Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HELLER
    Rád bych si tuto hru zahrál, ale bohužel nejde mi :/ od včera zkouším v herním menu klikat na výběr ze serverů, co tam mám a hned mi to píše u všech hlášku "Cant connect to server" ... Škoda.
  • Poslední dobou už začínám být na asijskou stylizaci her alergický,snad žádné novější mmorpg není v "západním" stylu(až na secret world).
    sbohem MMORPG...počkat ještě je tu lotro
  • Článek o přechodu TERA na F2P ste schopni napsat hned, ale vydat recenzi ne.
    • Asi se nechtělo redakci hodiny zabíjet nebohé pokémony... *2*

      Pořád můžeš napsat ty recenzi a zveřejnit jí. Mnozí si určitě rád přečtou, kterého pokémona si porazil se svou culíkatou holčičkou v růžových šatičkách, což je typický hrdina TERY.
      • Recenze napsané uživatelem se hlavní strance neobjevují, takže by si ji jen těžko někdo všiml.Dále jak sami řekli, tu recenzi napsanou mají akorát ji doteď nebyli schopni vydat.

        TERA nemá bohužel pro tebe jednu rasu ale sedm, což tak nějak napovídá, že jsi ji viděl tak maximálně na nějakém screenu.Tolik ke tvému dementnímu komentáři.Ahoj :)
        • A všechny ty rasy jsou extrémně úchylné.. děkuji, takový odpad - MMO - opravdu nechci. Je to přímý útok na jakékoli umělecké cítění a smysl pro vkus. Komukoli se líbí podobné věci, nemá žádný vkus.
          • Když se někomu líbí to co tobě ne tak automaticky nemá vkus ? :)) Umělecké cítění ? :))
            No např. human a elf jsou fakt uchylné rasy, hlavně ten human.
            Ty jsi teda číslo *1*
          • a hele další ovečka
  • fizola
    Zaujimave, minimalne sa oplati vyskušať, som rad že hry prechadzaju na f2p (ako hrač, neteším sa z neuspechu firiem) nakoľko som napr. prave WoW prestal platiť kvôli nedostatku času, načo platiť ak neviete či vôbec bude čas hrať, za to f2p je super ze aj ked mesiac dva nehráte nič to nestojí. TERA vyzerá zaujímavo https://www.youtube.com/watch?v=aQethZBldHs
  • Na tera je nevyhoda slabi pribeh, Je vetsinou jedno jakou rasu si zvolite vsichni maji stejne povolani a stejne skili ne jak tomu je u udajneho predchudce Lineage II, pribech je jen 1 ale na oficu je spousta Q ne jako v L2 kde mate dayli za ktere dostanete kupu XP a pak musite mlatit x hodin abyste dostali pulku xp co z dayli q. v Tera jsou bosove aspon na zacatku na oficu se da sundat bos bouzel za nektere povolani bych to prirovnal jako hrani Need for Speed most wanted, pokud clovek neovlada postavu (auto) do puntiku nikdy nevyhraje (za fightera jsem asi tak 20x chcipl v tera nez jsem nakoupil kupu lahvi a konecne bose poslal k sipkum opak to byl za sorcera kde bos lehl pekne). To co chci rict ze v tera solo se da hrat ale za nektere postavy ktere vy umite ovladat, jinak budete porat umirat. Akcni system co je v Tera je podle me nejlepsi protoze to neni o klikani kurzorem na hrace a stat jako Y a mackat nejsilnejsi skil a u vas se mrtvoli hemzi ale za fightera musite uskakovat a ja to osobne nezvladal bud jsem uskocil pozde nebo brzo (mob utece a nez k nemu dojdete uz utoci a skil na uskok trva nabit). Osobne se tesim na Tera pokud bude jako ten 7 denni trial tak to bude bajecne hrani jen sehnat nekoho s kym by se to hralo.
    • Píšeš jako čuně, za to máš ode mě mínus.
      První bossové jsou na levlu 20 a jsou určené pro partu 5 lidí.. aby to alespoň něják odsejpalo, tak healer, tank a dps. Samotné expení sólo je lehké za každé povolání.
  • Tera priserny MMORPG, ktery bych nehral ani zadarmo, stacilo mi pul hodiny trialu.
  • Rikam to porad, ze MMO trh je presycen neustale stejnymi nebo podobnymi tituly a skupina hracu ochotna mesicne platit za hru je vicemene porad stejna, jen nekteri vyvojari, manageri a jine zverstvo, jakoby si sedelo na usich a vidina nehoraznych zisku, ala WoW jim zatemnila logicke uvazovani. Takze drive ci pozdeji hra bud skonci, nebo prejde na f2p model. Apropos zajimalo by me, jak by asi musela vypadat hra, ktera by pretahla velkou cast platicich hracu na jine MMO? napada me jen jedina a to WoW2.

    Ale libi se mi, ze tento f2p model je opravdu f2p s urcitymi vyhody pro veterany a zaroven nijak neznevazuje nove hrace. A kdyz tento model porovnam s BW a jejich predstavou o f2p tak musim zvracet ... navic paskvil zvany SWTOR, ani neni plnohodnotne MMO ale jen coop-s pribehem.
    • Viktor_H
      Vždycky si rád poslechnu rozdíl mezi "plnohodnotným MMO" a "Co-opem"... Takže jak to je?
    • No s timhle prohlášením bych úplně nesouhlasil. Zaprvé vývojáři většinou moc nemůžou mluvit do toho jak se za hru bude platit a management zajímá spíš to aby projekt byl rentabilní. Z toho důvodu když hra začíná tak většinou startuje s měsíčními poplatky, kterými pokud vše jde tak jak má se zaplatí vývoj a hardware, a pak se jde f2p kde se přes cash shop dělají výnosy a platí údžba. Takže to rozhodně není tak že by tvůrci předpokládali že udrží model s poplatky na stálo.

      Jinak trh bych rozhodně za přesycený nepovažoval vzhledem k tomu že pořád dost rychle roste a fakt že existuje spousta her o kterých většina lidí ani neví že existují.(např. Vindictus který běží už pěknou dobu, ale neprodává se v obchodech a na českých webech o něm nikdy neuslišíte)
    • jako byvaly hrač wowka, ktery si ješte sem tam obnovi account, tvrdim že do wowka 2 bych nešel.
  • Ani ne rok a už je to polomrtvá hra? Není na čase, aby si vývojáři a členové studií sedli a vážně se zamysleli nad tím, jaká MMORPG jdou do světa? Je na čase, aby se nějaké velké studio s dostatečným vlivem sebralo a udělalo skutečně nové MMORPG. Jo a pokud můžu, měl bych osobní přání - konec sukýnek, copánků apod. v MMORPG. Chtěl bych reálnější MMORPG bez té idiocké stylizace, která je skoro všude (v TERA velmi viditelné, stejně tak v GW2, ve WOW atd.; každá stylizace trochu jiná, žádná ale nemířící trochu k jakési reálnosti).

    Mně by se strašně líbilo MMO ze středověku (resp. jakéhosi alternativního středověku - nedával bych tam tehdejší politické reálie). Tři státy a mezi nimi permanentní válka (takže pvp by bylo důležitou součástí - MMORPG bez pvp je skoro na nic). Reálně vypadající hrady, města, vesničky. Boj na koni. Pokud možno boj ala Mount and blade, ale i tu klikací lištu bych překousl. Žádná kouzla. Konečně dát do hry třídu obchodníka, řemeslníka atd. Samozřejmě myšlenku mám velmi propracovanou, ale nebudu vás unavovat prohlubováním mého OT.

    Vykašlat se konečně na ty milionkrát omletý koncepty, co už fakt nebaví a nemůžou bavit....
    • Tva posledni veta je lehce kratkozraka. Jak vidis, tak bavi a jeste chvili bavit budou. Vim ze to myslis dobre, ale problem je v tom, ze kazdemu se libi neco jineho. Na to co bys vytvoril ty, byt by to byla kvalitni hra, by stejne cast hracu mohla plivat tak jako ty na hry co jsi jmenoval. Mnoho lidi, mnoho chuti. Kdyz se treba podivas na wow, je to hra s dlouhou historii a stavi na propracovanem pribehu, tudiz neni divu, ze je tak uspesna. Aby ji nekdo prekonal, bude potrebovat podobny koncept.
      • zapomněl jsem tam dát slovo "mě". *3* Vím, že bych měl psát výhradně za sebe a nikoho jiného.
    • jestli nechceš stylizaci je tu "realnej" Age of conan a taky zadara *5*
      • Hrál jsem, není to špatný, ale je to daleko tomu, co bych chtěl. Kromě toho už je Age of Conan téměř zcela mrtvé MMO. Bohužel. Nebyl to špatný pokus o něco nového.
  • Teru jsem hral od zacatku a prestala me nejak na high lvl bavit....Sice uz pak zacali battlegroundy,ale proste to nejak nebylo ono. Ted spokojene parim GW2,ale pokud bude F2P Tera opravdu F2P a ne P2W moc rad ji zkusim a budu doufat ze end game je zajimavejsi nez byl driv....
  • Takhle se dělá F2P :)
    bohužel takové EA tohle nikdy nezjistí, ale krásnej rýpanec :D
    • Shaker
      Ja bych rekl, ze Korejci berou MMO jako spotrebak, neco do toho daji, neco z toho vydelaji a delaji dalsi hru... EA do toho dalo nehorazny prachy a nevratilo se jim to a nebo jestli jo, tak rozhodne ne s takovym ziskem, ale tak nejak jim to preju, jen me mrzi, ze Star Wars posledni dobou maji jen hry, ktery chytnou jen na chvilku, pripadne vubec... Kde jsou ty casy, co sem hral Jedi outcast/academy rok v kuse :(
      • Vtipný :x Já ho pořád hraju aspon s modem MB :p

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit