Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JEJEDA
    Jaká cenzura vy rasisti??? hmm??? svoboda jednoho končí, kde začíná svoboda druhého....jinak je to anarchie...uvědom te si, že nás stát vychovává a v některých případech supluje rodiče, tam kde je třeba a v rasismu je to třeba....celkově jsme se domluvili na tomhle: Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu pohlaví, rasy, barvy pleti, jazyka, víry a náboženství, politického či jiného smýšlení, národního nebo sociálního původu, příslušnosti k národnostní nebo etnické menšině, majetku, rodu nebo jiného postavení.
    (1) Každý má právo na život. Lidský život je hoden ochrany již před narozením.
    (2) Nikdo nesmí být zbaven života.
    (3) Trest smrti se nepřipouští.
    Čl. 7
    (1) Nedotknutelnost osoby a jejího soukromí je zaručena. Omezena může být jen v případech stanovených zákonem.
    (2) Nikdo nesmí být mučen ani podroben krutému, nelidskému nebo ponižujícímu zacházení nebo trestu.
    (1) Každý má právo, aby byla zachována jeho lidská důstojnost, osobní čest, dobrá pověst a chráněno jeho jméno.
    (2) Každý má právo na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a rodinného života.
    Tokhle jsme se domluvily, že to je správně *2* *2* *1*
  • A to si stěžovali na Číňany, že internet ztrácí svobodu vyjadřování - hola a máme tady cenzuru!
  • lrkfa
    Takže budou odstraňovat nenávistné kecy Junckera a spol.saqsdfrgthzjklůdsayxc vbn
  • Škoda že se lidé nedomáhají svého práva něco nebo někoho nenávidět. Ne, že bych byl příznivcem nenávisti, ale mít to právo bych chtěl mít zachováno.

    Dnes je v podstatě zakázáno i hanobení nacistů, či "jiných skupin".

    Fakt jsme to takhle chtěli?
  • Ani socialistický dozor nad tiskem a R-TV nebyl tak šílený.Tehdy navíc každý redaktor musel umět česky pravopisně a gramaticky.
  • Nová totalita http://www.novarepublika.cz/2016/06/vime-prvni-akce-cisty-stul-uz-zasahla-i.html#more
    Trefně Je tu však jeden podstatný rozdíl. A z toho trochu děsí. Před rokem 1989 alespoň tajné služby rozkrývaly protistátní činnost, dnes naopak pomáhají tuto činnost podporovat ve spolupráci s neziskovkami a novináři fiat-alternativy.
    Cizí fondy a neziskovky placené ze zahraničí rozvrací republiku, ve spolupráci s ČT prosazují muslimskou inkluzi a když někdo vysloví kritiku, je onálepkován jako xenofob
  • třeba zaštěkal nějaký " Hlídací pes".Bezvýznamný novinářský plátek úpadkového obsahu s minimální čteností. A prý na Primě skandál! Hlupáci.Jak může být na TV Prima skandál kvůli uprchlíkům? Kvůli oficiálním nelegálům, kteří přicházejí jen parazitovat do EU.A tito obyčejní psi , jakože hlídací - kteří vycítili hozenou kost nyní chtějí rozehrát hru o morálce.Přeci vysmívané a opovrhované periodikum se nemůže otírat o takovou instituci jakou je TV Prima.Kluci na Primě! Tady se vám drží palce - protože vetřelce z Afriky nazýváte pravými jmény.A tak to doufám i zůstane.
    • lrkfa
      Navíc to vytáhli málem po roce !
  • https://www.novinky.cz/domaci/405135-staty-eu-zrejme-i-pres-odpor-cr-prosadi-prisne-omezeni-zbrani.html

    Diskuse pod tím *9*
  • Takže - vracíme se zpátky - cenzura...
    Za chvíli to bude, jako dřív, musíte a nesmíte...
    • Tak jsme to chtěli, přece jsme kvůli tomu cinkali klíčema *3* Tak aspoň máme ty banány ne? Sice je nepotřebujeme, ale máme je a to je to hlavní!
      • Ti "bývalí" měli skončit v pracovních táborech, protože generálního pardonu si neváží a mimo jiné také kradou nicky. Asi proto, že na víc nemají. *3*
        • Tolik sebekritiky bych od tebe nikdy nečekala *4*
      • Někdo cinkal klíčema kvůli vstupu do EU? Hmmm....nepamatuju
      • Mnoho těch co cinkalo klíčema od bytu o ten byt přišlo :D
  • Ale cenzura už na Tiscali funguje. Minulý týden jsem chtěl zveřejnit příspěvek, ve kterém jsem neužil žádné vulgarismy či osočování. Pouze jsem nesouhlasil s informacemi autorů a napsal svůj názor.
    Reakce byla velice rychlá. Obratem mi bylo sděleno, že příspěvek nelze zveřejnit neboť je v rozporu z pravidly. Kdo a proč o tomto rozhodl jsem se samozřejmě nedověděl, Tiscali nemá zájem něco zdůvodňovat nebo komunikovat.
    Vidím to tak, že cokoliv co nebude souhlasným názorem s tím co je nám vtloukáno do hlavy bude bez jakéhokoliv zdůvodnění označeno jako nežádoucí.
    Ale pak se dozvíte, že to není CENZURA ale PORUŠENÍ PRAVIDEL.
    Krásné pojetí demokracie. Teď je jasné, jak to sluníčkáři, pravdoláskaři a kavárenští povaleči myslí. Pánbůh s námi, jak říkáme my ateisti........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit