Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři byli propuštěni z vazby - UPDATE
15.1.2013 | Petr Poláček
223 příspěvků
-
Tak já rovnou poprosím o DLC k Armě 3 a detailní interiéry věznice. Dean může udělat psychologickej test a aspoň se špatné události zůročí.
-
-
Na tohle téma se vtipkovalo první den, pak nás ten humor rychle přešel.
-
-
Proč vtipkovat? Si myslím, že by to byl silný marketingový tah.
-
-
Pro BI možná. Ivan s Martinem by asi moc nesouhlasili.
-
-
-
bla bla bla
-
-
Konečně jsou kluci venku nejlepší zpráva za celej tejden.
-
-
No, za poslední desetiletí.
-
-
Měli tam poslat Delta force aby je zachránili. Co by jim tak řeci udělali, házeli po nich oštěpama?
-
-
Řecko má jednu z největších armád v Evropě.
-
-
Hmm jen by nesměli zrovna stávkovat
-
-
Tady je to samý expert.
-
-
K čemu jim to je když nemaj na náboje )))
-
-
-
Tak doufam, ze az se kluci vrati, hned je games.cz zkusi pozvat do figtclubu. Urcite by meli co vypravet :)
-
-
Určitě nebudou mít nic lepšího na srdci/práci než po čtyrech měsících v řecký base přijmout pozváni do FightClubu...)))
-
-
Ok, pro ty jedince, co maji vic zubu nez mozkovych bunek to upresnim. Nemyslim samozrejme hned z letiste taxik do redakce a sup pred kameru, ale v nejake dohledne dobe, dokud je tato kauza jak se rika cerstva a tudiz pro divaky zajimava. Ostatne, ve fight clubu se vzycky probiraji i aktualni herni udalosti.
-
-
Ok...pro ty agresivnější jedince kteří maj problém s vyjadřováním upřesním, že "hned" pro mne znamená dejme tomu do měsíce, nemyslel jsem, že tim myslíš čapnout je hned na letišti...ale pokud si myslíš, že i tak do období "hned" budou mít na něco podobnýho náladu tak ani nevim, co k tomu mám říct, možná že to byla v řecký base strašná sranda?
Edit: Upřímně řečeno, si myslim, že jim může bejt úplně u prdele, co je aktuální a pro diváky zajmavý -
-
Mozna budou, mozna nebudou. Proto jsem psal "zkusit pozvat"....*7*
A zas neprehanej, bylo to vezeni v Recku, ne nekde v rovnikove Africe. Sice to byla neprijmena nekolikamesicini zkusenost, ale pochybuju ze se vrati domu jako dve zlomeny trosky.... -
-
To se možná nevrátěj ale je to čtvrt roku+ s tim, že kdyby to špatně dopadlo tak tam mohli hnít dýl...nicméně je to přes čtvrt roku, co jim nikdo nevrátí...takže první co by mě následující měsíc zajmalo by byla rodina
-
-
Taky by jim nemuselo bejt u<>prdele, že se Games výrazně podíleli na demonstraci. Neříkám, že na ně máme právo, jen že by jim třeba mohlo v hlavě šrotovat i tohle. Nicméně to nevidím dřív než po rozsudku. Mluvit o něčem, co je právě v šetření soudů, je ošemetné.
-
-
Ano to je fakt, ta demonstrace...ostatní bych lépe nenapsal, jen to co jsem reagoval na kolegu dole...určitě bych si nejen krátké období užíval rodinu + to, že dokavaď neni vynesen rozsudek tak furt je to ošemetný
-
-
-
-
Před tím zajdou do bordeluu
-
-
Nevim, proč by šli na návštěvu zrovna k tobě )))
-
-
-
-
Tak preci jen mela ta demonstrace smysl :) Ted jeste jak dopadne to absurdni obvineni.
-
skvele som velmi rad
-
Nak porad nechapu jak se foti vojensky objekt v demilitarizovane zone... Nebo si t os necim pletu?
-
-
Záleží jak máš demilitarizovanou zónu definovanou. Vůbec nemusí platit, že se tam nenacházejí vojenské objekty, nebo vojáci. Podívej se třeba na DMZ mezi Severní a Jižní Koreou.
-
-
ja taky budu volit schwanzerberga, protoze porad chrape, takze bude mit min casu vsechno zkazit
-
To je ostuda ministerstva zahraničí, že nedokázalo daleko rychleji jednat z řeckou stranou. Přinejmenším měli zaplatit ty kauce.
A na to, že Řecko je považováno za "vyspělí" stát, bych nikdy nečekal takový exces. Kdybych si o tomto případu pravidelně nečetl, tak bych nikdy nevěřil, že je to v Evropě možné. Je to smutné... -
-
njn Kája
-
-
tak to prej kájova práce není
-
-
-
Gratulace klukům na dálku.