Přejít na výpis diskuzí
Brilantní video k League of Legends oživuje některé postavy
27.5.2013 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
LoL uz nejak nepobiram, leta hraju DOTU, znam tam postavy, itemy.. ale abych se to ucil cele odznova v LoL uz se mi vubec nechce :D
-
A Nocture i Annie jsou pěkní noobové:) Annie měla medvěda hodit přímo na něj a Nocture měl použít své "chycení" na zmatení nepřítele. Chyba:)
-
-
Že ty se snažíš být vtipnej...?
-
-
Video mělo premiéru na konci All Stars turnaje v Šanghaji. (ve finále Korea porazila Čínu, celkově nejhůř dopadlo EU, páč tři fanoušky vybraní rusáci neumí pořádně anglicky pro komunikaci s ostatníma dvěma).
-
-
Problém nebyl v komunikaci, všichni mluví anglicky dobře, ale v tom, že před turnajem neměli, na rozdíl od ostatních, čas na pořádný trénink a sehrání se. Mnozí z nich o tom mluvili na redditu nebo na jejich FB stránkách.
Samozřejmě neříkám, že to byl jediný problém. Asiaté jsou, podle mě, lepší jak mechanicky, tak takticky. -
Co s tím všichni mají? Slyšel jsi je mluvit anglicky? Oni anglicky umí, a docela dobře. Problém byl spíš že lidé hlasovali pro své oblíbence a ne pro ty kdo jsou v evropě nejlepší, pak se tam dostane takový yellowpete, který tam neměl co dělat. A btw, těm tusákům rozumím líp když mluví anglicky než francouzovi Soazovi...
-
-
Yellowpete se nehodil stylem hry, než že by byl vyloženě slabý, samozřejmě ze všech adc byl nejslabší
-
-
-
LoL nehram a vlastne nepoznam tie postavi co sa prezentovali v cinematic,
ale to dievcatko (kuzelnicka zrejme) by som si pozrel dajaky gameplay ako funguje v hre.
neviem pod cim ju na youtube hladat ...mohol by niekto postnut odkaz (link) na jej gameplay alebo aspon meno ..uz by som si to potom dohladal pod LoLkom. -
-
http://www.youtube.com/watch?v=nHqRvMY-Q-s
-
Annie
-
-
Děcka, já hraju Dotu 2, ale je mi nanic z té internetové války Dota vs LoL(vs HoN). Prostě hrajte co vás baví a nechte to druhé prozměnu těm co baví je. Myslím že nadávat těm druhým, že jejich hra je na nic ukazuje spíš něco o vás než o samotných hrách.
-
Ale jo, je to pěkný, rozhodně lepší, než co předvedl před dvěma lety Gabe s trailerem na Dotu 2 *7*. To byla katastrofa, ale naštěstí hra je to super a nezklamala mě *4*. Nechci tady rozhodně rozpoutávat nějakej flame na téma Dota 2 vs LoL, ale rád bych aby mě, jakožto Dotařovi, tady nějaký LoLkař zodpověděl 2 otázky:
1) Jak může v LoLku pořádat RIOT turnaje, když ta hra má masteries, runy a já nevim co + pomalu každý měsíc je nový hero? Nezlobte se na mě, ale tohle prostě nemůže jít nějak vybalancovat, prostě nemůže.
2) Jaký je vztah komunita vs developeři? Pokud si pamatuju, tak největší parchant bejvalé Dota komunity (Pendragon) teďka dělá snad forum managera v LoLku. Pokud budete chtít elaborát proč je to nejvetsi odpad herni branze, napiste a rozepisu se. -
-
nejdřív bych chtěl říct že nejsem lolkař, ale odpovím. možná ne tak, jak by sis to představoval.
DOTA 2 má skvělý trailer. je pravděpodobně udělaný přes source filmaker, takže grafika je na stejné úrovni jako ve hře. má skvělou atmosféru, pustil jsem si ho asi 20x.
1) aha, takže vůbec nevíš jak to funguje, ale víš že to nejde vybalancovat. zajímavá logika. jsem příznivce doty, kde mají všichni stejné šance a nemusíš si odemykat hrdiny, ale neříkám že v LOL to nemůže fungovat, když o tom nic nevím. jinak tam podle mě horší balance bude, když je tam víc různých faktorů.
2) o Pendragonovi a jeho činech vím, s RIOTem je už víceméně od začátku, takže nevím proč píšeš že by až teď dostal nějakou funkci.
na otázky jsem ti teda neodpověděl. jenom nechápu proč píšeš různá tvrzení, která nemáš podložená a nevíš jestli jsou pravdivé...
P.S: pokud vím, tak Naix není v permabanu -
-
1) Mě prostě příjde, že čím víc má člověk možností něco customizovat, tím hůře se to balancuje. Viz. Diablo 3 a vyprdnutí se na pvp arény, protože to nešlo vybalancovat. Já vím, že to jsou jabka a hrušky, ale mou pointu chápeš. Když má každej hero wow-like stromovej talent, k tomu bambilion run ke customizaci, hej fakt sorry, ale prostě mi příjde že je to moc možností jak si sestavit killer build. V Dotě máš pevně daný staty a nějaký +5% k něčemu a +2% k támhletomu mi příjde poněkud zvláštní a podle mě skutečně těžce balancovatelný, kort v ligovém hraní, kdy jde o každou chybu a rozhodují detaily.
2) Neboj se, vím že s nima je od začátku, jak bych asi jinak mohl vědět co udělal dota komunitě?
Jedná se o moje názory, a proto jsem se lidí ptal, nebo snad nejsem tady v diskuzi k tématu? *7*
Dobře, tak je často banovanej v banovací fázi. To byl jenom příklad proboha. Jako jasně že se pořád banuje Wispa, protože týmy neuměj hrát proti split pushi a Batrider protože má POŘÁD buglou vision když lítá a Gabe neni schopnej to po x měsících opravit. -
-
Jen 2 veci, zbytek nekomentuju.
BR ani wispa se fakt nebanujou kvuli tomu, cos napsal :).
Viz je rozkazovaci zpusob od slovesa videt, tedy pise se bez tecky, neni to zkratka :). -
-
Mimo jiné samozřejmě, tak jako ofc kombo wispa+tiny/ck/ursa/kunka je imba už samo o sobě, ale často se používá Wispa ke splitpushi - tak hrajou třeba Aliance.
Ten bat se krom jineho banuje prave kvuli tomuhle, ale to je jedno, dohadovat se s tebou nebudu. -
-
Batrider se banuje kvůli tomu, že je to nejlepší disabler ve hře + dokáže vyhrát lajnu proti skoro každému hrdinovi v Dotě. Má velkou dmg, každých 60 vteřin může někoho unýst... jeho ban/pick nemá nic společnýho s vision, který poskytuje firefly skill.
-
-
-
-
S trailerem souhlas, mam z neho husinu, i kdyz je ta hra vpodstate davno venku :D...
Navic taky nema uplne pravdu s tim, ze by hrdinove nevychazeli nijak casto, jasne, ted je to trochu zpomaleny kvuli praci na dote 2 a malokdy to je hrdina za mesic, ale na druhou stranu jich pak vyda treba 3 za ctvrt roku.
No a s tim naixem to opravdu neni pravda no.. Je sice fakt, ze ve West qualifieru byl nejcasteji pickovanej (hned po nem gyro), ale rozhodne v tech hrach neznamenalo naix = autowin.. Nejcasteji banovani hrdinove jsou spis wispa, bat, dejme tomu i ten naix... No kazdopadne to je samozrejme nesmysl :)..
-
-
a) turnajový server - mají tam na účtech vše úplně k dispozici a hraje se tam na druhém předchozím patchi než je na live serverech
b) velmi výborný, slyší na návrhy jak šampionů i skinů, je i dost věcí, vylepšení, které přišli od fanoušků a jsou ve hře, navíc riot odměnuje lidi, kteří aktivně dělají pro komunitu ve větším měřítku či případnou fan tvorbu
o Pendragonovi jsem dlouho nic neslyšel -
-
Super, díky za odpovědi, tohle jsem chtěl vědět *4*
-
-
no vybalancovat to určitě nejde.. ale že by byla dota nějak zázračně vybalanovaná se taky říci nedá ....
-
-
Každá Dota verze má svojí metagame, kdy se pickujou hera co jsou "in", ale inovátoři si přijdou na své, viz. já jsem vždycky tvrdil že je naix super carry, nikdy se v pro scéně nehrál, teďka je v permabanu, a když ne, tak kdo ho pickuje první tak je vysmátej. Ale souhlasím, Dota taky není úplně vybalancovaná, taky nikdy nebude. Ale na můj vkus je v tom LoLku takový možnosti customizace, že se to musí ukrutně těžko balancovat, proto jsem se ptal.
-
-
tak zrovna ty talenty a runy nějakou obrovskou výhodu nedávají o 5% větší crit nebo tak .... a navíc jsou tam prvky rpg /rozdělování skillu kupování věcí atd./ a to vylučuje nějakej super balanc to by ty skilli museli být natvrdo hned aktivní nebo se vždy odemykali v určitém daném pořadí a prostě celkově je to natolik komplexní že je to v podstatě nemožné.
mě osobně akorád štve že jsou herové kteří mají všechny herní mechaniky.. už se stalo že se oběvil hero co měl stun blink nuke tank a byl ranged a podobné zhovadilosti. to mě osobně vytáčí nejvíc protože takové herové jsou vždy imba
-
-
-
-
Pěkné video. Hlavně ty efekty *3* . Jsem sice na FPS, ale LoL si občas zahraji a baví mě. Zkoušel jsem i Dotu 2 a to už vůbec nezvládám. Nestíhám pohybovat šipkami kamerou, klikat na myš abych se pohyboval a ještě krom toho dělat útoky na Q,W,E,R . To opravdu nestíhám. Ale jinak jsou to dobré hry *3* ...
-
-
Jak psal Zik, da se pohybovat i najetim mysi na okraj obrazovky a nebo podrzet prostredni tlacitko na mysi a hybat mysi.
-
Jen k ty dote - kamera se ovlada normalne mysi, akorat si musis zapnout edge pan, coz je trochu nepochopitelne defaultne nastaveny na off :) .. Ta hra je tezsi, ale zas az takhle ne ;D.
-
-
hrozny..
-
-
Hrozny nejsou spatny, ale ja radsi pomerance.
-
-
Video pekné, rovnako ako opening trailer keď LoL začínalo... ale ajtak mám stále pocit že najlepšie video z prostredia LoLka je http://www.youtube.com/watch?v=XzxjGEPTPZw *1*
-
-
Mě osobně se nejvíc libil, prave uvodni trailer. Tohle uz nema tu stavu, je to takove nijake, nemastne neslane. I to ztvarneni tvari me tam nejak moc nesedlo. Ale jinak zajimavy.
-
-
Přednostně, hrejte si co chcete, je to Vaše věc, toto je ale článek o LoL a jeho videu, tak prosím jen k tomuto.
Podle mne je to video špatné, hra je lepší (než toto video) a celkem mě mrzí, že to vypadá tak lacině a podle toho budou o hře přemýšlet i nový hráči.