Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak všichni doktoři co vlezli do Evropy na pozvání té trude Merklové zpět...a pomáhat vlastnim...nebo budete radši vysávat sociální systém Evropy a vraždit domorodce....??
  • Až vypluje skutečná pravda na povrch…

    http://zpravy.instory.cz/3411-informacni-bomba-z-unikle-korespondence-vyplyva-kdo-a-proc-chce-znicit-syrii.html
    • Co tomu říká náš zpravodaj z CCCP Simon Bukvičák?
  • Kam šlápne noha ruského nájezdníka tam sto let tráva neroste. Co čekat o zakomplexovaných záprdků jako byl Napoleon, Hitler, Putilín...
    • čistě technicky co vyrostlo v Iráku a Afgánu od dob co tam vkročila noha USA vojáka?
      • Není vším tím vinen tzv. "národně osvobozenecký boj" jako jeden z revolučních ohníčků, aby pak celý svět zachvátil požár socialistické revoluce, jak chtěl ten jehož zbytky jsou v myším oleji.
        • národně osvobozenecký boj Heslo Ukrajinské armády?
      • Hřbitovy!
  • Komu pomáhají Rusové? Asad si pozval Ruskou armádu na pomoc proti teroristům. Asad je sám terorista, tak Rusové pomáhají teroristům. Jen tak dál pánové děláte to dobře.
    • Putler by chtěl vytvořit SSSR - Sovětský svaz syrsko ruský
      • a přitom stačí napsat že jsi úplně v haj.u!
    • Holt Rusku víc záleží na vlastním zájmu, než na lidech. Něco podobného tu bylo po 11.9.2001, kdy nešlo o zlepšení podmínek pro lidi v Iráku, ale o kontrolu nad zásobami ropy.
      Holt většina čecháčků si to představuje příliš jednoduše. Pro jistou představu, jak to tam vypadá, doporučuji Channel Four. Jestli si někdo myslí, že pod systematickými útoky se dá žít, tak je pořádně pitomý.
      • No mě se ta ruská pomoc líbí víc než ta v americká v Iráku a Afganistanu.
        • Ale je to totéž. Ani jedna "pomoc" není v pořádku.
          • A proč když se najde hňup v CIA kterého nenapadne nic chytřejšího než rozvracet cizí zem?
            • *1* *1* *1* *1* *1*
            • *1* *1* *1*
            • Protože se našel hňup v Kremlu, který to podporuje. Rusko rozhodně neplánuje stabilizovat ta místa. Naopak, Rusko Sýrii rozvrací ještě více, než by byla bez jeho zásahů.
    • Křesťan upíráš Asadovi to co bylo odepřeno nám. Asadova rodina vládne od sedmdesátých let v Sýrii a byl tam klid.Když CIA podporuje rebely penězi dobře ale když je vyzbrojuje (což asi není na léčení ale zabíjení) je to špatné.A tak legitimní vláda poprosí o pomoc Rusko(kéž by nám někdo pomohl v roce 1938 a 1968).
      A tak to prostě je jedna vláda platná poprosí jinou zem o pomoc a ta prostě pomůže.
      A ty se třeba vztekni.
      Jeden zajímavej fakt dokud tam Rusko nebylo nikam se ta válka nehýbala..Teď když konečně umíraji povstalci i IS i Al Nusra.Tak je to špatně? A jedinej kdo to rozmazává v OSN je USA.
      • Ty máš poněkud zmatek, že nám nikdo nepřišel na pomoc? Pomoc si sám a bude ti pomoženo, přečti si bibli. Milion silných mladých mužů je v Evropě, stane se to, že tito muži rozpoutají válku v Evropě. Mají zůstat doma a bojovat. Milionová armáda má již nějakou sílu.
        Pokud nastane válka v České republice, tak desetitisíce mladých mužů uteče třeba do Afriky?
        Za vlastizradu tě postaví před zeď a dostaneš kulku, půjdeš bránit svou zem a nebo tady nemáš co dělat.
        • křesťan vlastně simonko protože tvá rétorika je stejná.
          právě proto že nám nikdo nepomohl to píšu.
          Asad poprosil Rusko a to pomohlo.
          My měli smlouvy a přátele a ty nás zradily.
          • zzzz Rusko nám pomohlo, ale k totalitě a tisíce mrtvých. Asad poprosil (co to je za člověka který svůj lid nechává vyhladit) a teď za podpory Ruska. Bože co jste to za lidi. Nějaký vůdce vyhlazuje svůj lid a ty to ještě chválíš? Ty seš normální ....úl.
      • Co je dobře a co ne?
        Saudská Arábie kamarád USA je dobře :

        1. srpna 2005 zemřel král Fahd a na trůně ho nahradil král Abdalláh. V Saúdské Arábii jsou zakázány politické strany a jakákoli nezávislá sdružení. Neexistuje zde svoboda projevu ani shromažďování. „Nepohodlným“ obyvatelům hrozí svévolné zadržení a nespravedlivé odsouzení. Mezi tresty patří např. rány holí nebo useknutí končetiny. Trest smrti může být udělen např. za čarodějnictví, zřeknutí se islámu, cizoložství, loupež nebo pašování drog.

