Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všude, kromě Česka platí, že cizinec dostane práci, až když o ni nikdo z domácích nemá zájem. V ČR je skoro milión nezaměstnaných Čechů a přitom tu pracuje 500 000 cizinců legálně, a dalších 300 - 400 000 načerno. Hlavně, že máme Ministerstvo práce a sociálních věcí, které umí akorát tahat z lidí peníze a rozdávat je těm, co nejvíc skuhrají. Bez ohledu na to, že provozují ubytovny, herny, bordely, zastavárny, lichvu a distribuují drogy. Patří k nejbohatším obyvatelům v ČR. Jezdí v terénních mercedesech. Ubytovny mají plné nelegálních přistěhovalců, od kterých berou výpalné, ale policie je nějak "zázračně" toleruje a papaláši dělají, že o tom nic nevědí.
    *12*
    • Lojza,mozne je ,ze nemas uplne pravdu.Cizinci -legalni a nelegalni prijmou i hure placenou praci
      z jednoho duvodu;doma nedostanou zadnou praci a zde ochotne pracuji /pro ne za vysokou
      mzdu/.Vezme -li Cech praci za Almuznu ,ktera by nezaplatila ani nejnutnejsi ,pak se zrejme tezko dostane i soc.davky /nemohu tvrdit,nemam zkusenost/,to mohou posoudit jen DOMACI.
      Nejdou se takove pripady i Cizine-pro DOMACI nezajimavy /maly /plat ,a sezonni pracovnik
      Cizinec /neznaly pravidel/povazuje plat za dostatecne vysoky.Vsude najdes nepoctive SCHEFY,parazitujici na lidech a okolnostech.
  • V Jablonci je jedna veliká firma kde pracuje většina Bulharů a Slováků.Když se tam ucházíte o práci,je to na pořadník.Přednost má cizinecká pakáž přes agentury.Je to k zblití.
    • Bude třeba volit Okamuru, jinak na to všichni kašlou. V Tescu také berou cizinky a naše mladé holky ne . Berou je jen jako brigádnice, nechtějí jim dát trvalý prac. poměr.
  • Nejvíc je tu cikánů !
    • stím se dá něco dělat ale jen když se chce
  • Čistě cizinci.., pokud mají co přínosného nabídnout by snad ani nevadili, protože i jinde např. v Německu jich je víc, ale otázka by spíše měla znít jak "kvalitní" cizinci ?!!!, protože to co tu velmi často bohužel máme nataháno, nejsou ani tak cizinci, jako obyčejná, sociálně parazitní svoloč co nemá kromě problémů s nimi.. co nabídnout a na západě by je okamžitě lifrovali zpátky, protože o ně rovněž nestojí, jelikož tam mají sami jiných čmoudů a ručníkářů až až a sami často neví co s nimi a z naší země si udělali nárazníkové EUpásmo,kde nám raději dávají nějaké ty dotace, jako výpalné,aby to co sami nechtějí zůstalo co nejvíce u nás a nešlo to o to víc k nim..
  • V podstatě, když cizinci v našem státě neškodí,pracují a odvádějí daně....tak proč né???
    Ale znám cizince, kteří zde nepracují od převratu a my na ně doplácíme, včetně výše zmíněných cizinců.
    Tak se ptám sám sebe.......je vůbec v našem státě nějaká rovnoprávnost a spravedlnost??????
    A KDE ??????? *16* *16* *16* *16*
    • ja;mas naprosto pravdu ,melo by byt mereno vsem STEJNE,to se tyka odmeny za praci,placeni dani-stejne povinnosti a naroky.Pak je jedno odkud Cizinec prisel.
  • Čechy Čechům !!!
    • Cizince jen v rozumné dostatečnosti a ne jako dnes. Chováme se jako smrt , bereme všechno, místo abychom je brali jako sůl a koření, když se to přesolí a překoření, není to k jídlu, jenže to se v EU nenosí. Jedině multi-kulty.
    • Moravanům!!!!!
  • Pro cizince je tu raj,vse levne,diky nasi spatne mene,kde my jsme vsude venku chudaci...Cesi se poznaji,podle batuzku na zadech a jedi jidlo z domova,nemohou si moc koupit,je vse pro ne drahe...Zato cizinci si tu jedi,popijeji,bez omezeni...Leta tu nebyla pani,kdysi Ceska a libovala si,jak je tu levne,co zije venku,cestuje a zmenil se ji zpusob zivota,co by si zde dovolit nemohla v bide tu...Pro Nemce apod.,jsou prizpusobeny na akcich ceny a zmrzlina tocena stoji i 60 kc,hamburger 145 kc...,i to je zde k videni...Zde zamestname levne cizince,cimz firmy usetri a nase lidi zivori,jsou bez prace,tezce se jim plati inkaso apod.,sotva zbyde na jidlo...Venku se staraji o sve lidi,ve svem mestecku maji sve pekarny,cukrarny a lide maji praci prednostne,co ve meste bydli a pak az dalsi...Pecuji o sve mesto,aby lidem bylo ok..,je tam jina mentalita,zde se lide okradaji mezi sebou,klamy....Jelikoz je tu bida,tak se zde podvadi,zebra,je to hnus,podvodne reklamy...
  • nejlepší je že v Praze je nejvíc buranů z Moravy.A přitom nadávají na pražáky to mě vždy pobaví *1* *1* *1* *1*
    • To je pravda, Praha je největší moravské město. Proč nesedí Moraváci doma na zadku, když na zkur.ené Cajzly nadávají!? (Podotýkám, že nejsu Pražák).
    • Nečas, Blažek,Tupolánek, Hanáková......samej buran z Moravy.
  • Cizokrajná pakáž se tady pěkně zabydluje.Krast loupit dělat potíže.to jo platit si pojištění-to by nešlo.a my tady tu verbež ošetřujeme a vozíme v sanitkách světových značek.Málo.Ještě se najdou vtěrky které fandí rusákům z Volyně co by se tady chtěli vrátit.A kdo to bude jako živit?Kdo tomu bude a z čeho vyplácet důchod?Pokud nebudeme řezat vetřelce sami tak socani jsou s to tady pozvat kohokoliv kdo jen zaskučí.
    • Máš to popletené , protože Volyně je na té skvělé Ukrajině, co ji nyní tak pěkně podporujeme proti Rusku. Tak si to nepleť.
  • Tahání sem cizinců pak připravuje Čechy o pracovní příležitosti a pak je velký nárůst Čechů na podpoře.To záměrně dělají ti lumpové kteří se po komunistech prolhali k moci,aby dotlačili Česko do státního bankrotu a pak zašmelili cizákům.Všechen tento vlastizrádný dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko zbídačil je třeba protáhnout katovskou mučírnou.Tam odporazit ,za vlastizradu,co nejkrutějším způsobem.Aby se pak ještě za sto roků darebáci v Česku politice obloukem vyhýbali.Byl udělán pravý opak.Politika se stala nejvýnosnějším zaměstnáním,bez jakkoliv osobní zodpovědnosi.Proto se už dvacet čtyři roků ke korytům hrnou povětšinou jen lumpové.Je třeba tento politický dobytek,za vlastizradu národa Čechů, odporážet,co nejkrutěji na katovských mučírnách.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit