Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Předpokládám,že od zítřka už o něm zase neuslyšíme,komik.Takový byl dlouhou dobu klid a ted jej zase musíme vidět.Pryč s ním.To co žvaní už dnes vědí žáci osmých tříd.Dej mu bože lehko za všechna ta svinstva a nechceme odejdi,pa pa tlučhubo.Topolánku,za ty své prachy si můžeš koupit mnohé ale ne minulost a běž do pr...le i se vými žvásty.
  • z vyhlášeného šupáka. A jaké novinky! Právem je nazýván falešným a prolhaným.Tak Mirek je nám katolík? A že nám to tak mistrovsky skrýval.A že si za trvání manželství uvinul ve sněmovně nemanželského ....... tady se říká bastarda. A to pomíjíme další jeho eskamontérské kousky jako promenáda bez plavek v Italii.Domnívám se že tady tento kousek je katolíkem jen v tyto dny. Kdy se to hodí. V pondělí bude zas modrým křivákem a bude vzpomínat na slastné chvilky, kdy mu před jeho jinak nevymáchanou hubu přistrkovali mikrofon. A on prášil a prášil.
    • ...taky nikdo (kromě katolíků *1* ) nestojí o to, aby byl presidentem nějakej katolík! To je zas pořád lepší Mirek, chachar s gulama, kterej ukazuje dlouhýho šulina a provozuje mimomanželskej sex. Beztak mu všichni katolíci jen závidí... *1* *1* *1*
    • Souhlas, ale o dítěti tak nemluv, nemůže za to komu se narodí.
  • Topolánek by chtěl být prezidentem hrdého národa, ale domnívá se, že by nás západ měl brát, jako nedochúdče a mít s námi slitování, pochopení a měl nám odpouštět. To by nebyl rovný partnerský vztah. Proto naprosto souhlasím s Babišem, když řekl, že naopak, musí nás být v EU více slyšet a musíme ukázat, že se jim rovnáme kde v čem, dokonce v něčem předčíme. Ještě že Topolánek nebude prezidentem, protože s takovými postoji by nepomohl kromě sebe, nikomu.
    • Když máme na místech representace země 2B - Becherovič-Bureš tak nás těžko bude svět brát vážně. Spíš nás bude svět brát jako klauny pro pobavení.
      • Já bych řekl, že nás tak svět bere už od Klausových časů... *9*
      • Koukám další moudrý prognostik.To raději nebudu ani komentovat,u dogmatiků je to zbytečné.
  • běž pryč! Tady tě už nikdy nic pěkného nečeká. Jsi celoživotní sprosťák a lhář.Jsi z ODS.Zbytečně jsi vyhodil peníze těch druhých za volby. Tvoje volební drzost se s tebou potáhne celý zbytek tvého zpackaného života. Všichni a právem si budou moci ukazovat prstem a říkat "to je ten drzý špinavec, co chtěl sedět na Hradě".Kandidovat nebyl dobrý tah. Až se na tebe budou v pondělí lidi usmívat znamená to, že tě rádi vidí. Zas jako ztroskotance a jakožemanažera.
  • Takže dnes nám dával školení jeden z největších zkorumpovaných politiků co se vyhnul base jen diky politické mafii.
    Minimální mzda je svým způsobem ekonomický nesmysl a v konečném důsledku spíše zvyšuje nezaměstnanost,
    i toto jeho vyjádření je nesmysl a hned na začátku a pak to dále v textu doslova likviduje, plná ústa o vesnici a těch nejubožejších, ale když vládnul a kradl pro sebe a své kumpány, tak právě tuto část národa okrádal a nyní se nestydí vyjít mezi lidi., Pokud budeme mít tohoto lumpa za prezidenta, tak můžeme pustit z bas všechny a budou lepší než tenhle a co Babiš, ten bude patřit mezi neviňátka a bude oslavován. Babíš jen využil možnosti a tenhle lump veřejně kradl a najednou zázračně zbohatl, kde vzal ty peníze, z platu premiéra si to dovolit nemohl, vzhledem ke skutečnosti jak si žil na vysoké noze. Bída je u nás a morálka umřela.
  • Topol je tradiční lhář a gigazlodej.
    • Hned po té kreaturní podlé prolhané žvástavé putinovské bestii co teď zasviňuje pražský hrad.
      • Svoboda slova ,neznamená že je někdo zvědavý na tvé hloupé a arogantní výplody. Možná by nebylo od věci na tebe podat žalobu za nactiutrhání a tam by se ukázalo kdo je co . Asi nebudeš svéprávný, jinak by ses nemohl takhle vyjadřovat.
  • Příslušníci tvrdého jádra nepřizpůsobivých nebudou pracovat. Buzeraci socek odskáčou ti, kteří mají něco odpracováno, jsou v předdůchodovém věku a mají mizerný zdravotní stav. Tito lidé se stávají vážnými adepty na bezdomovectví. A lenoši budou dál vysmátí.
    • Důchodci, kteří celý život pracovali mají důchod, že sice nezemřou hlady, ale...
      Naproti tomu ti nepřizpůsobiví co nikdy nepracovali a jenom vyrábějí děti, se mají dobře. Nacpou se s kočárkem a s bandou uřvaných potomků to autobusu a na rozdíl od důchodců nemusí platit jízdné, denně vozí plné tašky ze supermarketu.
  • Všechny obchodní řetězce vyplácí 1/3 mezd našim lidem a zisky jdou do tradičních zemí Eu a je to možné díky politice Topolánka a jemu podobných. pokud by nebyla min. mzda tak tu děláme za uplný h...no a skupina těchto rádoby odborníků by se jen smála. Je to novodobý kolonialismus . *10*
  • Nektere jeho nazory jsou populisticke a co jeho minulost.
  • nemůžeš nikdy zbavit své minulosti.
    • Žádná škoda, naopak, já si myslím, že je dobře, že se na jeho "angažovanost" a minulost nezapomíná a nezapomene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit