Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bylo to žertovné hledání eurovagíny v česku,myslím,že jsme pro srandu králíkům,ikdyž to koneckonců svědčí o "kvalitě" human resource politice v EU *1*
  • Když tam bude chodit takhle polonahá a vyzývavá jako na tom obrázku tak to tam určitě bude "fungovat".
  • Jo Jourova to je trida jeste pomerne nedavno ve vazbe a tet eurokomisarkou to je blbakov tady v te zumpe.
  • Babiš je výborný politik který se nebojí rozetnout gordický uzel se zlodějnama, sláva mu a Jourová, to uvidíme!!
  • pohled má stejnej jako estébák
  • všechno je jinak,Babiš je neštěstí pro ČR a všichni to brzo poznají,Teličku do EU nominoval úmyslně věděl moc dobře že Telička neprojde a tím pádem tam protlačí Jourovou svojí pravou ruku agentku CIA.Je neuvěřitelné jak jsou češi slepí a hloupí a věří slovenskýmu židovi,kterej přišel k majetku triky a podvodem.Nedá se nic dělat česko je mrtvá země.....
    • Já Babiše nezastávám, ale myslím, že největším neštěstím pro ČR je parlament, který hlasuje a neví o čem !!! To snad ve světě nemá obdoby.
      • Vážně věříte že nevěděli o čem hlasují? já myslím , že je v tom něco víc..
  • ANO+ČSSD: Nejednoznačná metodika pro vydávání státního majetku církvím nám ne
    Česká republika: 44 poslanců Úsvitu a KSČM podalo návrh na schválení pořadu mimořádné schůze sněmovny, na kterém by byla zpřesněna nejednoznačná metodika pro vydávání státního majetku církvím v rámci zákona o církevních restitucích.
    Vnesení tohoto navrhovaného programu na půdu sněmovny bylo v hlasování zamítnuto ve shodě těmito stranami: ANO, ODS, TOP09-Starostové, ČSSD, KDU-ČSL.
    ČSSD: pro 0, proti 17, zdržel se 13, omluven 8, nakupuje/kouří 12
    ANO: pro 0, proti 33, zdržel se 2, omluven 4, nakupuje/kouří 8
    KSČM: pro 30, proti 0, omluven 3
    TOP09-Starostové: pro 0, proti 16, omluven 8, nakupuje/kouří 2
    ODS: pro 0, proti 7, omluven 2, nakupuje/kouří 7
    KDU-ČSL: pro 0, proti 10, omluven 3, nakupuje/kouří 1
    Úsvit: pro 11, proti 0, zdržel se 1, omluven 2
    • Mě štve to,že ten sametový podvod uvedl řadu lidí do problémů,které tady nikdo neznal ,protože neviděl ten kapitalistický zázrak na Západ od nás.Dnes je pozdě a jak řekla moje žena,že můžeme cestovat po světě,ale kam?Všude to je rozvařené díky takovým jako se chytly moci u nás.Dokud tam budou se cpát lidi typu Telička a spol.tak já a nikdo z naší rodiny k volbám chodit nebudu a mám k tomu řadu důvodů,nevrácený majetek po rodičích,hromadný a hlavně zbytečný vyhazov z práce,odmítnutí onkologické léčby na protonu pracovnicí pojišťovny OZP.Souhlas s kandidaturou pí Jourové.Myslím,že Babiš pochopil,že Telička je nevolitelný.Pokud má tento stát bídu o kandidáty na nomenklaturní funkce,tak jsem ochoten spolupracovat a dodat charakterní lidi.Doufám,že se prodlouží půlroční doba záměrně odsouhlasena z 90.tých let,aby měl každý stejné podmínky a servis jako církve a nemusel se majetek dál zašantročovat jak se stalo mnoha rodinám.
    • Rozprava k návrhu:
      http://www.psp.cz/eknih/2013ps/stenprot/013schuz/s013001.htm
      Zdroj: http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=59384&l=cz
  • Ta žena mi není sympatická..
  • Monitorovací systém na shromažďování dat o projektech financovaných z evropských fondů, je podle toho, co ČR sdělil ředitel regionálních dotací pro střední Evropu Erich Unterwurzacher, sedmkrát dražší, nežli je v zemích Evropské unie obvyklé. To je naprosto skandální a zcela diskvalifikující pro toho, kdo je za to zodpovědný.

    Bylo by dobré české, a vlastně i evropské veřejnosti toto předražení odůvodnit, a to ještě před tím, než se paní ministryně stane paní eurokomisařkou. Jaké vazby má firma, která zakázku obdržela, na hnutí ANO?

    Celá věc vypadá jako kolosální neschopnost ministra a příslušného náměstka na MMR anebo jako korupce monumentálních rozměrů, ke které na půdě ministerstva pro místní rozvoj dochází.
  • Korupce monumentálních rozměrů u ministryně Jourové??

    Buď neschopnost nebo kolosální korupce na Ministerstvu pro místní rozvoj Věry Jourové (ANO), tak komentuje údaje o ceně monitorovacího systému o evropských projektech financovaných eurofondy expremiér Jiří Paroubek (LEV 21)

    Věra Jourová jako ministryně pro místní rozvoj, dnes významně adorovaná MfD jako odbornice zejména na vše, v EK by si podle vlastních slov troufla i na řízení portfolia dopravy či průmyslu, a cítí se dost silná i na pozici místopředsedkyně evropské komise (vzpomněl jsem si, co mi před čtyřmi desítkami let v mém prvním zaměstnání řekl ředitel podniku: „Čím méně člověk o problematice ví, tím se mu zdá být její řešení jednodušší“
    • Ano znám toto rčení a je velice pravdivé .Tak se podívejme ,kdo tuto zemi řídí a řídil 25 let a vysledek všichniznáme.
    • Šéfové vládní koalice se vůbec neobtěžují české veřejnosti sdělit, v čem je tato žena vynikající odbornicí. A V. Jourová?

      V. Jourová byla ministrem pro místní rozvoj Martínkem v roce 2005 z tohoto ministerstva, kde pracovala jako náměstkyně ministra, vyhozena pro pracovní neschopnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit