Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ....nebude to John Lenon ????????
  • To je teda pr..el! Tak oni se mastí hnusáci Usáci a Britové v Sýrii? Jak to je možné? Nevíte, co tam dělají???? Opičák přece říkal, že tam jsou demokratičtí povstalci proti místnímu totalitnímu režimu a oni konečně přiznají (už podruhé), že tam USA aspol. ten rozvrat vlastně dělají sami, samozřejmě pro režim,co by byl nakloněn USAa ti obsadí Sýrii a zaberou Rusku základnu, jako měli spadeno na Krym. Se tam vy hajz...lové imperialističtí vystřílejte mezi sebou!!!! A to rychle, než Sýrii pomůže Rusko!!!!
  • Fašismus, islamismus, komunismus... vsjou rovno.
    • každej "ismus" je svinstvo
      • KIMCID
        ano to podepišu
    • KIMCID
      v čem konkrétně?
      • V omezování svobody jednotlivce a v jeho nucení dělat, říkat a dokonce si myslet to co dělat, říkat a myslet si nechce.
  • Pozornost evropskeho ovciho stada musi byti za kazdou cenu odvracena od genocidy na vychode Ukrajiny k srdcervoucimu tyjatru v rozlehleee pooousti. Hollywood to jisti. *1*
  • Co je to platné, když nejvyšší velitel sedí v USA ???

    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana ODS spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými Kchárlovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením ODS a TOP09 „fašisticky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v ODS a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější Kchárlovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou KDU-CSL; 3) nejcyničtější klausovské kryptopravičácké kolaborantské svi-ě založily „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
    Tak jako původní pravičáci prošustrovali poválečný lup, tak ti nynější stihli vyplýtvat výnosy z privatizace zkomunizovaného majetku do pochybných spřátelených tunelářských rukou. V nové nesametové revoluci už nebude z čeho rozdávat a bude se začínat od nuly.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně kalouskovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie na Google pod adresou: Nový Zlodějský stát!!
    • Romany si nechej pro baby. zkur.ysyne tecko!!! *16*
  • Njn. rika si John a nosi specialni obuv Jamal do pisku a vysokych teplot, ktera je soucasti vybavy armady USA. Na videu ty mile botky jenom zarily. A proc nedoslo u obeti k fyziologickym procesum doprovazejicim smrt? Zaskuby tela, tres, uvolneni vsech sveracu. To byl bud duch nebo figurina. Zaverecny zaber s hlavou na tele, kde byl cistouckej jak miminko a krve kolem tak tri deci a pritom clovek ma pet litru, ze jo. Uz jenom kdyz si nekdo podreze zily, je krve jak z pra.ete. Natoz tak pri upizlani hlavy patnacticentimetrovym nozikem, to bych fakt chtel videt. No, radsi nic. *12* *1*
  • Zanedlouho uplyne 25 let od invaze NATO na našem uzemí.
  • Západní lotři jen sklízejí svoji setbu.
  • Už i obyvatelé západních zemí si uvědomují v jakém svinstvu žijí, proto se přidávají k nepřátelům, je to hnus!!
  • Až ho dopadnou,tak co se stane. Pět let ho budou soudit,on se bude odvolávat,dovolávat atd.Pak dostane pár let ve fešáckym kriminale a na stáří bude vzpomínat jaká to tehdy byla nádherná doba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit