Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Donald TRUMP jen řekl to, co si většina z nás myslí!
  • Dnes mě pobavil ČRO prý JFK byl ten co zachránil svět před atomovou válkou při Kubánské krizi.
    No na to že byl první kdo vyhrožoval jejím použitím docela dobrý for.
    • Kdyby tenkrát šašek Chruščov nezul botu a nemlátil s ní do pultu, kdo ví, jak by to dopadlo!

      Jak vyhrůžka (spíše řečnická otázka), pronesená JFK ("... and how would you look if the US decided to use ..."/"... a jak byste se tvářili, kdyby se USA rozhodly použít..."), tak i epizoda s botou NSCh - to přítomné, kromě bolševických potentátů, tehdy spíše pobavilo!
  • Co se divíte. Jako jeden z mála poznal, že jinak USA z toho finančního srabu a dluhu nedostane. Pokud ovšem jako spousta jinejch neuvažuje o válce jako o poslední možnosti. Ovšem na rozdíl od nich ví, že ta by znamenala naplnění Apokalypsy a zánik civilizace, což spousta zblbnutejch nedokáže pochopit.
    • Není třeba mít obavy o USA, to je vyspělá, svobodná demokratická země, která je v mnoha oblastech vědy techniky nejméně deset napřed oproti ostatnímu světu. Horší je to s východostepním chanátem, tomu nepomůže ani kamarádčoft s Turčínem.
      • Pane Ochcán,Rusko s ročním rozpočtem na obranu cca50mld dokáže konkurovat USA s roč.roz.obrany přes 600mld.!!! Tzn. vaše oblast lebeční postrádá mozek,blbost kdyby nadnášela,tak lítáte *15*
        • prozkoumat tu svou oblast lebeční, zda v ní něco máte. Rusko by strašně rádo co se rozpočtu na obranu týče rádo USA předstihlo. A také tím vyhrožuje. Jenže..... Kdyby na to mělo. Zatím Rusko v rozpočtu na obranu nepředstihlo USA pouze z jediného důvodu. Protože na to nemá. Tento fakt, že na to nemá, nás rovněž zachránil před druhou ruskou okupací.
          • ALE ALE Vy jste nějaký kytrý........jako takový Benda (ODS) nebo nejste náhodou pan Macura???? *15*........rádo bla bla rádo??? ZVŠ *15*
      • No jistě když skupuje a krade patenty z celého světa *7*
        • CCCP by rád skupoval, kdyby měl za co. Tak aspoň krade. A všechno, hlavně území. *12* *16*
  • "S arabskými šejky svorně tančil"
    Jenomže měl na sobě oblek, kdežto ti šejkové byli v noční košili.
  • Krásný tweet mu napsal ten Iranskej představenej.
  • Když vzpomenu jen nedávnou minulost. Velký bojovník za lidská práva - Václav Havel. Meditoval s dalajlámou, nit nenechal na Číně suchou za nedodržování lidských práv. Při každé příležitosti se zaštiťoval lidskými právy. Přijel na návštěvu do Saúdské Arábie - o lidských právech ani bék. Nějaký čas po něm tam zavítal i kníže Švarcnberk, též velký bojovník za lidská práva a kritik Číny. Co on v Saúdské Arábii? Též o lidských právech ani bék. A co teď úplně ten největší ochránce demokracie a lidských práv? Prodal zbraně za sta miliardy tam, kde o lidských právech ještě ani neslyšeli a kde je přímo podhoubí a zdroj živé síly terorismu a kdo je také nejvíc financuje. Místo toho tam sehraje divadlo s Íránem, aby se zavděčil Saúdské Arábii, když tolik zacálují za americké zbraně a pochopitelně též uspokojil Izrael. Tam je to přímo povinnost.
  • dnes je smutné výročí, kdy malá teroristická skupina napadla a zavraždila všemi milovaného říšského protektora Reinharda Heydricha. Tento přívětivý a obětavý člověk jakožto velký humanista se snažil o blahodárné soužití Německého a Českého národa, aby se všem dostalo spravedlnosti, hmotného zajištění a tolik potřebného pocitu bezpečí pro radostný život v protektorátu Böhmen und Mähren. Reinhard Heydrich se snažil ochránit obyvatele protektorátu před zločinným bolševismem a za tuto svou nelehkou snahu byl zavražděn Džugašviliho agenty jež se snažili vrazit klín nesnášenlivosti mezi svorné bratrské národy Německý a Český. Bohužel německým vůdcům se nepodařilo uhájit demokratické hodnoty míru lásky a přátelství před agresívními východostepními nájezdníky a brutální bolševismus pod vedením Džugašviliho naše obětavé a nezištné německé ochránce vyhnal. Měli bychom se coby český národ hluboce zastydět, jak málo jsme pracovali pro vítězství Říše a jak snadno jsme se nechali zotročit bolševickými agitátory a jejich nastrčenými diverzními a teroristickými skupinami. I dnes se nevděčně otáčíme k hodnotám míru svobody a demokracie zády a chceme poklonkovat putlerovým agentům kteří jsou již nachystaní aby vzkřísili bolševismus a možná už zítra obsadili Evropu.
    • Když chceš psát ty své bláboly, tak to nepiš pod ukradeným nickem. Jenomže jak hlásala ta rudá bestie co nechala zavraždit carskou rodinu včetně dětí a jejíž zbytky teď hnijí v myším oleji: "K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky." Takže pro vás rudokožce a putinchánovy kolaboranty je každá špinavost dobrá, že.
      • Klasická hysterická reakce Putlerova agenta. To vy bolševici umíte. Napadnete a vyrabujete pokojné země. My nacističtí demokraté jste před vámi východostepními nájezdníky chtěli ochránit svět a místo vděku nás svět nenáviděl a vám lezl do zadku. Taková nespravedlnost.
        • Občane krom toho že Putinovi jsou ty řeči u zadele tak by se asi smál jakou mu ty osobně děláš reklamu *1* *1*
  • Jdi i Ty nekam pane Trump. Grimasy mas jako Benito Musoliny.
  • Vůbec si nedělám iluze. Ta polní nemocnice nebo kuchyně to by odpovídalo.
    Víme jak se zachovali naši věrní spojenci v roce 1938.
    • vanhorne
      "Víme jak se zachovali naši věrní spojenci v roce 1938"
      Jak se zachoval nejvernejsi pritel Ceskoslovenska, ktery slibil, ze pomuze? V Moskve podepsal The Molotov–Ribbentrop Pact, Aug.23.1939.Byl to dohoda o rozdeleni Polska, mezi Adolfem a Pepkem, jestli to nevis.
      • co pakt Pilsudski - Hitler mongole?
        • to Pepek Vyskoč nikdy nepochopí. To je stejná IQ kategorie jako Sajmon. Jestli to dokonce není jedna a táž osoba. Poněvadž je statisticky nepravděpodobné aby se na planetě vyskytly dvě takové "myslící" osoby
    • Zachovali se velmi dobře. Ta mnichovská dohoda byla ze dvou zel to menší. Přispěli k tomu propagátoři neexistujícího "československého" národa, kteří poštvali německy mluvící Čechoslováky proti ostatním a nahnali je do náruče Hitlera. Opačné řešení než Mnichovská dohoda by znamenalo, že na našem území by vypukla řež s Hitlerovými "nadlidmi" a Džugašvilli by nám jistě ochotně poskytl "bratrskou pomoc". Takže by naši předkové skončili na Sibiři a mnozí z nás by se asi vůbec nenarodili.
      • táhni si mezi své
  • A že o tom v televizi nebylo ani ťuk. Jako za komančů.
    Soudruzi se sešli a upevnili a rozvíjeli vzájemné přátelské vztahy. To bylo v sedmdesátých letech na pořadu denně. Problémy se zakrývaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit