Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Redaktoři a novináři až budete ve svých reportážích uvádět objektivní zpravodajství tak vám budeme moci věřit . Jenomže vy na místo pravdy uvádíte především lži a překrucujete či jinak upravujete fakta . Z tohoto důvodu je opravdu velice těžké usoudit kolik je pravdy i na tomto vašem tvrzení . Předkládejte nám o všem dění ve světě objektivní zpravodajství a teprve potom u nás hledejte zastání . Prozatím jste ale u nás lháři ! Co s tím ?
    • Pracovníci mediální žumpy, něco jako naše čt si můžou gratulovat že přežili. Jinde by jim rovnou uřízli prolhanou držku
  • Koho chleba jíš, toho píseň zpívej a o novinářích to platí rovněž. bohužel. Nezávislí novináři v dnešním zkorumpovaném světě neexistují ani v té BBC. Vše se provádí na objednávku mocných a prachatých, a Bilderberg - NWO má financí více než dost a za každou cenu chce dosáhnout svého, neštítí se ani vražd .

    Proč ta slavná BBC neobjasnila vraždu J.F. Kennedyho? Proč nepíše o tom kdo upálil v Oděse stovku nevinných občanů a nezjistí kdo za tím byl , ač na internetu jsou záznamy hovoru Kolomojského a jeho soukromé gardy s fašisty banderovci? BBC je vydíratelná , protože poslední dobou měla ve svých řadách dosti skandálů a celá leta se o tom mlčelo než to vyplulo na povrch. Jak je to možné, když jsou tak "dobří a spravedliví"

    Nějak to všude vrže a hodně falešně se hraje a BBC dnes už není výjimkou. Bohužel.

    Jistě pane premiere.
    Jistě pane ministře.
  • v ČR úpřepadnou každý den neznámí pachatelé několik starců, heren, obchodů, dětí - a nikde se nic nepíše - proč ne?
    • Víš proč pusinko? Protože ti pachatelé jsou většinou rusové a cikáni, ukrajincum tedy nechci nadržovat. No a ti jsou našimi svazácko - pravicovými pohlaváry chráněni.
  • Reportéři dostali nakládačku pravděpodobně od lidí , kteří západní hitlerovsky režimy považují oprávněně za nebezpečný zlo pro Rusko !
    Za to můžou poděkovat hlavně gaunerovi Cameronovi a dalším západním psychodiktátorům , masovým vrahům , teroristům a válečným zločincům , kteří ve světě vyvolávají nenávist proti Rusku !
    • Je "ten pan" jeste premierem Great Britain nebo uz Small Britain? Udelal pro to "Small" nekonecne mnoho. *1* *1* *1*
  • bbc prolhany fašisti co mužou čekat.....
  • BBC ta je tak nezávislá dnes asi jako Jeffim Fištejn, nebo Andersenova pravá i levá ruka ve Svobodné Evropě ČUriková. Fištejn je tak nezávislým novinářem, téměř denně to dává na odiv v našich masmédiích od tv přes radio až po noviny a časopisy a tak buší do těch nepravostí - ruských, ale ukrajinští fašisté banderovci mu vůbec nevadí, upálení stovky v Oděse přešel tichým mlčením, asi pieta po fištejnsku.

    Je to tak "nezávislý "novinář, že už desítky let je na CIA kapačkách, ze kterých mu do žil teče ta nezávislost a dolarovody peníze na jeho konta jako ropa z Arábie. No vážení kdo z vás to má, nechcete být také takto nezávislí?
    • Velká západní média jsou dnes pod kontrolou tajných služeb západu a krom hlásání oficiální propagandy jsou ještě zneužívány ke špionáži. Ke stejným cílům je zneužívána i většina západních lidskoprávních neziskovek.
    • Ukrajinka Čuriková ve Svobodné Evropě čte denně non stop pohádky Ukrajincům, jak se v EU nekrade - přitom ČR byla úšpěšně vykradená až k dluhu 2 bilionů a to přímo pod záštitou EU i NATA a nikdo za to nenese zodpovědnost, vinu, nikdo nesedí. prý budou mít v EU Ukrajinci vymahatelnost práva, nějak to nikdo v ČR nezažil, vymahatelnost práva má vždy mafián a rentiér Rittig, co rozkradl co se dalo. a další prognostici s ním z Jakešovy věštírny, pingl Janoušek, kdyby nezranil Vietnamku, tak byl v pohodě. Jedině tak ho policie dostala. Prostě všichni mafiáni a giga zloději jsou v pohodě a na svobodě, právo v kanálu a všechny české vlády v EU a USSá análu a občané ČR mezi dvěma polokoulemi sedací plochy.

      Takto vypadá nezávislost novinářů např. ve Svobodné Evropě.
  • Jasně soudruzi. V New Yorku nikdy nikoho nepřepadli a jedná se o nejbezpečnější město na světě. Zrovna jako ostatní města v USA. Nikdo tam nestříli, nikdo nekrade, nikdo nepřpadává ))))
    • A USSá dnes chtějí, aby nejen lidé v USSá sloužili USSá mocným, ale dokonce aby celý svět sloužil mocným v USSá - Bilderbergu-NWO

      a používají k tomu účelu lovce ekonomik - viz Perkins - Američan , barevné revoluce - Blízký východ, majdany Ukrajina, - Kyjev Čína -. nám. Nebeského klidu. , vraždí se nepohodlní představitelé zemí - Kadáffí, Sadám, Allende, Mubarak, nepovedlo se přes x-.pokusů Castra takto odstranit - něžně a humánně, lidsko-právně a správně, svobodně a demokraticky. Na řadě v pořadí čeká Assád, proto tam platí USSá mudžahedýny a válka už trvá 4,. rokem, pak přijde na řadu Irán. Opravdu jsi takový blb nebo tě tak královsky platí - šasku. Mirečku - tečko.
  • Lev Slosberg - jak "typicke ruske" jmeno. Temer jako Jefim Fistejn nebo Lazar Kaganovic nebo Hmm. *1* *1* *1* *1*
  • měli je dobít ještě víc,špíny novinářské,rádobynezávislé
  • TO my máme náhubkový zákon od nejgeniálnějšího poslance z ODS , absolventa práv v Plzni Marečka Blbečka Bendy už leta a pohoda, ne.?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit