Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud Fr poslala do afriky obilí tak byl klid. *5*
    • od té doby, co tam podporuje konflikty a ničí jejich infrastnrukturu už není?
  • OSN je rokuje a informuje a lidi umírají.Modré přilby po debaklu v Rwandě a Jugošce už raději nic nedělají!!!!
    • ale modré přilby nemají nic dělat jsou jen nárazníkem ne bojovou jednotkou
  • Smutné ALE:

    Afrika chtěla nezávislost. Koloniální mocnosti už tam dávno nejsou.
    A Afrika přesto nedokázala vytvořit fungující státy.

    V Africe ani v Arabském světě nikdy mír nebude,.
    Proč? Protože obyvatelstvo je rozděleno klanově i nábožensky.
    Neustále se budou vraždit protože ten uznává toho proroka a tamten ne, Šílenci.
    • no ale v Evropě to není jiné, i když africké státy získaly formální nezávislost a po jejím dosažení byly demokraticky zvoleni představitelé mnohých z nich, byli následně násilně svrženi za pučů organizovaných CIA (Patrice Lumumba např.) a nahrazeni úplatnými násilníky, kteří ale na rozdíl od těch svržených doviolovali drancovat nerostné bohatství zemí. CIA se k mnoha tamním převratům už dávno přiznala.

      dokud se jim do toho nezačal západ usilovně plást, do té doby tam mír byl a naděje byly veliké, stačí přečíst nějaký cestopis ještě tak z osmndesátých let dvacátého století, i tam ještě naděje byla, to ale uSa neuneslo, emancipovaná bohatá Afrika byl a je stějne jako silné Rusko jejich těžký sen.
  • příčiny konfliktů v Africe? kolonialismus, který rozvrátil funkční země, zničil tradiční zemědělství monokulturami (u nás je to řepka..), vykrádal lidi, následne bez úcty k tamním tradicícm a stalým vztahům narýsoval nesmyslné státní hranice, které spojily odvěké nepřátele na život a na smr a rozdělili tradiční národy. Ustavičné vykrádání afrického nerostného bohatství a pohrdavý postup k jejím obyvatelům.
    to dorazil neokolonialismus včetně posledních jeho zločinů, kterými jsou bezesporu rozbití státních struktur států severní Afriky a Blízkého Východu, zničení tamních společností, které byly zcela funkční a rozhodně demokratičtější než třeba Saudská Arábie, náíš věrný spojenec.
    Jsem přesvědčena, že neustává podpora chalífátu ze strany USA a jeho poddaných v domnění, že dostanou Assada, (nebo musejí být zcela blbí, když dodávají zbnraně do ohnisek konfliktů a nevědí komu) ale chalífát dostane s takovou nás.

    Doufám, že se nezastaví v tom případě ani před pobřežím USA, které to má na svědomí nejvíc a Británie, která má rovněž vinu
  • Příčiny africké imigrace? Neustávající kmenové a náboženské války po dekolonizaci Afriky, rozvrácení jakž takž fungujících zemí v Africe USA a některými evropskými zeměmi, postup fanatických islamistů. Až se k tomu přidá pár suchých let a hladomor, začnou migrovat deseti a stamilióny obyvatel. S nimi přijdou všechny tropické nemoci, násilí a fundamentální islamismus. Převálcují nás jako hejno kobylek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit