Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ted je za 5 $ na Humblebundle
  • Cena ? cena bohuzial do konca roka dole nepojde ... ak niekto sleduje trochu vyvojarov tejto hry, tak po novom roku sa planuje velky update (zadarno!) .. a predpokladam ze aspon dalsi polrok (ak budu dobre predaje) tak sa bude vydavat update za update bezplatne...
  • Taky doporučuju greenmangaming.com , co tam ted je občas za akce je neskutečný. Jako např. Miner Wars za 3,75$ , to pak ani nelituju toho, že mi to nefunguje a support mlčí :D
    Jo a ještě co se týče dolar vs euro na steamu...v EU je DPH a to dělá ten rozdíl :)
    • Sakra nějak se nepovedlo správně "reagovat" na příspěvěk *7*
  • Nechtěl by někdo založit CZ/SK clan? Je docela dost turnajů o ceny a konkurence ještě není taková. *15*

    Pokud by někdo hrál, tak se přidejte sem do skupiny, ať je nás více:
    http://steamcommunity.com/groups/ns2_czsk
  • JohnyTheZik
    Predpokladam, ze zadnej trial na tu hru neni, tak bych se chtel zeptat, odkad jste hru kupovali, protoze o ni taky premyslim a chtel bych ji sehnat co nejlevnejc takhle pred Vanocema :D (a Steam je klasicky jeden z tech drazsich obchodu).. diky
    • ucho
      jinak jestli hru nemusíš mít hned, být tebou bych ještě počkal. a podle mě nemusíš čekat dlouho. je to multiplayerovka, ty bývají v akci na získání hráčů často. nedivil bych se, kdyby se ještě do vánoc dala sehnat do dvou stovek... tahle hra si vysokou cenu dlouho neudrží.
      • JohnyTheZik
        jo, to bude dobrej napad :).. jeste s tim vydrzim..
        ad smejki: to je jasny, ale taky je jasny, ze Steam si k tomu taky prida, tak asi i proto je to dost zbytecne drahy..
        • smejki
          imho si Steam vezme mnohem méně % než klasický maloobchod. Cena není v tomto případě otázka nákladů, nýbrž otázka volby a cenové konkurence. Důkazem budiž soukromé digitální distribuce (Origin).
          • JohnyTheZik
            To nedava moc smysl, kdyby si vzal min %, tak by to logicky nestalo vic..
            A s tou soukromou digitalni distribuci to taky moc nechapu.. Jakej je rozdil mezi Originem od EA (kde byly puvodne EA-only hry, ale ted uz to je klasicka digitalni distribuce) a Steamem od Valve (kde byly puvodne hry od Valve a ted je to klasicka digitalni distribuce)? :)
            Ale mozna si to myslel jinak, neber to nijak utocne :)..
            • JohnyTheZik
              No to pozor.. Cena je hlavne nositel informace a sice mas pravdu, ze je dana i konkurenci, ale neni to jedinej faktor.. A v podstate se dodnes nejedna ani o konkurenci, protoze nabizi jine produkty (pokud neberu v potaz, ze to jsou hry).. Nicmene je fakt, ze zakladni ceny jsou podobny..

              Kazdopadne s tvrzenim, ze na Originu jsou pri startu hry drazsi nez v kamennejch obchodech bych si preci jen uplne dovolil nesouhlasit.

              Nicmene na tom vsem urcite neco bude, jak se rika - na kazdym sprochu, pravdy trochu.. diky za info, NS koupim asi az ve sleve.. Ted na to pred zkouskovym neni stejne buh vi kolik casu.. A navic jsem vytizen dotou :D..
              Diky panove!
            • smejki
              Neberu to nijak útočně, neboj.
              Ekonomika jasně říká, že ceny nejsou dány náklady, nýbrž cenami konkurence.

              polopatický důkaz: EA na svém vlastním distribučním kanálu (Origin), kde úplatí jen údržbu, nabízí hry dráž než v obchodech.

              ergo: Ceny na Steamu nejsou šponovány vysokými procenty, které si Valve bere z každé prodané kopie.

              (v případě distribuce her neověřený avšak obecně platný) fakt: fyzický maloobchod si vždy bere největší procenta z ceny výrobku
            • ucho
              stojí to víc, protože je stanovená vyšší základní cena. ve finále ale bude ta cena v akci vždy nižší, než kdekoli jinde, protože se slevami je steam stále bezkonkurenční...
              narážku na origin bych chápal tak, že origin je drahej jako prase...
              steam je jeden distribuční kanál, bylo by hloupý tam dávat vše levněji hned, to by pak lidi nakupovali jen tam a to žádný výrobce nechce, to je nebezpečný :)
        • Lawliet
          teď jde o to jeslti ty 200ky neoželet a nepařit.. asi za 10 minut i s downloadem hry *1*
    • Veskoslav
      Já na Steamu kupoval jako dárek za 12 euro, nevím, jak teď.
      • JohnyTheZik
        ted je za 23 klasicka a deluxe za 37..
        ad Lawliet: na aukru ucet sice nemam, ale zvazim to jako variantu.. dik :)

        Pokud nekdo kupoval jeste jinde, uvitam kazdy info ^^..
        • Lawliet
          dodavam info že ani učet nepotřebuješ! je to taková spešl metoda pro převod peněz obvykle do 5ti minut. na mail kod posílá to automat. sám jsem byl u mass effectu a anno 2070 překvapen jak to bylo rychlé. teď už tomuto způsobu důvěřuji.
          • JohnyTheZik
            jo, ono to tam je pres key4you, na to jsem taky koukal a asi do toho pujdu..
            co tak koukam, tak stovku za deluxe edici asi davat nebudu ^^ a budu to mit za 4 stovky, coz je fajn..
            • ucho
              Mungomongo: a proto tahle rovnost u her od Valve neplatí... baví tě šířit tyhle lži?
            • key4you , mmoboost - přeprodej kódů za lokální ceny
              Ani bych se nepozastavoval , ale díky tomu že je svazujete s vlastním většinou už poměrně zaplněným účtem s kterým pak může Valve zacházet dle libovolně měněných podmínek , tak odolávám .
              Smejky : Steam je ten co vidí euro na stejné výši k dolaru :(
            • smejki
              Johny: pokud se nepletu, cenovou politiku na Steamu udává publisher/developer, ne Valve.
            • wow, the mmoboost jsem taky neznal...

              no ale odkud to kupujíM to kupují ty klíče přímo od jednotlivých vydavatelů?? A jaktože ti jsou ochotni to takto levně prodávat? Případně jaktože steam umožnuje těmto kodum fungovat na svém systému když jsou někdy až skoro za polovinu...? Prosím nějaký povídání k tomuhle, protože je to pro mě fakt naprostá novinka a dost mě to zajímá....
            • ucho
              neznamnevim: hry jsou ve většině případů nakoupeny v jiném regionu. jak je známo, ceny her v rusku jsou kolikrát poloviční, stejně tak je poměrně levný i asijský trh. stačí tedy nakoupit v zahraničí a pak zde se ziskem přeprodat. problém může nastat u her, které si hlídají region.
              s velkou pravděpodobností se jedná o obchody, které nejsou oficiálním prodejcem steam klíčů a tohle přeprodávání není úplně košér. steam však proti tomu moc dělat nemůže, protože je to něco, co se obtížně zjišťuje. samozřejmě už ale existují případy her, které mazal uživatelům z účtu, ale zase jich moc není...
              jinak drtivá většina prodávaných her na aukru jsou předražené věci, které si člověk může sám koupit někde jinde levněji.
            • JohnyTheZik
              No to te ma zajimat - prave proto si takovy ceny muzou dovolit, protoze na steamu jsou proste ty ceny (bez akci) prepaleny.. Samozrejme to ber s rezervou, ale podobny ceny mas na MMOboostu a popravde mi to za klic prijde tak akorat..
            • no to mě nezajímá :-), mě jde o ten key4you o hry se celkem zajímám ale o tomhle slyším poprvé. Věřím že (snad) ty hry jsou oficiální a legální ale jaktože si mohou dovolit takové ceny, jakýsi český obchůdek, vždyt třeba tam rozdíl oproti steamu činí i 700 kč... ten farcry 3 nebo xcom v době psaní tohoto příspěvku byli cenovou bombou, jak je to možné...??
            • JohnyTheZik
              spravne ta otazka spis zni, jaktoze si steam muze dovolit napalit svy hry za drazsi ceny nez kamenny obchody klasicky krabicky 8-)..
            • tohle vubec neznam... key4you.cz

              muzete mi prosim o tom neco rici? Jaktoze si mohou dovolit takto nizke ceny??
    • Lawliet
      aukro. koupíš do 5ti minut máš "kód". zadáš na steamu. jedeš.
  • Tohle vypadá hodně zajímavě. Ale v recenzi jsem nenarazil (nebo přehlédl) pro kolik hráčů je MP dělaný. Vzhledem k principu to odhaduju tak na 8v8 pro nejlepší zážitek, ale mohl by to potvrdit/vyvrátit ?
    • Záleží podle serveru. Je to nastavený různě. Jsou servery kde se hraje třeba jen 5v5 ale maximum je myslim 12v12. To je pak pořádná řež :)
  • FreelancerSVK
    Kúpené ešte v bete a neľutujem. Trvá to hodnú chvíľu, kým sa človek naučí základné postupy a taktiky (hlavne za alienov) ale výsledok stojí za to. Samozrejme ak sú oba tímy na rovnakej úrovni a bojuje sa o každý meter.
    Tremulous som nehral ale z popisu a screenov to vyzerá dosť podobne.
  • Lawliet
    Má někdo nějaké zkušenosti ? Vypadá to dost dobře, nedávno jsem to taky objevil viděl naky videjka něco početl a přijde mi to dost podobny hře Tremulous. Každopádně kdyby jo tak sem s názorem zvažuji koupi.
    • gage
      Koukni sem na komentovaný video, který jsme dělali s kamarádem
      http://youtu.be/f030baE_WMI

      Natural Selection 2 můžu doporučit všem, kteří mají rádi kooperativní hraní a trochu té taktiky ve FPS.
      Připojte se do komunity
      http://steamcommunity.com/groups/ns2_czsk
    • Jak Tremulous, tak puvodni Natural selection vychazi ze starsiho modu Gloom pro Quake 2, proto jsou si podobne.
  • Mother_of_god
    Tak toto vyzerá hooodne super :)
  • Ááá. NS byla jedna z nejlepších her, které jsme na LANkách hráli. Připosraní strachy v mariňácké bázi ze strachu, že na nás přiletí "netopýr" anebo "krokodýl" a nedej bože, když nám tam vběhl sám velké prase onos *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit