Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG vy fakt věříte že v tom má prsty Kníže? Ten s tím nemá nic společnýho.
  • Jsem rád, že jsou na svobodě a tímto rozhodnutím se prokázalo, jak už bylo hodněkrát řečeno, že ten případ nebyl tak dramatický jak ho chtěli určití lidé mít. Většina médii opět selhala, jen náš neohrožený Dan Vávra zvítězil. Poděkujme také budoucímu prezidentovi za jeho velice duchaplnou a čistě bystrou pomoc, bez něho by byl tento hrdý národ v pr.../...
    • firebug
      Nevolte prosim vas nikdo na zaklade nejakych pochybnych prispevcich na diskuzich. Omrknete klidne vsechny korupcni kauzy (oba jich maji dost ale Zeman vede), pokud si nepamatujete, tak si prectete neco o opozicni smlouve (+nazory politologu na ni) a a o celkovem upadku politicke kultury za Zemanovi vlady. Neverte vyrokum politiku, protoze lzou. Sledujte demagog.cz a az budou volby, ukazte tomu nejvetsimu lharovi prostrednicek. Tak to udelam ja.
    • MoravaGeorge
      Vávra na hrad, ale pěšky! Fakt ne, člověk jako on by měl být rovnou císař zeměkoule, abych měl důvod emigrovat na měsíc.
    • Trisska
      Takže děkuješ Miloši Zemanovi?
      • Zeman je ještě good, ale ten ospalej "zpěvák" je hanba a ani tady už asi dlouho nebude...
        • Clovek, ktery stal za mafianskym rozkradanim statu a pokusem zavrazdit novinarku je jeste good? Jezisikriste deti, ze jste to nezazili, s tim se neda nic delat, ale zkuste se zeptat rodicu... Zeman je kandidatem mafianu jako je Slouf, proboha...
          • Přečti si něco o "morálce" knížete...viz Kauza Čunek, nebo prapodivná privatizace Becherovky...všechno ostatní jsou jen kecy...Kárl samozřejmně neni o nic víc jinej než Zeman...taky aby jo když je v CZ politice 20 let...ODA, KDU, US, TOPka...Kárl žádnej svěží vítr neni, je stejně nechutnej jako Zeman...dko si myslí opak je hlupák
            Edit: Kdybych si chtěl hrát na frajera, tak dodám: "ježiši kriste, dítě, to už si ty 90. léta nepamatuješ?"
            • Coffin.Corner@tiscali.cz: Naprostý souhlas...Kníže není nic jiného než mediální ksicht na který skočí stejně podobní primitivové jako na to, že Zeman je socialista se zlatým srdcem...(jaký je rozdíl mezi starým senilem a mladým tupcem?)bohužel, na tom celém a na ničem jiném jeho kampň (Kárla) nestojí....že je to čerstvý vítr...v politické debaě před volbami říkal, že jako president chce navrátit morálku...proč to nedělá jako člen vlády už pět let???
            • Coffin.Corner
              Drasťa: No vidíš mě zase udivuje jak voliči prezentují Schwarzenberga, jako by visel ve vzduchoprázdnu a neměl nic společného s jedním z největších korupčníků polistopadové historie. Přitom ho plánovaně, díky své popularitě dostal zpět do vedení státu a de fakto nevede stranu on , ale právě Kalousek. Možná tohle kníže neví, pak je ale senilní a nemá v prezidentské funkci co dělat. Pokud to ví, pak by se neměl prezentovat jako slušný politik a protipól Zemana.
            • Ja to tusil ze za amnestie muze Schwarzenberg! Ted uz mi je to vsechno jasny :D
            • Drasťa: - modla - to jsem psal všeobecně.
              - odškodnění - myslím, že v prvé řadě nemá vláda způsobit takovou škodu, že jo?
              - seznam na Zemana - to má jeden podstatný háček. Zeman spoustu let nebyl v politice a neovlivňoval nic, čili takový seznam by byl zcestný. Volby nejsou o tom, že se někomu pomstíme za starou špínu, která je pryč, jsou o tom, co je lepší udělat teď, když nám hrozí špína pana "spícího knížete" a Kalouskovy party.

              Dan: vysvětli nám, jak dnes platíme za opoziční smlouvu. Myslíš si snad, že mafie, co dneska rozkrádá stát, je Zemanova?
            • Máš recht Dane.Jdeme volit Karla !
              Snad se pak naučí hymnu a nebude nám usínat pří čtení novoročních projevech.
            • To Nasir: Zeman neni o moc lepsi, Zeman je O MOC horsi. Nikdo nemluvi o modlach, ale o tom, ze Zemanovu a Klausovu opozicni smlouvu splacime dodnes a to byly svinstva, proti kterym je Schwarzenberg milius...
            • A kdo jinej by to mel platit odskodneni? Ministr z vlastni kapsy?

              Vsiml sis ze ja ze Schwarzenberga zadnou modlu nedelam a zadne iluze nemam? Ja mam jen jedinou motivaci a to ze tam nechci Zemana a to i klidne za cenu spiciho knizete. Staci si udelat takovej povrchni seznam prosaklejsich veci (jako jsi uz udelal) pro pana Z a uvidis o cem mluvim.

              BTW. z toho vyctu jsi uplne vynechal tenhle pripad - http://www.lidovky.cz/whistleblower-klouzal-schwarzenberg-je-manazersky-slaby-korupce-se-proto-nesetri-geg-/zpravy-domov.aspx?c=A121023_115434_ln_domov_spa
            • Za Zemana ostuda nehrozí. ČR je už teď v Evropě vnímaná blbě, směšní a hádaví politici v čele (vláda vs prezident). Pokud nedělá ostudu ani spící kníže (který papouškuje vše podstatné od Kalouska), tak Zeman už to nepokazí. Problémy hrozí doma a od obou.

              Všeobecně pro naivky (nejen místní) o Schwarzenbergovi:
              - při privativaci Becherovky vyhrála výběrové řízení účelová akciovka s nejhorší nabídkou a cenou. Zařídili to někteří poslanci, Schwarz a Bakala. Tito dva obratem prodali své podíly v s velkým ziskem. Smysl - okrást stát a získat Becherovku levně, aby se dala prodat draze.
              - Schw hospodaří tak, že měl několikrát na svých rybnících problémy se zákonem. Např. když byly kvůli podezření z přenášení nějaké nemoci nařízeny kontroly ryb, Schw porušil zákon a prodával je bez toho. Když za to dostal milionovou pokutu, šel za Kalouskem a ten mu ji prominul.
              - Schw veřejně řekl, že je normální, když politik uplácí rozdáváním postů a že on sám uplácel soud ve věci svých vlastních restitucí.
              - Na zasedání OSN se z ČR stal otrok zájmů USA. Nikdo v Evropě, ani velký spojenec Británie, už nejedná jako loutka a nehlasuje pro všechno, co vyhovuje USA - pouze ČR a ostrovní státečky u Ameriky. Tolik k naší tragické "zahraniční politice" pana Schw.
              - Schw je pro církevní restituce (tunel), důchodovou "reformu", účelové využívání pozic ve vládě na trafiky (trio rebelů, co dostalo trafiky, aby prošly restituce, Peake na obraně) a další nesmysly vlády. Kalousek jedná ve shodě s mafií, "kníže" se baví s lidma a kryje to svou "aurou".
              - Když premiér spolupodepsal Klausovu amnestii (což nemusel), Schw navrhl, aby odškodnění platili občané. "co my vespolek zku*víme, vy zaplatíte" (motto Kalousek+Nečas+Schw) :-)
              Vše lze dohledat. Zeman není o moc lepší, ale pointa je naivita, s jakou si někteří staví svoje iluzorní modly, ty jdou volit a pak pláčou a staví si modly nové. Tolik naivním výzvám typu "volíme Karla".
            • Drasťa: Samozřejmně...to je tvůj názor a máš na něj právo, sám za sebe ještě nevim, koho budu v druhém kole volit, můj kandidát/ka nepostoupil/a, nicméně mě osobně to bude stát ještě spoustu rozvažovnání, jestli je menší zlo oportunista minulosti (u kterýho alespoň znám morální profil) nebo oportunista budoucnosti (u kterýho si nejsem stoprocentně jistej, jaký názor přijme, viz prvotní schvalování amnestie a pozdější se distancování od ní)...nicméně je to volba velice smutná...
            • Nechci. Ale rozhodne a za zadnou cenu tam nechci Zemana. Zeman se ma zase urazit a vypadnout zpatky na vysocinu jako uz to jednou udelal a hlavne prestat uz konecne lidem otravovat zivot.
            • Drasťa: chceš za prezidenta člověka který v minulém roce měl prsty ve všem co bylo proti lidem? Tak to jsi teda blázen.
            • Osobně na Klause vzpomínám už teď...i přes tu divokou amnesitii a ještě divočejší privatizaci je zcela jasně poznat, že oproti současnýmu panoptiku co kandidovalo na Hrad by jednookej mezi mezi slepými.
              Ostuda neostuda...v jakém smylu, ve vztahu s Klausem jsem četl o ostudě kvůli jeho Euroskepticismu...je snad Británi cílem posměchů kvůli mnohem radikálnějšímu postoji jak ČR? Neni...Osobně nejsem žádnej Euroskeptik ale zastávám postoj, že názor bez opozice je odsouzen k degradaci a zeužívání, ČR má mnohem větší ostudu v tom, že je tady korupce jak v rovníkový Africe...jediné pozitivum je v tom, že Kárla v zahraničí znaj a odpustěj mu, že si "občas" zdřímne...jakej je v tom rozdíl? jestli na mezinárodním shromáždění někdo chrápe nebo tam na plnou pusu (a hulvátky) řekne co si myslí?
              Edit: Pochopim, že někdo volí knížete nebo Zemana...ale pro mojí persónu je mnohem záhadnější to, kdo volil Fischera...
            • Ja tam puvodne nechtel ani jednoho ale jestli si mam vybrat tak rozhodne knizete. Ze Zemana kouka akorat mezinarodni ostuda nejhrubsiho zrna. Jestli to vyhraje tak budeme jeste v dobrem vzpominat na Klause.
            • Drasťa...neřikám, že je lepší...řikám, že kníže je stejně nechutnej jako on...to je pointa...mě se akorát hnusí to, jak je Zeman vyobrazovanej jako hnus a kníže jako rozkvetlá růže...tak to prostě neni...ani jeden si nemají vzájemně co vyčítat, to je celé...
              Edit: Prostě nesouhlasim s tím aby se hlásalo A a o "Bé" se mlčelo...
            • A proto je lepsi Zeman?
          • já nevěřim bulváru, ale realitě, ps: rodiče volí taky Miloše :)
      • Byl bych rád kdyby jsem se pletl.
  • Trisska
    Konečně je pustili!!!
  • Vypověděl bych všechny řecké velvyslance, zabavil řeckou ambasádu v Praze, a zadržel každého řeckého občana na území našeho státu. Pak bych je vyměnil na neutrální půdě za naše dva Čechy. Jako ministr zahraničí bych sice způsobil diplomatický skandál nevídaných rozměrů,ale kluci by byli doma už v září a né teď a ještě za mastnou kauci(pořád jim hrozí až dvacet let). Jinak dneska jsem koukal na google mapu toho jejich supertajného objektu .Vím rozmístění letadel i budov. Dokonce i kde chodíte kadit vy potomci Platona! Už brzo čekám řeckou tajnou službu u mých dveří. Udělám jim přivítání a lá konec filmu Leon.
  • huraaaa a arma 3 uz muze vyjit. na co se cekalo ?
  • Poměrně nízká výše kauce dává tušit, že to ve výsledku až tak horké nebude. Z toho mám radost. Bohužel (bohužel?) k tomu soudu budou muset jet, narozdíl od "špionů" z Afriky, kteří se žádostem o extradici k trestnímu stíhání můžou jenom smát. Zde v EU by je na základě eurozatykače dostali Řekové poměrně snadno zpátky.
  • Stejne v tom maj prsty zidozednari.
    • smejki
      a rozvedení topenáři
  • No aspoň že tak. Chlapům jsem celou dobu držel palce. Čas jim ale nikdo nevrátí. *9*
  • Na co se jim skladat ?
    To nemaju 10 000 eur ?
    Co to prechlastaly ?
    Mne se doneslo, ze ty dva zbiraj prachy na dovolenu v Recku na leto *1* *1* *1*
    A chteli aby byla zbirka i nejake nove auto.
    Ten s tym osklivim deckem na fotke by chtel Bentley a ten druhej, kdyz zbirka dopadne dobre, tak by chtel Vesmirnou lod .

    Tak nevahajte a podpozme sioni , dejme jim kazdej svoji mnesicni vydelek !!!!! *11*
    • Retarde...
    • jaky skladani ? zaplatila to jejich rodina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit