Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*
  • Sobotkovi se splnilo, co si přál. Zůstává v čele ČSSD...

    To si Bohuš asi pořádně oddechnul...

    Vždyť on nic jiného, než-li dlouho a blbě žvanit o ničem neumí...
  • Rozumný volební program.Veřejnoprávní média by měla být financovaná přímo ze státního rozpočtu, což by pro daňové poplatníky samozřejmě nebyla úplně zadarmo. Státní rozpočet jsou naše peníze. Sociální kouzlo je ale v tom, že prostřednictvím státního rozpočtu se bude každý na jejich financování podílet dle míry svého zdanění.

    Zrušení televizních a rozhlasových poplatků je akt zdravého rozumu, nikoli nějaký levicový či pravicový populistický nápad. Z jedné kapsy bere stát lidem přímé daně, z druhé kapsy nepřímé. Nic proti tomu, tak to na světě chodí, daně se platit musí. Ale neotravujme lidi navíc ještě televizními a rozhlasovými poplatky, ve skutečnosti další daní. Zrušme je! Bude to efektivní, racionální a navíc ještě vrcholně sociální.

    Samotné zrušení poplatků ale nestačí. Českou televizi je potřeba zeštíhlit, její hospodaření podrobit skutečné veřejné kontrole a především a hlavně její zpravodajství a publicistiku otevřít celému názorovému spektru.
  • Je to jako za časů KSČ, naplánují se funkce a lidé, které musí členská základna zvolit, jiný názor než náčelníka a rady starších se nepřipouští. Pokud bude ale vedení v čele se Sobotkou pokračovat v podrazech a levárnách, bude jim to na nic, lidé si dobře pamatují, kdo a co pro ně dobrého udělal. A že by všechno dobré přišlo z ČSSD, jak vykřikoval Sobotka na sjezdu. Myslím, že odpovědět si dokáže každý sám.
  • Stalingrad
    By mě zajímalo,co Chovanec robil v téj banke než byl sukromý podnikátel !!!! Bez vzdělání...to asi tatíček zajistil místečko. Narodil se 31.1.1970,Do roku 1989 pracoval v Československé bance, po revoluci začal podnikat v oblasti maloobchodu, velkoobchodu a služeb. V letech 1999–2000 byl společníkem v MILLER - Sü s.r.o.[6] v letech 2001-2007 pak jednatelem a jediným společníkem v Plzeňský nábytek s.r.o.,[7] když svůj podíl v této společnosti prodal v roce 2007 za 10,5 mil. Kč. Á turboštudent byl když absolvoval střední ekonomickou školu v Plzni a Západočeskou univerzitu v Plzni, bakalářský obor na právnické fakultě, který absolvoval během 9 měsíců (od září do června 2009).Chovanec uvádí, že byl jako absolvent kurzu celoživotního vzdělávání (v letech 2007 až 2008) následně zařazen přímo do 3. ročníku (2009).V letech 2002 až 2010 pracoval jako zastupitel města Plzně, v letech 2006 až 2008 také jako předseda Kontrolního výboru města Plzně. No jak sleduji,samá moudrost a učenost......on ten stát pak také tak vypadá
  • fosilie
    Farář a ministrant u rakve, do které za půl roku spadnou i s plačkou Marksovou!Umpřímnou soustrast!!!
  • Pokud on a jeho strana razantně nezmění jak retoriku a otevřenost místo kabinetní politiky (v tom má Babiš pravdu), tak i náplň práce v oblasti migrace a přeměny EU - t.j. zapojení se ve V4 s Ficem a Orbánem, tak je mu výsledek nanic. Ovšem to by musel udělat ještě před skončením vlády a ne se schovávat za "koaliční smlouvu" která je dnes už stejně k ničemu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit