Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja se k tomu ted dostal a uprime nedal bych tomu snad ani tech 6/10, Gears of War byla vyborna serie, ale tenhle dil je solidni sea.ka.Xko prislo o dalsi dobrou exkluzivni vec a ta konzole je timto mrtva.Uz nikdy bych neudelal tu chybu, ze koupim konzoli od MS, jejich podpora je zoufala.
    • LuckyBaal
      á pan chytrý, nevim hrál jsem jen demo, kupovat to nebudu, původní trilogie byla skvělá, forza je skvělá, Halo je výborný, na Kinectu může být s rodinou/kamarády sranda a (opakuju se) Zaklínač 2 je na Xko skvělej, takže já nevim, ale mě to jako PC hráči na konzoli stačí...
  • Mě se hra líbí. Hraji GoW od prvního dílu, tak mohu posoudit všechny díly. Neříkám, že GoWJ je nejlepší, ale špatný není. Pro mě 8/10.
    Osobně si myslím, že Epic dělaj na jiném díle a vyjde až na nový xbox...
    • LuckyBaal
      s posledním řádkem na 100% souhlas, tipnul bych si zase nějakou trilogii....
  • Co kecá v recenzi,že granáty nejdou přicvaknot na zeĎ. LB a červené a má přicvaknuto.Asi odborník co hru důkladně prošel. *9*
    • ales.smutny
      Tak ještě jednou - psal jsem o MP, v kampani to jde. Zkusil bych příště číst text pozorněji.
      A kdyby nestačilo mé tvrzení : http://forums.epicgames.com/threads/948620-Multiplayer-Grenades-sticking-to-a-wall
  • dal by som multak na pc no ale ne s 30fps :D
    • to vazne jede len v 30? proboha vzdyt to nemuze tolik zrat vykonu ako to vyzera.
  • tento díl dostal toto hodnocení zcela oprávněně!už při hraní druhého dílu jsem si říkal něco jako WTF,taková křečovitá zoufalost.hlavně mít exklusivitu!!!celá série je špatně!snad kromě prvního dílu.jen můj názor.
  • podpriemerna recenzia na nadpriemernu hru! ja mam pocit, ze autor hral uplne inu hru aka vysla a ako ja a zbytok sveta :) bola to skvela jazda od zaciatku do konca, adrenalin, pribeh, grafika, vsetko.... krasne doplna pribehove casti povodnej trilogie a komixov, odbociek a proste dokonala hra! uz vyjdu iba dalsie dve casti, takze sa mame na co tesit a docka sa aj autor tohto clanku, ak mu to nedoslo, ze posledna cast bude e-day :)
    • ani ne ,jestli si hral vsechny gears of war, tak tohle je s prehledem nejhorsi a nejkratsi dil.. Pri hrani s kamosem jsme se museli fakt premlouvat abysme to vubec dohrali.. Charaktery uz nejsou tak uveritelny jako ve dvojce, a na to ze jsme to dohrali na hard za 6 hodin je dost bida za me 5z10
      • Ako nic v zlom ale s kamosom pretlacime hociktory z predoslych dielov na insane pod 6 hodin. Myslim, ze 1ku sme dali aj pod 5. Ale k veci. Ja som si to kupil akurat dnes a dufam, ze sa nam podari pohrat vecer. Ale ako verim komentarom, ze to bude slabsie ako predosle. Zase to neznamena, ze to bude uplny prepadak. Multak vyzeral zaujimavo v traileroch a snad bude dostatocne zabavny ako v 3ke. V singlaci co som videl tiez bolo par noviniek. Zrejme pre novacikov to nie je najlepsi diel na zaciatok. Veteranom to vsak moze priniest dost zabavy v co-ope a v multaku.
        Hodnotit budem ale az po dohrati. Pevne dufam, ze nebudem sklamany. A bonus je podla mna aj 1ka v baleni. Aj ked v bazare sa uz da kupit do 10E stale je to dobra hra. Ma taku tazivejsiu a pochmurnu atmosferu v porovnani z dvojkou. No nic idem skusit :)
  • TheGGG
    No žádná škoda, todle hrát nebudu. Já vždycky říkal že je gears of war přeceňovaná střílečka a tady to máte.
    • Viktor_H
      Podívej Justine, že tenhle díl za moc nestojí, nijak nesnižzuje kvalitu pžedchozích.
  • Helliererr
    No tak recenze dobrá,kazdy ma svuj nazor.Me to treba bavi.Jinak mensi poznamka granaty na zed davat de a pri aktivnim nabiti to silnejsi munici da.
    • ales.smutny
      Jen v kampani.
      • Helliererr
        Aha tak to se omlouvám špatně jsem si to přečetl. :D
  • je to sice názor recenzenta, ale 6/10 se dává dnes opravdu jen odpadům a ne tak kvalitním hrám, jako je právě Judgment, který je po všech stránkách lepší, než Bulletstorm, který dostal 7/10... ;) správně by ta známka nemohla být nižší, než 8, když Bulletstorm má právě 7 :D

    ale beru to, je to názor recenzenta... ;) podle mě to je skvělá hra, Gears of War sérii mám hodně rád, je to vlastně jedna z mých nejoblíbenějších, a musím prostě uznat, že Judgment se povedl, ač jsem tomu před vydáním moc nevěřil (přeci jen ti vývojáři stáli za Bulletstormem :D). Takže pokud máte GoW rádi, můžete do něj v klidu jít, protože hra je stejně kvalitní, jako předchozí díly ( v multiplayeru je třeba Judgment lepší)
    • problem je ze bulletstorm je o hodne lepsi nez tohle, bull. Ma aspon nejakej dobrej humor, tyhle gears jsou jen nastavena kase. Kazdej level vypada jako kdyby te hodili do multyplayerovi areny -tam to vystrilet a tak dal... Proste tragedie... Pani od mrkvosoftu pohrbyli tu posledni dobrou hru co maji... Kdyby to nechali epic tak udelaj lip...
    • smejki
      "6 - Dobrá
      Přestože jde stále o titul, který dokáže pobavit, nelze u něj přehlédnout větší množství nedostatků, často i poměrně zásadních. Vhodná pouze pro fanoušky daného žánru, ale i těm doporučujeme ke hře v této kategorii přistupovat opatrně."

              úryvek z pohádky Jak hodnotíme od autora píšícího pod pseudonymem Redakce.
    • Viktor_H
      "je to sice názor recenzenta, ale 6/10 se dává dnes opravdu jen odpadům a ne tak kvalitním hrám" - Tady nejsi na Metacritics, IGN či Gamespot. 6/10 je tu nadprůměr.
      • Ono to tak spíš fluktuuje.
    • Ty vole ty si asi Bulletstorm nehrál co???!!!! Je vidět že nevíš o čem mluvíš,Bulletstorm byl svěží vánek v herním prumyslu,velmi dobře podaná FPS s dobrým humorem a inovativními prvky. V poslední době mám problém hry vubec dohrat protože se stanou dosti nudnou záležitostí ale Bulletstorm sem dojela několikrat a po moc rád se po čase k ní vracím...Jedna z originálních her kdežto Judgment mám problém že nepřichází s ničím novým a podle mě jě to celkem pokles od puvodní trilogie....
      • a hrál si Judgment? Bulletstorm jsem hrál a vůbec mě to nebavilo. A o MP se nemá ani cenu zmiňovat, protože s čím přišel Bulletstorm, to bylo na výsměch.

        Jinak Judgment nepřinesl nic nového? Tím si jen potvrdil, že jsi hru nehrál, protože GoW:J přinesl naopak od původní trilogie nejvíce změn... sice mám trochu výhrady k SP, ale i přesto to je dobré. Naopak MP je lepší. Podle recenzenta nevyvážené zbraně? Hrál Gears of War 3? Kde byla Lupara a Retro Lancer? Asi ne. Naopak v Judgmentu jsou zbraně na tom mnohem lépe. Jenom záleží, co hráči více vyhovuje. Viz: "přesilená brokovnice a slabý Lancer"? Proč se píše do recenze něco, co není vůbec pravda?
        • O MP se tu nebavíme,mluvím čistě o SP části hry kterou měly předešlé díly GoW prostě mnohem lepší než u Judgment;) Stejně tak Bulletstorm,MP sem nehral ani nechci ale SP část byla vynikající...First person tomu sedělo jak zadek na hrnec...Mě se Judgment prostě nelíbil,jak nápln misí,tak ty mapy...ne prostě ne...!!! Já v Judgment nevidím nic nového,možná tak invencí v některých drobnostech ale nedá se mluvit přímo o evoluci protože se tenhle díl vydal troškuu jiným směrem...
          • Vím jaký byl SP v předchozích dílem, byly skvělé, tady to je prostě jiné a popravdě i to mě baví, i když to není jako dřív... ale problém je, že o tomhle se už předem vědělo, jasně v People Can Fly říkali, že kampaň bude udělaná tímto stylem, že chtějí spíše důraz na coop. To byl jejich záměr, ač podle mě měli udělat kampaň ve stylu předchozích dílů...

            Zato Bulletstorm mi přišel jako něco hrozného a vlastně ani z mých známých se to nikomu nelíbilo, takže šla hra hned do bazaru... a jestli si nezkusil MP, ani jej nezkoušej, protože to je asi nejhorší MP v historii her :D Zato u Gearsů je právě na MP kladen velký důraz a je stejně tak důležitý, jako SP, pro mnoho hráčů i důležitější. Takže ano SP je horší, MP je lepší, jelikož jsem nahrál u GoW 3 přes 300 hodin, je ti asi jasné, která část je pro mě "hodnotnější" ;)
  • Jen 6/10? Tak to si vás lokální pobočka Microsoftu podá.
    • janchor
      A já si říkal, proč se mnou pan Sponka od rána nemluví.
      • smajdal
        Spíš se mu nelíbí, že by ho v rámci genderového vyvážení měla nahradit paní Sponková.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit