Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aspoň si udělají výlet, však se musejí nudit a večer zasë domů, do stanu
  • Při nedávných pařížských útocích zahynulo desetkrát méně lidí než při teroristických útocích ve Spojených státech v roce 2001, kdy zemřelo 2974 osob,
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    doufám že nám ten nízký počet obětí nechcete vyčítat. Víte jakou nám dala přípravu a námahu ta řízená demolice dvojčat? Museli jsme vyřadit NORAD položit nálože připravit "náhodný" nález pasů a spoustu dalších věcí. A to jsme to měli doma. V cizině v Paříži byly naše možnosti působení a destrukce mnohem více omezené.

    Ale pravda je, že drtivé většině teroristických útoků by se dalo předejít. Ovšem, chtěl bych vidět toho drzého odvážlivce který by nás chtěl odposlouchávat a chytit nás při činu..... *6*
  • Příště (tak do dvou měsíců) to bude ve Velké Británii, Francii, nebo v Německu... *16*
  • velice jednoduše se dají předvídat! jsou a budou všude tam kde je islám!
  • Opatření-s okamžitou platností vytvořit ve všech místech soustředění migrantů náborová střediska a oslovit všechny mladé muže k tomu aby vstoupili do osvobozenecké armády proti terorismu.Kdo odmítne a bude schopen bude okamžitě vyhoštěn z Evropy.Provést výsvik ve zkráceném termínu z přísných bezpečnostních opatření a vyslat tyto bojovníky do bojů v Syrii, Lybi, Iráku - všude tam kde okupuje teroristické seskupení IS.Tytovojáky potom platit z peněz těch co dnes je platí jako migrany.A sjednotit protiteroristycký boj tak aby jej podporovala letecky vojska NATO a Ruska pod jednotných společným velením. Vše zaštítit rozhodnutím OSN. Pokud budeme podporovat migranty a chtít vlstní silou bojovt proti IS potom zde v Evropě vyroste jeho pátá kolona a teroristické útoky zde v Evropě budou narůstat ato bude mít dopd jk na ekonomiku tak i společnost ve všech Evropských státech. A prováděná opatření Evropu zničí a do20 let ji ovládnou teroristé a Islám- který zavede v Evropě středověké zákony.
  • Buďme rádi, že musulmani nemají zájem jít k nám, protože jinak by jich zde bylo jako much. Žádná naše vláda by nás neochránila a to je na tom to nejhorší.
    • Na to stačí jedna direktiva EU, která určí, že dávky musulmanům (a jen jim) v ČR budou stejně vysoké, jako v Německu. Tyto dávky bude EU dotovat a nepůjde o diskriminaci českých občanů, protože toto opatření je humanitární podporou uprchlíků před válkou a těm se pomáhat přeci musí.

      Jednoduché, ne? *1*
  • Za druhé sv. války například v USA po přepadení Pearl Harboru byli všichni Japonci "shromážděni v táborech". Nevidím to pro muslimy dobře, dopadnou podobně. A EU hujerům vzkazuji, stojí vám toto za to? Jednou možná skončíte neslavně, na šibenici. A Evropané napříč-toto jste chtěli? Toto je dopad vašeho vítání a pokusu o smíchání kultur, respektive kultury a nekultury. Že dojde ke krveprolití a bude to masakr, to si umím docela živě představit. Protože po dobrém tohle nikdy neskončí. A takto se žít nedá. *12* *16* *12*
  • Dají, v přímé úměře k počtu invazních slimáků. *16* *16* *16*
  • tato evropská banda je nepoučitelná,místo, aby islám vypráskala z evropy tak budou raději předvídat a hádat jako honsová počasí,no to bude v evropě vypadat
  • Já profesor, doktor Jiří Koumavý jsem ve své hlavě, která má výkon vysoce převažující současné špičkové PC, sestrojil program, který svými výsledky šokoval i mne samého.
    Musím ještě zkontrolovat, jestli to není chyba, ale zatím výsledkem je, že s přibývajícím počtem nelegálních imigrantů a ingnorací platných zákonů EU a schengenu politickými představiteli zemí EU se riziko teroristických činů ZVÝŠÍ!!!

    Ale berte to jako nezaručenou zprávu, možnost chyby vždy je a já na rozdíl od Merkelové, Hollanda, Junckera a dalších nejsem neomylný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit