Přejít na výpis diskuzí
Thief 4 upozorňuje prvním teaserem na pořádné video
29.3.2013 | Adam Homola
23 příspěvků
-
kolko mam zaplatit aby tie sku***** reklamy prestali vrrrrr *16*
-
Jsem skutečně nesmírně šťastný, že jsem se musel podívat na 15 vteřin nepřerušitelné reklamy a pak si přečíst ještě i další reklamu objevivší se na spodu kvůli toho, abych si pustil jak někdo típl špatně renderovanou svíčku. Tleskám!
-
-
Ja si tieto videa radšej vyhľadám na YouTube... Mne idú v ich prehrávači, na mojom kompe, nejako veľmi svetlo a na YouTube nemám reklamy. Najhoršie na tom je, že pri pozretí 6 videí...ide furt tá istá reklama *1*
-
-
Co to jako je, příběh svíčky? *6* *6*
Ten trailer to byla teda pěkná nuda, zlatej Battlefield 3 ten ani nepotřebuje trailery -
6Kg svalů za 4 týdny ? Wau :D Teda když už musíte jsem cpát reklamy tak prosím nepodporujte podvodníky...
-
no video pekná nuda ... ja len verím, že hra tak nebude vyzerať *1*
-
Z toho prohlášení na konci mám dojem, jako že Garrett je super extra doleva. *3*
-
hmm takze "thief" dokaze zhasnout svicku, co dal? :-)
-
-
Po zhasnutí 100 svíček ve hře odemkneš achievment Azbestové prsty.
-
-
:-D
-
-
On ji dokáže i zapálit, to ale až v příštím videu.
-
-
Potom budou vývojářské deníčky (cca 5 dílů) jak tu svíčku vyráběl.
-
-
-
Díky oznámení čtyřky jsem si řekl, že je čas doplnit si vědomosti herní hysterie a tenhle skvost si konečně zahrát. Absolutně nechápu jak mi mohla tahle hra takovou dobu unikat, hraju poprvé v životě trojku a z celé hry padám na prd*l.
Zrovna jsem udělal vilu vdovy Moirové a nemůžu z toho jak mě hra po každém dalším loadingu, něčím totálně zaskočí a jak překvapivě reagují npc. Věci jako že přepadnou přes zábradlí po tom co uklouzli na oleji, jsou pak třešnička na dortu... -
-
Rekapitulácia jednotky:
Thief: The Dark Project - CZ Spoiler
http://www.youtube.com/watch?v=FBP8vmLyjtk -
To bude asi tím, že je to Thief, je tichý a kradmý, pokud zrovna za klávesnicí nestojí pako, které chce i zabíjet. Proto ti asi unikal. Každopádně se můžeš těšit na sirotčinec. Dobrá mezihra je i útěk z vězení.
-
-
Jo útěk z vězení už mám za sebou, od začátku jsem ještě nikoho nezabil, až na pár zombie.
Vůbec nechápu že jsem to dřív nehrál, protože mě takové hry obyčejně dost baví. Mám dohrané všechny Hitmany i SC, Dishonored je tomu taky podobné ale tohle jsem vždicky nějak přehlížel... -
-
Ja som sa trebars nevedel dokopat k hraniu System Shocku 2, ale vobec mi to nevadi, pretoze ako starsi som si ho aspon vedel lepsie docenit :)
-
-
-
-
20 vteřin reklamy a 10 vteřin teaser video.
-
Prvně jsem si říkal: 4.2. - to už bylo... až pak mi došlo, že jsou amící ujetí. :)
Jinak se na tuhle hru strašně těším, jen doufám že nebudou dělat ústupky mainstreamu. -
-
...jen doufám že nebudou dělat ústupky mainstreamu.
Myslím, že mám pro tebe špatnou zprávu...
-