Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako vesmírná střílečka nadprůměrné, jako Dead Space hodně slabé.
    Hororové prvky prakticky vymizely a stala se z toho obyčejná prostá střílečka. Obtížnost je nevyvážená, na hard dif. se z každého koutu sypou hromady lékaren a munice, je tam ještě impossible obtížnost, ale .. vážně ? (a taky mě začíná otravovat to vodění za ručičku např: mi hra několikrát zdělila, že mám střílet do údů, pro maximální poškození. Děkuji, i kdybych to nevěděl, tak bych na to přišel sám). Jak to asi musí vypadat na lehčích obtížnostech..
    Grafika nenadchne, ale neurazí - některé pasáže vypadají lépe, jiné hrozně.
    Mikrotransakce, které zjednodušují hru tam nemají co dělat. To se teď platí za cheaty ? ubohost. Oznámeno DLC, které má vyjít v průběhu příštího měsíce. No, kdybych neznal EA, řekl bych, že je to zas odštíplý kousek hry, který se bude tvářit jen jako DLC .. oh wait.
    Moje osobní hodnocení jako DS hra 5,5/10 jako akční hra ve vesmíru 7,5/10
    • Lépe bych to snad neshrnul. U mě zůstává nejlepší 2ka, poté 3ka a pak teprve 1ka. Na trojce je něco co se mi prostě nelíbí. Asi i to "urychlení" příběhu. Jen stěží by někdo dokázal přežít to co Issac v 1 a 2 dílu, a když už se konečně dostane na zemi a může začít normální život, zničehonic je to tady znova, znova ty příšery a znova se postrádá žena. Ale naopak ty různá vylepšení typu nové BENCHe nebo craftění předmětů a zbraní, to si mi líbí. Ale pro mě toto už prostě není Dead Space....
  • Recenzia veľmi slabá a zavádzajúca, i keď menej ako tá na eurogameri.

    Hneď prvý odstavec, komentár, že No a? keď je odklon od hororu? Aké no a? Však ludia kupovali Dead Space sériu, aby dostali horor, nie paškvil a polotovar, ani akčnú hru ani horor.

    Už len ďalšie Call of Duty vo vesmíre fakt chýbalo. Absolútne nespomenuté, že hra je ku koncu totálna nuda, len opakujúce sa generické komplexy a chodby so stovkami necromorpfov. V dvojke bola taká pasáž až jedna, keď sa Isaac za pomocu Ellie prevrtál do budovy s Markerom. A tá bola na tie tri sejvy peklo, to sa človek mohol rovno pomodliť, aby to prešiel. Teraz je taká polka hry.

    Mikrotransakcie netreba používať. ÓOOO aké terno v hre za 50 eur!!! Netreba si dokupovať zbrane, aby to bolo hrateľné. Lol, veď to je choré, to by mal byť automaticky mínus zakomponovanie facebook prvku do AAA hry za plnú pálku!

    Príbeh je tupý, klišé a zase nič nerieši a ani nedorieši. AI je tupšia ako v Alienoch. Všetko zamlčané.
    Skôr ako recenzia to vyzerá na PR článok
    • Jazz
      delete
    • Jazz
      Prej Dead Space horror, ten se povedl. *15* *15*
    • Preed
      Recenzia je uplne v poriadku na rozdiel od tvojho retardovaneho prispevku,dead space nikdy horor nebol,ak si predstavujes horor ako akcnu hru s lakackami v kazdej druhej zakrute tak prosim,ja si radsej zahram sci-fi akcnu hru s dobrou atmosferou ako ''horor'',zaver je slabsi ale ta tvojka polka hry je uplne mimo a ano,mikrotransakcie netreba pouzivat,je to urcite lepsie ako keby vydali hned v prvy den pribehove DLC,ktore by som si asi chcel zahrat a sralo by ma,ze to tak je,takto ma to vobec nesere lebo mi to nekazi hru,AI urcite nie je tupsia ako v alienoch a pribeh je uplne standartny,urcite ten pribeh nie je horsi ako v predchadzujich dieloch,kde vlastne ziadny pribeh nebol,takze tak asi.
      • jednotka Dead Space nebola horor a nemala príbeh? Zabudol si si dať prášky asi.....inak nechápem taký výplod.
        • Preed
          V jednotke bola nulova zapletka ako u vacsiny hier,pozadie je urobene celkom pekne,ale zapletka je asi taka,ze ''Som isaac clark prisiel som hladat frajerku na ishimuru,kde sa nieco skurvilo,zistim,ze to bol marker a znicim ho'' ziadne postavy(skoro) cely hru len chodis a nieco opravujes,"Isaac chod tam a tam,ale nie,nieco sa dojebalo,musis opravit polku lodi aby si presiel cez tieto dvere'' prisam bohu som v jednotke opravil celu tu skurvenu lod a iritovalo ma to a horor to nebol,horor je amnesia a preto ju nehram lebo nemam rad hororove hry,dead space bola akcna hra,ktoru spatili lacne lakacky.
    • Rozhodně s tebou souhlasím ve všem. Jen k obhajobě DS3 chci napsat, že pořád pobaví a má své světle chvilky. No konec mě taky vůbec nebral a je udělaný tak, aby se neřeklo. Vše mi přišlo ve hře tak na pul cesty. Asi proto, že je to už primárně pro "coop" hraní. Osobně se mi líbilo si vytvořit vlastní zbraně, a že se dalo s tím pěkně vyhrát. :-) Pak sem se jen nemohl dočkat, až sem něco s tím kuchnul. :-) No platit ve hře za to, abych ji mohl hrát je fakt zvrhla praktika. Doplatí vždycky na to jen ti rodiče.
      • áno súhlasím, hra to je miestami zábavná, ako coop akcia veľmi dobré....ale je to ako objednať si Big Tasty so slaninkou a dostať namiesto toho nugetky. Zasýti, ale pachuť ostáva.

        Oni veľmi dobre vedia na koho mieria. Na platinárov a achievhunterov, ktorých je kvantum a tí si zaplatia i DLC i mikrotransakcie, aby mali ľahšie získané achievmenty.

        Preto by to tam ani vôbec nemalo byť z princípu hry za plnú cenu. Teraz sú to zbrane len, nabudúce to môže byť už niečo podstatnejšie....neskôr možno dokonca ako podmienka na dohratie hry...
    • asi tradicne najskor zaplatena recenzia:)
  • No nevím, ale ta grafická stránka hry mě vloženě odrazuje od hraní, snižuje možnost procítění a autentičnosti veškerého dění .. nemusí všechny tituly vypadat jak Crysis, ale nějaká rozumná laťka by bal fajn.
    • TheGGG
      Pokud máš stejně jako já pocit že je tvůj kompl za 50 000,- nevyužitý i když hraješ na třech obrazovkách pust si při hraní pár antivirů, dej vypalovat něco DVDéček, otevři si pár desítek oken s youtube a pak možná zajistíš pro písíčko důstojnou výzvu. Já osobně hraji najednou Battlefield 3 a Crysis 2, aby se mě počítač furt neprochlazoval.
      Jinak DS vypadá skvěle, ale někomu se nezavděčíš.
      • Grafikou se nezavděčíš hlavně malým dětem, které hrajou hry na nejlehčí obtížnost a tvrdí o sobě, že jsou prohráči. Podle mě Gothic hezkou grafiku, oni to nehrajou, protože je to moc těžké a má to hnusnou grafiku.
    • Grafika je uplne v pohode.
    • Grafika je uzastna. Sam so sa mnohokrat pristihol ze dlhe chvile len plavam kozmom a obdivujem tu krasu. Ja neviem co by ste niektori chceli. Okrem toho grafika dobru hru nerobi.
      • Mně se grafika taky líbí. Ten vesmír vypadá fakt hezky, po dopadu na zem už je to sice zas taková koridorovka, ale já jsem holt asi skromnej. Nemusí se to blýskat jako psí kulky a hlavně si to krásně zahraju na 4 roky neupgradovaném PC. (FC3 jsem si na něm velmi dobře zahrál taky, ale to je úplně jiná hra, takže bych to nesrovnával)
    • fichtlis
      grafika je podle me pekna a hzeky se na ni kouka. nevim co byste porad chteli.. cc *7*
  • čakal som na recenziu na tiscali, pretože aj keď to niekedy trvá dlhšie ako na iných weboch stojí čakanie za to. Ale toto kto písal, to kto zosmolil za 7 dní hrania - a to predpokladám, že recenzoval z kupovanej verzie a nie novinárskej. Jedna z najhorších recenzii na tomto sajte v dejinách. Nedozvedel som sa ani trt. Škoda :(
  • " Bát se vytvoření ultimátní zbraně, se kterou by se dala hra proplout bez sebemenších potíží, přitom netřeba. " Hrál si vůbec předchozí díly? Stačilo si upravit tu základní řezačku co issaca provází od začátku a už si nepotřeboval měniz zbraň ba navíc, ostatní byli spíš slabší a v 85% případu jsem situaci řešil právě jen se zdvojenou řezačkou... ta hra má parádní typy zbraní , ale naprosto nevyužitelný v situacích které hra nachystá.. Snažil jsem se zkoušet většinu kombinací, ale nemělo to valný efekt .. hrál sem na hard
    • Pokud chces prolezt hru jen s jednou zbrani, tak je cutter asi nej volba. Ale na nektere situace rozhodneidealni neni a vyplati se ho stridat s necim jinym..
      Nedavno jsem dohral DS2 na zealota uplne bez cutteru, primarne s ripperem, obcas doplnenym machinegun a contact beam.
      V DS3 na hard jsem cutter ke konci pouzival jen proti unitologistum, kde stacil headshot, jinak mne jako nej kombinace prisla brokarna s granatometem.
      • různý ty bouncing paprsky atd .. malý poškození, malý trvání, pomalý přebíjení .. využil sem to asi ve třech otevřenějších bojích a to z důvodu že sem do toho vrazil kupu matroše a bylo mi ho líto :D
      • párkrát jsem kombinace brokovnice granátometu taky využil .. měl ho vylepšen v podstatě na max ... ale stejně na poškození na tom byla řezačka nejlíp.. a většinou mě právě nejčastěji zabilo to, když jsem narval kupu materiálu do nový zbraně, která v praxi byla stejně na prd :) záleží asi na stylu hraní .. když tak zpětně přemýšlím tak mě fakt nenapadá místo kde bych řezačku parádně nevyužil ..když bylo nekroušů víc a už hodně blízko ... vylepšená stáze to vyřešila :) i ke konci jsem prostě s řezačkou ustřelil končetinu na ránu .. takže 3 rány a bylo vymalováno .. a díky dvojitému provedení nebyl ani problém u přebíjení
  • Nebylo to spatne, dobre jsem se bavil, ale byl to pro me jednoznacne nejhorsi dil cele serie. Jednicka byl super survival horror. 2ka mix akce a hororu. 3ka spise jen akce s minimem hororovych prvku se zbytecne vysokou obtiznosti zalozenou na tom, ze se na vas kazdou desatou mistnost vrhne 20 potvor, pricemz vsechny tyto mistnosti vypadaji skoro stejne takze uz dopredu vite, ze se to stane. Doufam, ze serie Deadspace bude pokracovat ale spise ve slepejich prvniho, pripadne druheho dilu.
    • h0p3
      Dneska jsem si tak v práci sumíroval co bych sem k tomu napsal, ale ty jsi vesměs vyjádřil můj pohled na věc..
      Nicméně 8 mi přijde vážně moc, 7 s přivřenejma očima a 6 naprosto střízlivě. Podle mě to není vůbec špatná hra, jelikož jsem docela poseroutka tak mě horory moc neberou, ale scifi horory jó to je jiná. Proto DS1 miluju, DS2 taky super, ale už né tak moc a DS3 tady už není ani ta atmosféra z dvojky, chybí mi to mrazení :/. Nejvíc mě tu baví poslouchat audiology, číst si ztracený poznámky a poletovat si ve vesmíru, což podle mě není dobře.
      A akce jako (můj zbraňovej arzenál momentálně je revolver s kinetickym nožem a kulomet s podvěsnou brokovnicí) najít si klidnej roh kam za tebou přiběhnou a co neustřílím kulometem když běžej ke mě, oddělám brokovnicí na blízko, revolver jen když si chci hrát na Billyho Kidda, to vážně není moc zábavný.
      Bossfighty totálně zapomenutí-hodný, kdybych aspoň musel vyvinout nějakou iniciativu v tom najít nějakou slabinu nebo aspoň používat nějak prostředí, něco podobnýho.. Né hele tady mu dáme neony sem a sem, aby náhodou nedělali něco co nemaj. NUDA!
      Na jednu stranu mě ta hra baví, kvůli universu a protože je vesměs jediná svýho druhu, ale na druhou mě zas docela s*re, protože už to tady bylo 2x a lepší.

      Za mě 7 kvůli universu. 6 pro ty, kterým to je jedno.

      + hraju hard obtížnost
    • Naprosto souhlasím a navíc se ještě můžu těšit se na rozšíření zážitku co-opem. (až si to koupí kámoši, co čekaj na slevy :)
    • PS: Koukám na to, kdo psal recenzi a jsem přímo udiven...
  • MidnighT91
    Pokud bych chtěl dělat kvalitní horror, tak se držím jediného svatého pravidla, to co vás chce zabít nemusíte vidět, stačí vědět že to tam někde je. Nejsilnější forma strachu je z neznámého! Na tom staví Amnesie. Z monstra jste většinou viděli jen obrys ale věděli jste že tam je a jde si pro vás. To vás nutilo schovávat se 5 minut ve skříni. Doufám že se toho bude držet i mašina na prasata...
    • Myslim si, že v případě DS3 nikdo horor nedělal...
  • tuhle herní sérii jsem si dlouho předlouho schovával... sice jsem se chtěl vrhnout na Batman: Arkham City, což je další z mnou opomíjených, ale po recenzi trojky jsem se rozhodl, že tenhle víkend zasvětím trilogii Dead Space. už dlouho jsem se u hry pořádně nebál a nelekal (abych řekl pravdu, nepamatuju si, kdy naposledy, snad u prvního AvP) a tohle vypadá, že by při správné atmosféře a flašce červeného mohlo odvést kvalitní práci *1* ale od doby, co jsem pořídil nové PC bylo tak nějak pořád co hrát a dohánět... takže zítra oblíkám hnědé bezpečtnostní trenky a hurá do světa Dead Space *1*
    • MidnighT91
      Hele jestly se chceš pořádně bát jako za dob avp, tak si pc zapoj do televize a to víno si načni u Penumbry popř. Amnésie... Sám se rád bojím ale DS na mě takhle nikdy nefungovalo lekačky jsou jen laciná a chvilková forma strachu...
      • vidíš, Amnesia, na tu jsem úplně zapomněl... to taky nebyla špatná záležitost *4*
  • nahodou dobrá recenze. ne moc dlouha, informativni a spoileruprosta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit