Přejít na výpis diskuzí
Třetí hratelnou frakcí v Total War: Rome II jsou Makedonci
18.1.2013 | Adam Homola
54 příspěvků
-
Někde jsem četl, že mapa v Rome II má být větší než mapa v Rome I, převážně má být rozšířena směrem na východ a prý se podle vývojářů dočkáme i "exotických národů". Vůbec bych se tedy nedivil, kdyby jednou z hratelných frakcí byli třeba Indové (Maurjové). :)
-
-
Za mě tedy tip: Římané, Kartáginci, Makedonci (ti jsou jistí), Germáni, Galové, Egypťané, Peršané, Indové/Maurjové.
Uvidíme :) -
-
A znova. Peržania neboli nezávislý národ v tomto obdobi. Peržania sa osamostatnili až v roku 224 n. l., čo je mimo časový rozsah RTW, ktorý pravdepodobne skončí tesne po prelome letopočtu.
-
-
Vzhledem k tomu, že frakce "Persia" v Rome TW byla, tak si tipnu, že tam bude opět a historická akurátnost na tom moc nezmění. Samozřejmě, teoreticky by šlo udělat event, kdy by se tam Parthové zjevili až pár let po začátku hry, ale nemyslím si, že se tak stane.
-
-
A znova. "Persia" v hre nebola (už niekoľko rokov som to nehral, takže sa môžem mýliť, ale google, zdá sa, potvrdzuje moje tvrdenie). V hre bola "Parthia". Parti (Parthians) and Peržania (Persians) nie sú to isté. Parti sa považovali za "duchovných" nástupcov Achaimenovcov, no sami Peržania neboli. Ich vzťahy by som prirovnal k Franskej ríše Karola Veľkého a jeho potomkov, ktorí sa hlásili byť nástupcovia Rímskej ríše, no sami Rímania neboli.
-
-
-
-
-
Tak jako osobně mě TW hry až zas tak nebaví, ale to historické téma mě docela láká. Četl jsem knížku o Hannibalovi a docela dost dobrý, klidně bych si zkusil dobýt Řím neb tak.
-
je to furt jedno a to samý, akorát s lepší grafikou
-
Lidi nadávají, že bude jen osm hratelných frakcí, ale uvědomte si, že ve všech předchozích Total War hrách byli všechny frakce téměř identické, lišily se spíše kosmeticky. Tady chtějí za každou frakci trochu jiný gameplay, správu říše, budování armád, apod.
-
-
Ano ale na svou dobu to byla hra která si to mohla dovolit. Dnes už je to něco jiného a osm frakci pro začátek mě přijde oprabdu málo co se týče Romu a těchto dějin.
-
-
Myslím, že je očividné, že posily zajistí DLC.
-
-
Zas to nebude uplně jiný gameplay spíš pude o kosmetickou část ve hře ohledně správy a budování armád.Souhlásím že řada frakci z jedničky měla (až na pár jednotek stejný) typ jednotek.Což hodně kazilo dojem.Jak všichni víme další frakce budou přidány s DLC.Zajímalo by mn jestli bude u každé frakce jiný vývojový strom a jestli bude.
-
-
těžko můžou přidávat herní frakce... to jakože nechají Galii prázdnou pro budoucí DLC, nebo nechají prázdnou Malou Asii, aby tam mohli později doplnit třeba Pontus ? ty frakce tam musí být od začátku, skrz DLC je můžou maximálně tak rozvést jako třeba Sword of Islam pro CK2... pokud by je v DLC -pouze- zpřístupnili, naštvali by tím spoustu hráčů, protože by to mohli udělat už v původní hře
tohle není žádný AoE online, kde se můžou přidávat frakce jak se vývojářům zachce -
Mělo by to tak být.
-
-
-
Mě vždycky hlavně fascinovalo že měl každý voják na štítu jiný symbol.
-
Ale proč jen osm národů ?
-
-
protože potom příjde DLC s dalším 8 *4*
-
-
A co kdyby tam hodili třebas Huny? Ty měli poměrně značný dopad na celý starověký svět, resp. na pád západní římské říše ...
-
-
Na Huny a jiné národy asi narázíme v DLC nbo v datadisku - ono, kampaň začíná 270 před Kristem, takže se to trochu komplikuje :)
-
-
Jsme zvědav zda vylepší AI a pod.
Je divné,že Total War hry jsou v nějakém stavu a modifikace je zásadně vylepší a často mění právě AI anebo staty jednotek a jejich pohyb po bojišti.
Tohle bych čekal,že bude již OK když dělají tolik her a pořád chtějí věrohodné jednotky a pod. -
-
Taky to nechápu a rád bych na to od nich slyšel odpověd, ale můžeme jen doufat že tomu tak bude.
-
-
Ono vy si to asi moc neuvedomujete, ale napísať dobrú AI je sakra náročná a problematická záležitosť...
-
-
To věřím,ale když amatérská modifikace upravuje AI,staty atd tak by to mohla zvládnout minimálně stejně anebo lépe i parta profesionálů.
-
-
Asi tak. Když to dokáže amatér a oni ne je to docela ostuda.
-
-
-
Asi jím to nevadí když vědí,že to není vyžadováno.Nikdo na ně netlačí tak proč si přidělávat práci.
Ten kdo to chce udělat pořádně (jestli tam někdo je) zase nemá moc to prosadit.
- Zda se mi,že Total War je pro široké publikum,protože komunita nedělá velké nátlaky.U úzce zaměřených produktů je komunita a zákaznici hodně aktivní a řeší i drobnosti.Zde to tak nevypadá.Je pravda,že to nesleduji.Možná to řeší tak,že udělají modifikaci ale to není nátlak na studio.Stejně potřebuji mít hru zakoupenou abych použil modifikaci.
Prostě není to tak velké aby se tím asi někdy zabýval.Hlavně,že bude o něco lepší grafiku,hnědé barvy(?) . AI a další věci které bych u takové hry čekal budou nejspíše stejné jako minule. -
-
Pokud bude AI cheatovat jako u Shoguna tak mě asi jebne tam na nejhorší obtížnost mu udolám třeba 3 velké armády a stejně přijde zase s další ..
-
-
-
-
Mám dotaz - na jak velkým území bude možno hrát?
-
-
Tuto na games.cz sa raz písalo, že mapa by mala byť väčšia ako v pôvodnom RTW. Mapa by sa mala rozšíriť viac na východ.
-
Hádal bych stejné nebo o malinko větší jako v původním Rome TW.
-
-
blbost ty jsi je musel dobyt a vyhladit aby se odemkli a byly hratelni
-
-
Všechny ne, za některé skutečně nešlo hrát jinak než pomocí cheatu.
-
-
Jj, ale je zaujímavé, že niektoré z nich mali popis v menu kde si si vyberal národ za ktorý chceš hrať...
-
-