        Sýrie (je špatně není kamarád USA)
        Formálně má Sýrie demokratické republikánské zřízení, v praxi se však jednalo o pro danou oblast typický[zdroj?] autoritativní systém s politickou mocí soustředěnou do rukou jedné vládnoucí strany. Od roku 2012 má Sýrie novou ústavu, v níž jsou zakotveny demokratické prvky,[zdroj?] jež ale brání uvést plně do života občanská válka.
        Vláda je v rukou panarabské strany Baas (Socialistická strana arabské obrody), která má vliv na všechny tři větve státní moci – zákonodárnou, soudní a výkonnou. Současným prezidentem, který je volen na sedm let a musí být muslimem, je Bašár al-Asad. Ten zároveň stojí v čele jím volené vlády a ozbrojených sil. Lidová rada, syrský zákonodárný orgán, je volená na 4 roky a má 250 členů, z nichž polovina musí být ze strany Baas. Ve skutečnosti ale nemá nezávislé postavení a je kontrolována výkonnou mocí.[20] Právní systém kombinuje osmanské a francouzské občanské právo a islámské právo.[21]
        V zemi existuje více politických stran, nicméně Baas má mezi nimi výsadní postavení. Mimo jiné navrhuje prezidenta a její členové zastávají vrchní pozice ve všech větvích státní moci.[22] Významné postavení ve vládě mají alavité.[23] Přestože ústava zaručuje právo na svobodu slova a svobodu tisku, od vzestupu moci strany Baas v roce 1963 je v zemi běžné odpírání těchto práv. Média jsou vlastněná státem a kontrolována ministerstvem informací. Kritika prezidenta, vlády, strany Baas a armády je zakázána, stejně jako kritika arabské strany v arabsko-izraelském konfliktu. Vláda také blokuje některé internetové stránky.[22] Mezi další případy porušování lidských práv v Sýrii patří bezdůvodné zatčení, odsouzení po nespravedlivých soudních procesech, mučení a zákaz odcestovat do zahraničí.[24] Tyto praktiky vláda ospravedlňuje výjimečným stavem, který vyhlásila v roce 1963.[23] V zemi je praktikován trest smrti.[24]
        • Co jedněm dovoleno jedněm, druhým ne?
    • rozveď?
  • neměli by se ti syrští lékaři a vědci vrátit a pomoc vlastním lidem??.....jenže oni si našli jinou zábavu....vysávat sociální systém Evropy, vraždita terorizovat...děkujem Merklová a EU...jednou bych se chtěl dovědět kdo tahá za provázky.....tohle vše není z báby hlavy...ta někoho poslouchá za pěkný peníz....
  • Tolik raněných v Sýrii a desítky a stovky syrských lékařů popíjí v klidu svoji kávu v německých kavárnách. A aktivisté jim zřejmě stelou postele.
  • Podívejte na video na vlastní oči jak se bombarduje Aleppo.

    Až na to, že to nejsou Rusové, ale Džihádisti.

    https://youtu.be/xFq07xxPW5k
  • tak je to rozhodně nějaký tunel. Tahle partička darmožhroutů se snaží především být vidět. Za každou cenu. Vymýšlí prudí nadsazují ....Ale zejména skoro vždycky lžou. A pořádně. A k těm ve městě války. Co my tady s tím? Máme svých starostí dost. A též dost těch předstíraračů uprchlíků. Těch co se tváří jako .... ale chtějí bydlet ve městě pobírat bohaté dávky a zejména se jen povalovat na kavalci.
  • Rozpoutáním jaderné války…

    http://zahranicni.eurozpravy.cz/evropa/170019-usa-chteji-nasadit-jaderne-zbrane-rusko-se-poradne-nastvalo-a-zacalo-to-litat/
  • A jaké divadlo hraje Zámoří spolu s mainstreamem, včetně toho našeho…ti kteří to zavinili křičí…


    http://zahranicni.eurozpravy.cz/evropa/169938-usa-vzdy-byly-podporovatelem-is-vyhrozovat-rusku-kvuli-syrii-je-absurdni-tvrdi-nekdejsi-spolupracovnik-cia/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit