Přejít na výpis diskuzí
Ubisoft tradičně vydá Assassin's Creed IV na PC se zpožděním
20.6.2013 | Ladislav Loukota
58 příspěvků
-
A přitom je AC IV vyvíjen na pc.....
-
-
a?
-
-
b?
-
-
To všechny konzolovky. Jeden se musí jenom smát tomuhle postupu a hlavně způsobu portování některých titulů. Podle mě by stačilo jenom změnit ovládání z gamepadu na klávesnici.
-
-
Proč to nevydají dřive na PC a potom nevymažou to co konzole nezvládnou? Co je na gamepadu tak úžasného? Když už mám PC tak chci využít všechny možnosti klávesnice a myši, ale to by asi bylo pro konzolisty moc složité na zapamatování. *3* Jediné co podle mě nutí hráče k používání gamepadu na Pc je sprzněný port.
-
No na gamepadu se blbě programuje :)
Ovládání je to poslední, navíc i většina pc hráčů má gamepad. Výhoda konzolí je stejný systém, takže vyvojář ví na čem to pojede a hru tomu uzpůsobí. Jinak, ale portování není ani tak technický problém jako spíš obchodní. -
-
Já třeba neznám nikoho kdo má pc+gamepad.Myslím,že většina pc hráčů je zvyklá na legendární kombo klávesnice+myš.
-
-
Ja mám k PC tiež Xboxový gamepad (resp. aj PS3) a hral som s ním viac hier ako s klávesnicou+myš. Napr. sériu AC, alebo Batman AA si neviem predstaviť hrať s klávesnicou.
GTA IV som dokonca hral tak, že pri jazde autom som použil gamepad, pri streľbe klav.+myš, našťastie to išlo bez problémov. -
Na gamepadu jsem se zaučoval kvůli FIFĚ a začátky byly velice těžké. Ale překonal jsem to a jsou hry jako třeba právě FIFA, které bych s klávesnicí ani jako zarytý PCčkář zkrátka nehrál. I jediný díl AC (jednička), který jsem hrál, jsem hrál s gamepadem, protože se mi lépe ten hrdina ovládal při všem tom skákání a soubojích.
-
Ja gamepad u PC mam a hraju na nem vetsinu veci :D
-
To nemáš asi dost známých. Gamepad k PC byl a vždy bude standardní výbavou. Záleží samozřejmě na tom, které hry a žánry člověk preferuje, ale dovolil bych si tvrdit, že každý opravdu normální hráč na nějaký údajně dogmatický komba háže lejna a v případě potřeby prostě pořizuje a další kecy nejsou třeba...
-
-
koblih007
Proto jsem zmiňoval, že ho člověk využije pro určitý typ her, kdy je ovládání pohodlnější. Například pokud někdo rád řeší emulátory starších systémů, gamepad je optimální. U stříleček nepovídám, přestože se to taky dá, ale v takovém případě je myš-klávesnice první v pořadí, o tom žádná.
Nicméně, ono snahou je jen ukázat, že gamepad u PC není nic kacířskýho, ale je to úplně normální věc. To, že má někdo tendence si představovat opak a prosazovat PC sílu i kdyby si s klávesnicí vylámal na řadě hrách zuby, to neřeš - takhle smýšlejí jen gumy. -
Známých mám dost.Ono nevím co by chtěl člověk hrát s gamepadem na pc.Možná nějaký fotbal ,auta(spíš koupí volant),bojovka(spíš exkluzivky na konzole).Myslím,že většina hraje na pc FPS,strategie,mmo,.. a hry kde by gamepad byl spíš na škodu.
-
-
-
-
-
-
Doufám že to zdržení bude mít nějaký význam ne jak u AC3 kdy mi to v bostonu padalo pod 30fps a to nemám problém rozjet Crysis 3 na max.
-
Musim rict ze predchozi verze AC se mi vubec nelibi a tak jsem si je nekupoval, ale tohle si poridim jelikoz to vypada ze to nebude AC, ale proste piratska hra, coz si zahraji mile rad. A uprimne musim rict ze po tech "pruserech" s PC verzi Ubi her si radsi pockam, nez dostat nehratelnou slataninu.
Takze, zaver zni "Chcete to vydat pozdeji? Nemam s tim problem, ale chci aby mi to jelo, dekuji." *5* -
zase? vydali uz vubec nakej dil na PC zaroven s konzolema? ale co, stejne je mi to jedno, do AC bych nesel, i kdyby vyslo vcas
-
Po minulém třetím díle a zpackané optimalizaci na PC, je mi to už taky jedno
-
No a
-
Ubisoft si s tim tradicne muze vytrit zadek, klidne se zpozdenim... *2*
-
At to treba na PC nevydavaji vubec, je mi to jedno.
-
-
Nemuseli by to vydat na konzole.
-
-
Sakra, napsal jsem to blbě.
Nemuseli by to vydat ani na konzole.
-
-
Haha, to mě přesně napadlo.
-
Komu to tady cpes, kdyz ti to je uplne jedno....Naprosto zbytecnej komentar....
-
-
Preci tobe Pavliku, ty bys urcite na zbytecny komentar zbytecnym komentarem nereagoval.
-
-
Fox and grapes?
-
Těm co mají konzoli to nevadí.
-
-
Klasika
-
a jako vždy vyjde na vánoce a stihne do konce roku sebrat ocenění hra roku *1* *1* *1* *1*