny s dětmi a vůbec lidé s nižšími příjmy na to nebudou mít. Zdraží se prakticky téměř vše. Prostě opět další, co nahrává bohatým. A majetková přiznání zase v nedohlednu.
  • DPH at se zvedne klidne na 25 procent. Proc ne, ze. A otazkou je proc vlastne to DPH existuje??? Je tu malo dani??? Tenkrat zduvodneni bylo, aby "regulovali spotrebu, co ted defacto budou. Tak co se divit.
    Aspon by meli odecist cca 6000 kc od dani za rok - jako kompenzaci za DPH. Coz by bylo ok. Platili by to cizinci a nasi duchodci. Proste co krok to napad.
    • DPH je jediná daň, ze které se těžko někdo vykroutí, pokud neporuší zákony. To je třeba případ ropáků a pašeráků. Takže všichni ministři financí včetně Bumbálka si ji budou hýčkat a taky v případě nedostatku vylepšovat směrem nahoru a vám pújde nálada a životní úroveň dolů. Dobře uděláno, že!
  • Ještě štěstí, že pan premier nezvyšuje daně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit