Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pryč už s touto trojkoaliční vládou dobytků. *12* *12* *16*
  • tahle vláda dělá vše proti lidem,takže může čekat další revoluci, ale ne už sametovou s možným návratem komunistů. Opravdu Vám trojkoaliční sebranko za to poděkujeme, ale klacky.
  • Četl jsem tady zase jednu hloupost co řekl pan prezident.Uvádím:,,Je přeci nemožné, aby se odcházelo do důchodu dvacet let před dožitím".Uvědomuje si vůbec pan prezident, že průměrný věk dožití třeba u mužů je přibližně 76 let.To znamená podle něj, že muži odcházejí do důchodu v 56 letech.To je opravdu slušně řečeno přece nesmysl.A co se týče odchodu do důchodu je veliký rozdíl mezi profesemi.V šedesáti letech je jinak opotřebený člověk, který dělal náročnou fyzickou i dušení práci.Uvedu na př. řidiče z povolání.Mám osobní zkušenost a neumím si představit jak bych třeba v 67 letech zastával tuto práci aniž bych neohrožoval ostatní účastníky silničního provozu.Zato , ale znám spoustu soudců, kterým táhne na osmdesát a vlastně pomalu jak se říká neudrží už ani meč, ani moč a přitom pořád soudí.Dcela jsem zvědav co mi na tohle zase nějaký chytrý odesák odpoví.Nebyl jsem ani pionýr, ani v KSČ a navíc nám komunisti ukradli dost majetku, ale nemám na ně takovou zlost jako na tuhle novodobou sebranku k vůli které mě vyhodili ze zaměstnání jen z důvodů, že jsem jim moc viděl do čachrů.Omlouvám se, že jsem se takhle rozepsal, protože pokud se nezatočí z dnešními zloději, nebude tady demokracie nikdy.
  • To se to prezidentovi kecá. Jemu všichni šli na ruku a nabízeli mu majetky za hubičku a tak je na stáří zajištěný. Ostatní lidé si se svými DIKy mohli tak akorát vytřít řiť. Protože Kožený je s nimi v daňovým ráji - díky tuneldědku! To že není na vyplácení penzí je vina pravicových vlád,které ukradly co viděli a nebylo přibité. Proto je tu v té české kotlině za 20let tolik milionářů. Je totiž všeobecně známo,že když se nevytiskne víc papírků, tak to funguje tak,že když někdo zbohatne ,tak na druhou stranu musí někdo zchudnout. Takže to dopadlo tak,že celý národ až na pár zlodějů je chudý a ti zbohatlíci nyní včetně prazidenta křičí,že se každý musí postarat sám o sebe.
  • Současná vládní banda bude mít velikou zásluhu na vypuknutí další revoluce.
  • ... že růžových ... *1*
  • To víme všichni p. Zámečník, tahle zločinecká vláda je zralá do tepláků! *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit