Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Některy činy a jednání vůdce Masaryka potvrzují , že to byl v podstatě válečný zločinec !
    • jak, že jsi mu pomáhal, co?
  • stejně jako někteří bourači Československa oslavují výročí jeho vzniku i já chci položit věnce a uctít vzpomínku u památníku padlých a umučených kteří zahynuli v nelidské druhé světové válce. *6*
  • Co nechápu je, že se pořád snaží oslavovat vznik něčeho , co s velkou slávou před 20ti lety zlikvidovali. Nezabránili Klausovi rozbití Československa a teď si svou zbabělost se mu postavit - omlouvají oslavami???. Celá na naše "pravdolásková" indeligence. Je to hnůj a ještě se perou kdo budeč kde slavit fujtahxl a hanba jim
    • Vše co se po komunistech prolhalo k moci a Česko zbídačilo je třeba,s bezbřehou krutostí,odporážet na katovských mučírnách a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Tvrdě razit heslo,že pokud někdo zbídačoval celý národ Čechů,tak aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
      • zlaté to časy před rokem 1989-studenti díky,jen mě štve,že vám nezavedli za to vše školné.Ublížili jste touto sametovou revolucí této zemi,mnoha lidem a mrzí mě že ne právě sobě.
    • Rozbití Československa ? Chtěl jste aby to dopadlo jako v jugošce? Slováci nás vždy nenáviděli jako mor. Mohl jste si tak dovolit před rozpadem promluvit v Bratislavě česky.
      • Já jsem tam byl na vojně.Když jsem se choval ke Slovákům slušně,tak se oni chovali slušně ke mně.Rozpad Česka zavinil lump Mečiar a lump Klaus.Kdyby tehdy vyhlásili referendum,tak se Československo nerozpadlo,protože lidé dole měli víc rozumu,než lumpové u koryt.Dnes je Klaus i Mečiar nulou.
        • také jsem byl na Slovensku na vojně a Slováci byli bezva a nejen na vojně,jezdíval jsem tam na dovolené a vždy byli milí a přátelští.Je smutné,že k rozdělení došlo.Pamatuji si heslo Oty Šika-Čech a Slovák jeden šik,Ota je náš Jánošík.
  • Dovolujeme si oslavit vznik něčeho, co jsme před dvaceti lety zničili. Vzpomínáme, jak Masaryk založil stát Čechů Moravanů Slezanů Slováků, Rusínů, Poláků, Maďarů a Němců. Stát funkční, svobodný a ekonomicky zdravý. Němce jsme vyhnali, Rusíny nám sebrali, Slováci se trhli, Moravany a Slezany přehlížíme a jejich práva a svobody potlačujeme. Stát jsme rozložili, rozkradli zdevastovali a zadlužili. Armádu která byla za Masaryka chloubou a zárukou obrany země, jsme degradovali na bandu žoldáků v cizích službách. NAŠE ZKRACHOVALÁ ŽUMPA S PODIVNÝM JMÉNEM "ČESKO" S VELKÝM HUMBUKEM OSLAVUJE BÝVALÉ ČESKOSLOVENSKO, NĚCO CO JSME VE SVÉ BLBOSTI ZNIČILI.

    VIVAT!!!!!!!! jó život píše ironické scénáře..... *6*
    • nezničili jsme to my,ale ti,co přišli k moci po roce 1989.
      • někdo je k té moci pustil......kdopak to asi byl?
      • Těm,kteří se po komunistech prolhali k moci,těm ke korytům pomohl obyčejný český blb svojí troubovitostí.Proto zasluhuje,tento blb,vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod na holý zadek bejkovcem.A ne si na další debužírování důchodců nadále dlužit.
  • AŤ žije slavný den "Den znárodnění." !!!! Je třeba aby se vše obnovilo a co bylo ukradeno, tak se to musí vrátit a opět znárodnit. Potom budu teprve slavit Den vzniku republiky. Současnou republiku neuznávám, protože vše co bylo pracujícího lidu - to vše bylo ukradeno. Jsme jen protektorátem Evropské únie.
    • Kež by tomu tak bylo.Myslím,že je tomu v dnešní době díky předešlé vládě a prezidenta naopak a to co církev nakradla a stát ji zabavil se ji nyní vrácí zpět.Není to církev,ale peklo co okrádá tuto zemi.
  • Je známo že Masaryk chtěl stát osvobodit z područí církevní a šlechtické mafie.
    Za tento sen zemřelo mnoho našich statečných legionářů. Těm se dokonce
    v době občanské války v Rusku podařilo ovládnout Sibiř - to jen pro ty kteří furt
    naříkají že náš národ ve válce nikdy nic prý nedokázal.

    Takže uctěme odkaz Masaryka - potrestejme každého kdo prosadil restituční církevní
    zlodějnu. Ať církev odškodní své oběti - ať už zprzněné děti nebo upálené tzv. kacíře.
    A hlavně žeňme za hranice knížete. Masaryk zakázal užívání šlechtický titul
    takže buď si bude říkat občan Karel nebo zde ten TOP nadčlověk nemá co dělat.
    • za restitučni církevní zlodějnu může Havel,Klauz a ty vlády,které tito vlastizrádci jmenovali.Za církev se stydím a stal jsem se raději pohanem,nežli chodit do kostela a poslouchat žvásty těchto zlodějů.Jen čekám,kdy církev začne prodávat odpustky.Vrací se jím co v minulosti nakrádli a ještě budou ožebračovat lidi odpustky jak tomu bylo v minulosti.Což to Bůh nevidí co za pakáž nyní v církví máme?
  • KIMCID
    Smutné že chlapy co za nás cedili krev se vrátili domu až v roce 1920 a Masařík z nich moc nadšený nebyl.
    Můj názor je že RU se rozpadnout nemělo.Mělo se jen opravit ne ho rušit.
  • tak jsem se dival předchvíli na ČT24, na rozhovor s Mirdou Kradouskem na Pražském hradě. Ten chlap mohl být rád, že se vůbec udržel na nohou - vypadalo to tak na 2 promile v krvi a ten jeho nepřítomný pohled mluvil za vše
  • užívejte posledních pár let před KRACHEM,
    je jasné že přijde a pak, pak bude naše GERMÁNSKÁ kolonie úplně, úplně v zádeli, nebot "náš" průmysl, výroba vyrábí v drtivé většině jen pro sektor autmobilový a ten půjde do zádele mezi prvními
  • Tento svátek nám byl ukraden! Původně to byl "Velký den profesorů, učitelů a školníků"! Hanba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit