Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dalsi krasnej priklad klasicky cesky malosti.
  • hry nejsou seriozni namet pro prednasku nebo diskuzi, jit tam bych se stydel lol :) zajimalo by me o cem ty lidi tam tak zive "diksutovali" lol. Ono je pravda ze dneska k tvorbe her stačí velky dizajnersky mozek (jako ja nebo D. vavra), finance a par lidi co umi programovat
    • TROLE ..., to že se uskutečnila již třetí Press Start o něčem asi svědčí .Ignoruješ zdárně svět okolo .Troufneš si totéž říct o filmu (+- stejná ale méně interaktivní ... "ehmm skoro v případě COD" forma zábavy) ? Jistě diskuze na baru , který je zahulen a přeplněn dávno před začátkem PS je jaksi mimo (a v sále se taky nekonala , minimálně u dvou posledních kterých jsem se zůčastnil ) ...
  • claymen
    Ty vole, já že se tady dočtu, co si o tom kdo myslel a vy tady pořád dokola budete řešit, že někdo něco hypuje, když je mediální partner, a že z toho není video, když jste všichni slyšeli, proč není.

    Já jsem se na press start fakt těšil, chtěl jsem vzít i holku, která nakonec nešla a dobře udělala. Musím říct, že to pro mě bylo v jistém smyslu zklamání. S ohledem na téma jsem čekal nějakou úvahu a ne průřez historií, promo a vtipné videa. Taky jsem očekával mluvení spatra, čtení celé ty přednášky v mých očích velmi degradovalo.. Taky jsem očekával větší obecnost tématu, která by mohla zaujmout ty nehráče, které asi uplně nezajímá poslouchat historii arkádových automatů. Na další start půjdu, protože chci vidět ten posun.
  • takze prazaci si tam svolavaju jakesi baly jen pro par vyvolenych a my tu na dedine co cteme www.games.cz kuli pocitacovych hram a tez nas to zajima ostrouhame ponevac jste z tama neprinesli ani to blbe domaci video kere uz dneska poridite skoro na kazdem telefonu a vy tam urco mate ty dotekace.
  • Návrh pro příště: zkuste http://www.slideslive.com/
    Už tam má přednášku Jiří Grygar, tak byste to taky mohli zvládnout :)
    Nebo kontaktujte přímo autory, jsou z čr a ke hrám mají taky kladný vztah, tak byste se mohli dohodnout na spolupráci.
  • Neda mi nereagovat. Press start urcite vyznam ma to je v poriadku. Ale pride mi ze dobrovsky si cez games robi neustale reklamu. Neraz o tom hovoril v podcaste, teraz clanok. Tak proste nehovorte ze s tym games nic nema. Dobrovsky je predsa redaktor games, neviem co sa za kazdu cenu snazite byt objektivni ked tento clanok byt objektivny nemoze
    • Luke
      Games jsou mediální partner večerů Press start. Což by tam nějak mělo vysvětlovat tu četnost zmínek, že.
    • smejki
      Já ti tuhle byl na mejdanu na Strahově a představ si, že to nebyla akce ČVUT! Jak je to možný!?!?!?! Vždyť tam přece 80% lidí bylo z FELu a z FS!! Dokonce na to byly na fakultách na nástěknách plakáty! C'est incroyable!
  • Vcelku si myslím, že je každýho věc, jestli (se) nechá nahrávat, ale je to určitě škoda. Téma to bylo rozhodně zajímavé.
  • Pochopím to jako reklamu před akcí.
    Nepochopím ale k čemu má sloužit tento článek. Myslíte že to někoho dokope na příští ročník? Zaručeně nedokope.

    Pokud to nechcete nahrávat a zveřejnit jako video, vaše volba, ale potom nechápu proč se to snažíte tlačit dávno po akci textově. To je prostě nesmysl, bez užitku.
    • janchor
      Jak už tu padlo, není to naše volba, ale volba kluků, kteří to pořádají. A i proto, že z toho nepořizujou záznam, nám přijde logický ten večer zhodnotit pro lidi, kteří na něm nebyli.

      btw "zaručeně"? Nepřijde mi nijak neobvyklý přečíst si dojmy z nějaký akce, co mě inspirujou se příště účastnit.
  • MickeyMutant
    "...a snad vás tím i dokopal k tomu, že... nebudete v BIO OKO chybět"

    Článek mě ve skutečnosti dokopat nemůže, ale já můžu dokopat článek. Stačí vytisknout, sbalit do papírové koule a dokopat tak, že vymete všechny pavučiny v koutech a pod radiátorem. Ale proč bych to dělal? Dokopávání nechám kopáčům, zahrádkářům a pořádkové policii.
  • Mrzí mě, že z toho nebude video. Rád bych se účastnil, ale za prvé mě to nějak dokázalo minout a nevěděl jsem o tom *1* a za druhé bych se tam do Prahy stejně nejspíš nedostal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit