Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No četl jsem tady hodně hloupostí ale tyhle už vrcholí s demencí.
    Stačí se podívat s čeho se polonium vydábí, jak se vyrábí a jakou má životnost.

    On je to totiž poměrně nestabilní prvek za dva a půl roku od vyjmutí z atomového reaktoru a jeho přepracování je jeho radioaktivita prakticky nulová a zůstane jen čisté olovo.

    Otrávit někoho v západní evropě Poloniem je jako se schválně podepsat.
  • Podle listu Daily Telegraph Litviněnko věděl o napojení ruského prezidenta Vladimira Putina na bosse ukrajinské mafie, který zásoboval zbraněmi Al-Káidu.

    O napojení Putina na ruskou mafii mluvil na nahrávce pořízené rok před jeho smrtí, když telefonoval s vysokými ukrajinskými představiteli. Putin měl být od roku 1994 spojen s bossem ukrajinského podsvětí Semjonem Mogilevičem, který je na seznamu deseti nejhledanějších zločinců FBI. Mogilevič prodával zbraně Al-Káidě. Napsal o tom list Daily Telegraph.
  • a za jeho narození taky asi mohou Rusoé, pan Litviněnko paní Litviněnková *15* *15* *15*
  • Prej byl zavražděnej, to jako jde zaraždit sám sebe???
    Jde, vlastní neopatrností pře pašování nebezpečnýho sajrajtu *1* *1* *1* *1* *1*
    • Nechal ho zavraždit tvůj Putin. Neboj Ivane na vás také dojde.
      • Blbče!!!
        • Ještě si zanadávej bezmocný StBáku
          • Tapetuj "svý" názory pitomče, dělej, jsi za to placenej!!!
            Těším se až ti autoři "tvých" tapet rozkopou tu tvojí plešatou kotrbu!!!
            • Nejsem nikým placena. To co tu předvádíš je StBácký humus.
              Jen proto že jsem uvedla pro tvé Rusko nepříjemná fakta budeš kydat špínu.

              Jsem mladá holka. Pokud s tím máš problém vyhledej pomoc sexuologa.
  • Putin ho nechal zavraždit protože Litviněnko věděl o kontantech Putina
    na mafiány a Islamisty
  • Pašerák Litvínovič = masovej vrah!!!
  • Kreml vyhrožuje válkou jako nacisté v osmatřicátém

    Poradce prezidenta Putina pálil ve švédské televizi silnými slovy na adresu Estonska a Lotyšska, že prý Moskva nebude tolerovat špatné zacházení s tamní ruskou menšinou. Vypadalo to jako vyhlášení války. Pamětníci mají jasno, stejně takhle hrozili němečtí nacisté Československu na podzim 1938, kvůli údajnému útisku Němců v Sudetech. A že on český teror vůči svým soukmenovcům trpět nebude. Inu, ruští vládcové kráčejí ve stopách hákového kříže. Na Kremlu by mohl viset nápis: „Adolf Hitler, náš vzor.“

    Scénář je to naprosto stejný, jak nacisté, tak nyní Rusové zneužívají národnostních menšin k hrozbám brutálního násilí vůči malým sousedním zemím. Je to stejné, jako kdyby násilník přepadl na ulici dítě, vyhrožoval mu, zmlátil ho, oloupil a přihlížející mu k tomu ještě zatleskali. Přesně tak se chovají Ti, kteří Putinovy násilnické choutky obdivují.

    Rusové mají v Lotyšsku i Estonsku zajištěny standardní lidská práva, existují tam školy s vyučujícím ruským jazykem, neomezeně vychází jejich tiskoviny. Když jsem byl před časem v hlavním lotyšském městě Rize, tak ve stáncích bylo více ruských novin než lotyšských. Takže výmluvy na údajně potíže ruské menšiny jsou podlou lží a pouhou záminkou k násilí.

    Z pro české dějiny neblahého roku Mnichovské dohody víme, že ustupování gaunerům k dobrým koncům nevede, protože tehdy němečtí nacisté a nyní Rusové berou slušnost jako slabost. Proto řešení musí být jasné, přesunout do Pobaltí další vojáky NATO a dát Moskvě jasně najevo, že její chování je v civilizované společnosti nepřípustné a jakákoliv ruská agrese proti Pobaltí narazí na rázný odpor.
  • Co to bylo za nezodpovědnýho pašeráka??? Vždyť mohl zabít i někoho v okolí!!!
  • za tu smrt mohou Rusové a prodavači suvenýrů.....proč prodavači suvenýrů?... a proč Rusové? *15* *15* *15* *15*
  • Nepoučitelné Rusko ničí drahou vodkou samo sebe

    Lidstvo už mohly poučit dva nepovedené prohibiční pokusy, první americký z dvacátých let minulého století, druhý Gorbačovův z éry o zhruba šedesát let později, že zakazování a omezování alkoholu není rozumným řešením. Proto je nepochopitelné, že Rusové nyní opakují staré chyby a stanovili minimální cenu vodky. To je dalším důkazem toho, že tato země není žádným nositelem zdravého rozumu a oázou podnikatelské svobody.

    O tomto problému dnes informovala MF DNES v článku převzatém z ČTK. Ruský prezident Vladimír Putin téměř nepije alkohol a tak se snaží, aby ho ruští mužové následovali. Avšak v národě známém náruživou konzumací vodky, je to téměř marný boj. A tak netržní opatření, které omezuje svobodu podnikání při výrobě tohoto ruského národního nápoje, totiž úřední stanovení jeho minimální ceny, za kterou smí být lidem prodávána, problém neřeší. Ta zatím každoročně rostla a nyní činí 220 rublů (asi 84 Kč) za půl litr vodky.

    Rozumím tomu, že Kreml chce řešit situaci, kdy se mužové v Rusku také kvůli bohatýrským vodkovým pijatikám dožívají v průměru 59 let, což je na úrovni rozvojových zemí. Historie však už prokázala, že jakékoliv úřední omezování alkoholu způsobí ve výsledku pravý opak. Tedy prudký nárůst kriminality, organizovaného zločinu a načerno vyráběné lihoviny, které také zabíjejí.
    • Ani v Rusku si zatím nepomohli. Jediným výsledkem je, že oficiální výroba vodky v zemi klesla v minulém roce o 17% proti tomu předchozímu. Méně se jí samozřejmě nepije, protože o zbytek spotřeby se úspěšně starají černé pálenices lacinou výrobou, a tak ruští mužové stále často umírají před důchodem. Samozřejmě, nelegální palírny fungují v každé situaci, to Češi jako milovníci slivovice apod. vědí dobře, ale jakékoliv omezování volného prodeje alkoholu, jim jenom prospívá. Navíc pro Rusko je výroba vodky důležitým odvětvím ekonomiky a téměř pětinový pokles její legální výroby také znamená méně daní do státní pokladny, což v době potácejícího se rublu a prudkého poklesu ceny ropy, je pro Kreml další špatná zpráva.

      Zdá se, že i Putin si uvědomil, že neustále zdražování vodky, problém neřeší a tak letos by měla nelevnější vodka stát méně, a to 185 rublů (cca 70 Kč). Nicméně nejlepší by bylo nechat výrobce a prodejce, ať si prodávají vodku (a nejen ji) za cenu, kterou si sami stanoví. A za tuhle hloupost fakt Američané a Západ nemůžou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit