Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta hra je tak blble optimalizovana ze to boh nevidel akurat som skusil trial a mam dost ;) nevermore
    • njn na 386 uz toho moc nechodi...
  • Škoda že nevyužili potencíál této hry;(
    • Spousta lidi nesdili tvuj nazor. Co by jsi si presne predstavoval?
      Jestli myslis ''potencialem hry'' pocet lidi,tak to je skoro to posledni ,co me jako hrace zajima.
    • Zrsch3
      Věřím, že její čas teprve přijde, musí jen uzrát a pravidelné updaty tomu jenom pomáhají. Pak už bude jen stačit, aby ji Češi objevili :)
      • Drive nebo pozdeji prejde na F2P(tim se nikdy netajili) a pak ji vyzkousi kazdy komu je lito ted platit
        • Zrsch3
          To asi urcite, zatim Funcomu stavajici penize staci a mne osobne platit nevadi. Nejsem si jist, ze by hra mela kazdy mesic novy obsah, kdyby byla zadarmo, takze momentalne jsem spokojeny se stavajicim modelem a nestezuju si. Pokud je pro ostatni hrace placeni limitem nebo duvodem si hru nezahrat, tak se holt bez takovych hracu musi TSW ted obejit *3*. Osobne mam strach, ze F2P by z TSW udelalo to same, co je ted treba Hellgate Global – funguje to, je to zdarma, ale nic se s tim nedeje = zrejme to drive nebo pozdeji zanikne.
          • ja sem si to koupil jak to vyslo ale nebavi me hrat s anglanama, je nejaky server kde jsou cesi? ze bych znovu zacal hrat.
            • illuminati jsou taky dost na Cerberu, ale vpodstate to je jedno, kde budes, do party se muzes dat s kymkoliv z jine dimenze
            • nejaky templari jsou na Cerberos (dimenzi) servery nejsou..
  • Na event jsem opravdu zvědavý. Snad zas bude soutěž mezi jednotlivými frakcemi, závidím Templářům, že minule vyhráli a můžou se teď "těšit přízně koček". I příběh mlhy bude určitě dost zajímavý. Ohledně nové funkce v boji jsem trochu skeptický, protože většinou takové drobnosti jsou naboptnány a člověk pak čeká bůhví co, ale i tak se těším *4*
    • bych od toho cekal neco ve smyslu noveho skilu s efektem ktery ve hre jeste neni.. napr teleportace :) ve hre je ale Bash coz je vlastne to same.. :)) tak to asi taky nebude ono.. :D
  • Gandalf? *8*
    • Mě připomíná poustevníka ze Zaklínače
    • Ne. Jde o 'biblicky' quest,takze postava schvalne vypada jak vypada. Tak ale ty samozrejme nemuzes za to,ze filmovy Gandalf vypada jako palestinec z roku 1
      • mas recht.. ale jeho hul opravdu pripomina gandalfovu.. takove hole meli palestici take? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit