Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě se to zdálo divný když sem viděl trailer tak to bylo hodně low a nezachrání to ani ten komisař Rex
  • stare dobre CoD 2
    • Jojo... R.I.P.
  • Magister_Peditum
    To je překvápko.... vlastně není, všem to bylo jasný už z letmýho pohledu na ten jejich trailer. *1*
  • Magister_Peditum
    Double post
  • God-of-War
    Nechci nic řikat, ale ty ryby...vypadaj otřesně. Hail to the new ENGINE!.. Jo vlastně ne *1*
    • Neni to jedno? Ovečky to stejně vytáhnou na milionový prodeje, tak proč se snažit že...
  • matt
    "..Je doslova nemožné vybudovat nový engine od píky ve dvouletém vývojovém cyklu." A kdo tvrdí, že to musí být za 2 roky? Já vim, blbečci z Activisionu. Nastolili politiku, která jim (z mě neznámého důvodu) zajišťuje ročně nehorázné množství peněz, ale zároveň blokuje vývoj nového next-gen COD. Ať si říká kdo chce co chce, ale jestli tohle bude hra s next-gen grafikou, co pak bude takový Battlefield 4? IW engine už dávno není rovnocenný konkurent např. pro Frostbite nebo CryEngine, ať ho vylepší, jak chtějí. Bohužel se ale opět najdou ovečky, kteří chlapce z Activisionu rádi zasponzorují..
    • To si piš... vlastně je to super byznys... minimum práce, rok co rok "převařit" polívičku a miliony jsou zaručeny...
    • Keď EA príde i s niečím iným než nudným Light-Effect multiplayer BF simulátorom, rád si to kúpim..
      • Jasně, ty přepálený efekty jsou úděsný, to je fakt, ale ten engine je alespoň graficky na úrovni, vypadá k světu a proto ho používají i jiná studia (sice v rámci EA, ale co už *2*). Modifikovaný QIII engine, ať vypadá sebelíp, už holt v tomto tisíciletí nemá moc co dělat. Jediná jeho přednost, už není grafika, jako v roce 2003, i když i to je silně rozporuplné, ale především výborná optimalizace, to ale samotnou grafickou stránku netvoří, a hru zase netvoří ani ta grafika, takže vše leží na bedrech přepálenej scénáristů, ale to je jiná pohádka... *1*
  • calwin
    ... like never before... to si fakt mysleli že im tieto blbosti zožerieme? :D

a ešte čakám oznámenie ďalších 7 ghostov dopredu... ešte jednu hru z druhej svetovej a môžeme zasa čakať rýchlokvas... neviem ako vy ale ja som to prestal hrať už od modern warfare 2
    • To já taky... jen tě opravim: "to si fakt mysleli že im tieto blbosti zožerieme? :D " Očividně ano, vzhledem k tomu kolik oveček si to ročně kupuje za AAA ceny...
  • MACHOgejmr
    Mám rád sérii Call of Duty. #Priznani
    • Taky sem měl, do 4. dílu.
  • hznk89
    Ten kýčovitý obrázek podvodního světa mě pronásleduje, od konference Xbox One, všude kam se podívám. To se vážně všem tak líbí? Mě to připomíná puzzle od Ravensburger
    • Jo...statisticky se to líbí asi 100 tis hráčů ročně... Jak smutné.
  • V tom Activisionu jsou fakt ubožáci. Je to úplně nový engine -> přišly negativní reakce -> no, tak vlastně není.

Stejný jako s The Walking Dead: Survival Instinct. Vyšlo hrozný gameplay video -> přišly negativní reakce -> no, to bylo vlastně nějaké fanouškovské video -> pak se ukázalo, že to žádný fanouškovský video nebylo.

Obyčejní lháři...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit