-
Zdá se mi že výběr Far Cry 3 na nejlepší akční hru bude víc než názorem zdejší redakce ovlivněný faktem, že na Rock Paper Shotgun udělali z Far Cry letošní GOTY.
Pokud už na něco napíšu recenzi, tak by si za tím hodnocením měl stát. O to víc, jestliže je autorem žebříčku redakce Games jako celek. -
-
Teď tomu nerozumím, Pavel si nestojí za recenzí tím, že v rámci redakce nakonec vyhraje Far Cry 3?
A upřímně, na to, co vyhlašuje za best RPS celkem kašlu:) -
Však kdo říká, že si Pavel za hodnocením nestojí? A právě proto, že hry roku dává dohromady celej tým, můžou dostat přednost různorodější tituly.
-
-
Za mna asi Mass Effect,na moje pocudovanie ma to tak bavilo,ze velmi malo hier tento rok sa tomu priblizilo,Borderlands som nehral lebo nemam partakov s ktorymi by som to hral a hrat to v singli je tak 1/2 zazitku a no a na koniec som nehral ani ten Far Cry z toho co som videl mi to prisiel presne taky ten typ sandboxovej hry pri ktorej si clovek povie ain't nobody got time for that vela hlupych uloh, divny crafting, neviem, mozno sa mylim, ale akcna hra roku, tazko povedat :)
-
No jsem zvědavý, jak bude vypadat diskuse až Hotline Miami vyhraje hru roku *1*
-
-
*2* už jenom ze zvědavosti na odezvu by to vyhrát mohla, aspoň nějaká sranda když je venku takový humus
-
-
Minimálně jste mohli nominovat Spec Ops: The Line.
-
Já letos teda nejvíc hodin proseděl u Counter Striku....to ale nelze brát za plnohodnotnou hru :-) ... Jinak takovýho Far Cry jsem nahrál asi 5 hodin a už jsem se k tomu nevrátil....neni to špatná hra, ale nějak nemá, co mi nabídnout. (chybí tam ta obtížnost, atmosféra a duch 1. dílu)
-
-
No po 5 hodinách toho zjistit moc nemůžeš, taky jsem to poprvé rozjel a říkal jsem si, že je to nic moc, ale postupem času jsem zjistil, že je to opravdu geniální hra, která toho nabízí opravdu hodně. Když srovnáš takový Far Cry 1 a toto tak v čem ti FC 1 nabídlo víc věcí? Myslím si že FC 3 toho nabízí poměrně dost. I když je prostě pravda ze 1 díl byl prostě nejlepší to je bez debat, jenže dnes jsou hráči náročnější a čekají od toho víc než jen příběh a ´´tupé´´ střílení.
-
redaktoři, můžete vysvětlit, proč nevyhrál ME3, když z něj byl celý svět naprosto uchvácený a 10/10? Akční složka nebyla zas tak špatná, to kvůli tomu konci...nebo proč?
P.S.: nejsem fanda série ani univerza, jen mě to zajímá -
-
Možná proto, že nehodnotí celý svět ale redakce ... a jim se FC3 líbilo víc.
-
-
a proto dostal ME3 10/10...
-
-
Ne ten to dostal protože ho hodnotí jeden člověk a ne celá redakce ....
-
-
-
-
-
Tyhle ankety jsou hrozná blbost, proč musí být furt něco nejlepší. Sto lidí sto chutí a v tomhle případě to platí dvojnásob. Jediné co tu vznikne tak dohady v horšim případě hádky, kdo má ty kraviny potom číst. Si tu pak připadám jak mezi školačkama.
-
-
To je zalezitost spis detske casti diskuteru vsude po svete. Jsou v obdobi, kdy potrebuji mit pocit prevahy a vlastni sily, jelikoz jsou jinak zavisli na rodicich a kazdy je cepuje. Oni si to neuvedomuji, vlastne za to ani nemuzou. Tak to bylo a bude...
-
Kdyby lidé nebyly soutěživý, tak se možná ještě dnes utíráme slámou na po*raným prkýnku u díry na hradě. To že lidstvo překonává překážky postupuje dále a vývoj běží.
-
tyhle pěkné články tu rozhodně mají mít místo. Že někdo s výsledky nebude souhlasit, to je naprostá tutovka a jistě to chlapci s tímto vědomím píšou.
-
Přesně tak ... sto lidí sto chutí a někuho tohle diskutování baví. Takže doporučuju nečíst článek a diskuzi se vyhnout když se ti nelíbí.
-
-
Především jsem rád, že nevyhrál Dishonored. Jak už jsem tu někde psal, Dishonored je pro mě hloupá, nudná a nepovedená kopie Deus Ex zaměřená primárně na zabíjení stráží. Mně nejbližší názor na ni vyjádřil Dan Vávra v jednom podcastu (čaj z šestkrát převařenýho pytlíku atd.), ale bohužel nedostal prostor.
Zadalší mě zaujalo, že vyhrál osmičkový Far Cry nad desítkovým Hotline Miami a devítkovou Dishonored. Je to dobrá ilustrace toho, že nemá moc cenu se hádat, proč dostala ta a ta hra osm a ta a ta jen sedm. Vidíte sami, osmička vyhrála hru roku nad desítkou a devítkou. -
-
"zaměřená primárně na zabíjení stráží", no jako sorry, ale já tam třeba nikoho nezabíjela ;)
-
Pravda pravdoucí Dishonored a AC3 největší zklamaní herní sezony.
-
sorry, ale to ukazuje jedine na nezajem autoru i o to co pisou... pokud napisou ze jedna strilecka je na 10 pak se da predpokladat, ze ji povazuji za lepsi nez tu, co ji dali 8.
-
-
Far Cry 3 se zezactku tvari jako velice dobra FPS, super grafika i hratelnost, ale je to od zacatku do konce naprosto stejne. Znicit vysilac, pak zakladnu a splnit vedlejsi mise. To po 20te vystrilene zakladne zacne docela dost nudit. Od akcni hry roku bych tedy cekal vice. U me to vyhral Dishonored.
-
-
A to bych doplnil, že hrát Dishonored akčně je výzva (určitě bez kuše a pistole)...hrát to stealth je podstatně jednodušší
Hrál jsem za nejvyšší obtížnosti -
To máš pravdu, ale mně to chytlo od začátku do konce, procházel jsem jen hlavní línii (+pár vedlejších) a wow. Ty vysílače a základny tam jsou jen na protažení doby hraní, ale není to podle mne to co se má hodnotit.
-
Až na to že Dishonored neni FPS ale stealth akce.
-
-
Akorát že je to FPS s prvky stealth akce, ale spi dál;)
-
-
-
Místo Hotline Miami bych tam šoupnul AC 3. Nevim, ale neřekl bych, že je to tak ultrahustá hra aby dostávala nominaci ve všech katgegoriích.
-
-
A ja bych tam misto Hotline Miami, pak tedy i misto tveho AC3 hodil Darksiders 2.
-
-
nebo tak..
-
Tak tak, kde se ku*va Darksiders 2 ztratil? těžké questy, několik světů, hrací doba jak blázen, gear a nestereotyp !
-
-
A já bych tam zas místo Far Cry 3 viděl Hitmana *1*. Takhle by jsme se tu mohli dohadovat do večera.
-
-
-
-
Nevim nevim. Těšil jsem se, že se Far Cry 3 alespoň trochu vrátí ke kořenům. Nicméně Far Cry 3 je v podstatě jen (pořádně) vylepšenou dvojkou. Jednička u mě ale stále zůstává nejlepším / a nejtěžším) dílem série...