Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Atom Zombie Smasher

    http://store.steampowered.com/app/55040/
  • špatné není The Last Stand: Dead Zone, jenže po prvotním nadšení stačilo několik nájezdů od jiných hráčů a hra mě tak nějak omrzela... poctivě nastřádané zásoby a suroviny se rozplynuly jak pšouk ve větru a to hned několikrát... a toto není můj šálek kávy nehledě na to, že kafé nepiju (((:
    • Paulcz
      postapo svět je drsnej, pohroma pro shromažďovače virtuálního bohatství :) Osobně dávám přednost herním zážitkům, ale taky záleží jak ty nájezdy mají zpracované
      • já sem nikdy neútočil, tak nevím... Já sem vždy druhým pomohl s budováním, že to měli rychleji, ale při nájezdu na moje útočiště to bylo tak, že sem došel po práci dom, mrknul a ostnatý drát a podobně zničené a drtivá většina surovin a zásob pryč... a toto mě prostě od té hry odrazuje... Ještě to hraju, ale stane se to ještě jednou a přestanu to hrát.
  • Ronox
    Docela se divím, že Vám utekl Project Zomboid. http://projectzomboid.com/blog/ ... docela dost hardcore hra. Super feautury a atmosféra. Doporučuju všem!
    • Neutekl, ale dávám přednost projektům, o kterých jsme na Games ještě nepsali.

      Jinak díky za komentář.
  • kubi-wan
    Když nezávislovku se zombíkama, tak jedině Zombies.
    http://www.youtube.com/watch?v=J-dlXAIO0zA
  • 13_11
    Ještě jeden bonbónek k článku.

    INDEE | nadšenci jako vy

    Čtenáře s přezdívkou GlaDOS znáte. Onehdy spoluzaložil web Nezávislé hry, na kterém vám s ostatními psavci pravidelně servíroval novinky z nezávislého světa. Jenže to je minulost. „Problémy s adminem“ ho vyhecovaly natolik, že si založil novou adresu, na které je konečně svým vlastním pánem: „Před pár týdny jsem spustil Indee, a dokonce mi s články bude pomáhat pár lidí z Nezávislých her. S webem jsem spokojený, protože na rozdíl od předchozího se může dál rozvíjet, a už teď má fórum, které jsme kdysi na Nezávislých hrách plánovali,“ chlubí se šéfredaktor webu s božsky zformulovaným copyrightem.

    Kromě novinek plánuje do budoucna rozhovory, nejrůznější tematické články a samozřejmě recenze. Koncem února se tam zrovna jedna objevila, deníčková zombie akce Zafehouse: Diaries: „Milý deníčku, celý dnešní den byl pěkně k posrání. Na náš dům zaútočila horda zombíků a my měli co dělat, abychom je dostali. Alisha a George se navíc pořád hádají. Jejich věčné štěkání na sebe mě a zbytku skupiny leze na nervy. Kdybychom teď nepotřebovali k opevňování všechny ruky k dílu, asi bych je poslal ven na hlídku, ať si je tam něco sežere. Nebo ať se sežerou navzájem. Naštěstí jsme dnes našli opuštěný krámek se zbraněmi, což nám všem zvedlo náladu. Zítra ho půjdu navštívit...“

    GlaDOS teď rovněž vydal první číslo časopisu Indee: „Ohledně toho webu mám ještě jeden plán. Každý měsíc vezmu všechny články, co se za tu dobu napsaly a udělám z nich pdf časopis. Kdo web nebude sledovat pravidelně, prostě si stáhne tento měsíčník a může si ho pohodlně přečíst v pěkné sazbě třeba na tabletu. Indee bude hybrid mezi webovou stránkou a digitálním magazínem, jak to dělá třeba The Indie Game Magazine,“ objasňuje. Kdyby mu to finanční prostředky umožňovaly, rád by ho vydával tištěný. Tomu se říká zápal!
    • GlaDOS
      Díky.

      Ještě bych dodal, že pořád máme místo pro jednoho až dva autory, takže jestli tu někoho baví nezávislé hry (v této diskuzi předpokládám, že ano) a chtěl by o nich aktivně psát (hlásících se rukou rapidně ubylo), ať se mrkne na stránky. Je tam návod, jak postupovat. Také sháním zkušenější vývojáře, kteří by byli ochotni napsat článek či sérii o free SDKčkách nebo o programovacích jazycích tak, aby to bylo čitelné hlavně nadšeným nováčkům a mohlo jim to posloužit jako návod či postrčení. Já sám si troufnu maximálně na Adventure Game Studio, protože s Javou a C++ jsem už pár měsíců nedělal.
  • Tohle není úplně má parketa, ale v Monster Bash byli nemrtví k nakousnutí :).
  • tak komu nevadi hrat v prohlizeci za zkousku stoji The Last Stand - kdyby nekdo prisel jak na full screen, dejte vedet

    http://www.kongregate.com/games/conartists/the-last-stand-union-city
    • lipkozzi
      Zombieville? Nie dakujem, vyskusal som a je to sice lepsie ako klasicke zynga-ovky, ale v konecnom dosledku aj tak prilis repetitivne, nutiace ta aj niekolko krat denne sa vratit a starat sa o to svoje "policko", ak to chces hrat efektivne. S fullscreenom som nikdy nemal problem - je tam na to predsa tlacitko - ale hral som to na armorgames. Kongregate ma mozno inu verziu.
  • Estranged vypadá fakt luxusně *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit