-
Poté co jsem zkusil multiplayer coop, tak musím říct, že mě hodně zklamal. Chápu, že nepřátelé sílí s vyšším počtem hráčů, ale připadá mi, že ty věže jsou k ničemu. Zcela neefektivní. Takže hráči musí střílet jak šílenci a vodit monstra k sobě střelbou, přičemž vás uzemní i docela obyčejný nepřítel pár ranami. Nevím, to už pak moc tower defense není. V singlu mě to celkem baví. Musíte také dost střílet, ale věže tam hrají podstatnou roli.
Každopádně třeba Dungeon Defenders je proti téhle hře naprosto boží. Už se těším na nový díl, který vyjde tento rok. -
Muže mi někdo z vlastníků říct, jak je hra v SP dlouhá? Myšleno kolik je tam map, jestli jsou tam i levely, kde je 20-30 ++ vln, kolik je celkem věží apod.
Demo jsem hrál a bylo to celkem dobré, jen teda velmi krátké (6 vln tuším).
Taky už je venku season pass, tak aby hra nebyla ořezaná na kost s nutností vše dodatečně dokoupit :).
Předem děkuji za info.... -
-
Nemám to ještě dohrané, ale jsou tam vidět 4 lokace a v každé zatím byly 4 levely. Zatím bylo max 11 nebo 12 vln.
-
-
Kdo se skrývá pod pseudonymem Tomáš Marný? Někdo z Eurogameru nebo z Hrej?
-
Pro mě zklamání, úplně jiná hra než jednička.
Sice to pěkně vypadá, ale to je tak vše. Už se to nedá řešit hezky čistě s věžema, ale člověk prostě musí neustálet střílet jinak není šance levely dokončit, a že je to místy pořádnej záhul stihnout to všechno postřílet. Navíc ten levelovací nesmysl... už nám dorazil i do tower defense her, bohužel. *13*
Jinak ten nápad s omezeným množstvím věží je fajn, ale proč je na tom postavená celá hra a žádnej jinej mód ve hře není fakt nechápu; což takhle inspirovat se trochu u konkurence? Takový Defense Grid měl těch herních módů měnících pravidla hry snad 8 nebo kolik. -
-
Že jo? Před pár dny jsem dohrál demo a nebýt mého zběsilého střílení, tak jsou ty věžičky celkem k hov*nu *15*
-
-
Tohle má stejný číslo jako Metro Last Light, nemám slov. OMG
-
-
jn. I kdyz v singlu sou obe hry zarovno, tak kooperace v sanctum by mohla byt alespon neaka sranda.
-
-
Sanctum 2 ma zaujala este v pociatku ked som videl artworky na moddb.com. Pacil sa mi ten futuristicky styl, velke zbrane a vsetko v bielej farbe. No casom ta senzacia opadavala a teraz vidim ze by som tej hre vela hodin nedal. Snad casom zmenim nazor.
PS: jednotku som nehral... -
Promiňte ale Tomáš Marný je jeden s nejhorších recenzentů na Games. *3*
-
Bohužel upustili od LAN multiplayeru, který v minulém dílu byl. Tento typ hry k tomu přímo vybízí. Byla by to super hra na LAN párty, když jste někde s partou mimo internet. Ale jinak pěkná hra s prostředím připomínajícím Mass Effect a je za pár kaček.
-
-
Je rok 2013, všichni paří z domova, na LAN nikdo nejezdí.
-
-
Hrajeme to s kamosema a musim rict, ze se u toho da celkem dobre zabavit. Urcite na nudny vecery fajn zalezitost za par korun/euro. *1*
-
Tak jo, já se už konečně zeptám. Tomáš Marný je pseudonym, nebo měli jeho rodiče smysl pro humor ? :)
-
-
Sice chvilku trvalo nez mi to docvaklo.. Ale parádní veticka :D
-
asi by ses divil, ale lidí s tímhle jménem je v ČR celkem dost.
-
-
Marných je v celý ČR 5 :) http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Marn%C3%BD/hustota/
-
-
zajímavý, že znám jednoho, kterej na tý mapě není :) (nemluvě o jeho rodině se stejným příjmením...)
-
-
Ilegální přistěhovalci s falešným jmenem? *1*
-
-
-
-
Konečně někdo našel odvahu!
-