Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13_11
    Pro Privata Martina:

    Není to úplně Mario, ale můžeš zkusit to nejčistší retro, co je teď k mání: Ripple Dot Zero.
    • holec89
      mohl by taky zkusit unfair mario:)
  • Bude figtclub jeste letos?
    • VonHayek

      Audiooo

      No a pokud za každou cenu potřebuje jen audio, tak si to může hodit třebas do " http://www.video2mp3.net " a převést si to YT videjko na mp3ku. Bude sice drobet pankovější než to co pak Lukáš produkuje, ale když na to tak spěchá...
    • Jestli myslíš video záznam, tak ten se dá s prstem v nose najít na youtubu..
  • Keď bude Vávra v podcaste, tak sa ho spýtajte, či so ho v USA pomýlil niekto s Alanom z Hangoveru :-D Sú ako dvojičky *15*
  • Fight club

    A zitra doufam že bude cely podcast o Gta IV :D a pozvěte Vavru :D :D
    • Tak já zase doufám, že alespoň zmíní pětku, čtyrku nemusí :D a ANO toho Vávru sakra už pozvěte! :D Má nové kolo tak je tam v cukuletu.
      • Keyz
        Hlavně konečně zjistíme zda má to kolo protože Warhorse jsou na tom špatně a musel prodat auto anebo si koupil kolo protože Warhorse jsou na tom dobře. *3*
  • Black_Hand
    hmm, tak posloucham zrovna cast o MMOckach a vcera jsem koukal na video o ekonomice star citizen....hmm... kluci asi museli poskocit radosti :).

    ad schafer: v dobe kickstarteru nebyl ZADNY plan. od zacatku to otevrene rikal. cilem bylo, aby to dokument dokumentoval uplne vsechno.
  • Novej Levl fakt pecka, fajn že Michal Rybka zase hodně píše, klidně bych od něj snesl více, třeba v podobě nějakého retro ohledu na budovatelské strategie nebo strategie obecně, na to on byl vždy specialista a uměl o tom psát. Aleš Smutný perfektně zpracoval to postapokalyptické téma, oceňuji zejména že se nedrží čistě jen her, ale vybočuje i do literatury, filmů a komiksů, dal pár skvělých tipů, přesně inspirace kterou hledám. Je vidět, že kromě hraní má i načteno a nakoukáno, tak by byla škoda kdyby si to nechával pro sebe. Lukáš Grygar taky dobře, hlavně článek Zlaté časy, fajn esej, ale nechte ho psát více o indie hrách, vůbec indie hry by zasloužily trochu více prostoru. Recenzí na Remember Me a Last of Us jsem četl nepočítaně plus jsem viděl letsplaye, ale zároveň chápu, že musíte alespoň částečně pokrývat mainstream, to dá rozum. Petr Poláček má asi hodně práce kolem zařizování, ale klíďo si od něj dokážu představit nějaký článek zaměřený na herní marketing, finance, herní politiku, podle podcastů je vidět že má v tomto přehled, tak bych se nebál ani ničeho jó fundovanýho, jen ať se lidi vzdělávaj. No co dál.. jediný co mě asi trochu zklamalo je retro, když jsem viděl tu pseudo-obálku Retro Level, tak jsem zajásal, že bude hafec retra a nakonec pouze dva články :(. Jako kluci toho retra se fakt nebojte, těch kvalitních starých her je tolik, že to nedokážete pokrýt ani kdybyste časopis vydávali dalších 100 let jako týdeník. Ten miniprofil vývojáře a výčet her které ho inspirovaly, hodně milé překvapení, doufám že to bude pravidelná rubrika. Tak to bylo jen pár připomínek od mé osoby, další číslo si koupím určitě znovu tak uvidíme. Jo a ten design nechte takhle strohej a čistej, je to paráda. A obnovte Page 42, ať to dělá Memory, pamatuju z Bazooky že dával neskutečný grafiky.
  • LEVEL

    Trochu opožděně bych se chtěl vyjádřit k Levelu. Jsem předplatitel a dostal jsem se domů až dneska. A jen jsem ten časopis rozbalil, dýchla na mě atmosféra r. 2000 - 2003, nebo tak nějak :-) Pánové, nevím, jak se vám to povedlo, ale opravdu jsem si myslel, že jsem otevřel nějaké staré číslo z té zlaté éry. Obsah ještě hodnotit nemůžu, ale po zběžném prolistování vypadá dobře. A konečně je přiložená hra jenom ten bonus navíc, jak to mělo vždycky být. Takže jen tak dál!
  • Keyz

    Ještě k těm právům na Level TV apod.

    Proč to máte takto, že každý do všeho kecá? U her přece Tvůrci nemají práva na název apod., Například Gothic. To samé u filmu taky každý v titulkách nekecá kde se to smí vydat.

    Někdo se jednou ptal, zda bude Jáma Pekel dostupná. Tedy měl by se zeptat D. Vávry a sám Vávra by to pak měl nějak vydat? :)

    To je složité.
    Přece když píšu pod hlavičkou časopisu tak, tak časopis si rozhodne kde a kdy to vydá. Chápu lhůty, že rok autor nemůže nic rozhodovat ale pak i když si to může sám hodit někam na web, tak časopis by stejně měl mít možnost to vydat například znova v jiné verzi zdarma. Kdyby to bylo znova za prachy chápal bych ten rozpor.
    • Luke
      Kdyby Zpátky na stromy nebyla virtuální produkce, pak bych se všemi z LTV podepisoval smlouvy, ve kterých by tyhle věci byly ošetřené. V takovém případě bych s tím mohl dělat co se mi zlíbí (myslím). Jelikož to ale bylo punkový, tak je zapotřebí opětovného svolení všech účinkujících (na Hrej LTV vycházela víceméně proto, že to nikdo neřešil a na díly mladší než rok měla Burda právo).

      Stejně jsou ošetřené i články: po dobu jednoho roku od vydání s nimi autor nemůže nic dělat, pak už ano. Záleží ovšem na něm, jestli mu to za to stojí. Pokud tomu dobře rozumím, tak Jámy starší roku by Dan mohl vystavit na webu. U LTV starší jednoho roku je zapotřebí svolení všech účinkujících, scénáristy, kameramana atd.
      • Keyz
        OK. Díky za odpověď.
    • ringmancz
      autorský zákon?
    • smejki
      "proč auta nelítaj, když letadla můžou?"
      • MickeyMutant
        Protože řidiči nemaj pilotní knížku.
    • jsi postizeny? precti si neco o smlouvach o dile... casopis SVETE DIV SE neni ani film, ani hra
      • Keyz
        Tak některé časáky, vydali staré verze na netu a bylo tam více lidí než zde co tam psalo. To samé když něco kecnu v TV a pak to vydají na netu jako článek pro každého. I když jsem to řekl na placeném kanálu.
    • kúp si na aukre celú zbierku Levelov, oskenuj to a hoď v pdfku na torrenty, inak sa toho v živote nedočkáš
      • Keyz
        Toho jsem se obával. Škoda no.
  • Hale lidicky slisel nekdo o tom mortal kombatu co mel dnes udajne vyjit na pc (digitalne) nikde o tom nemuzu najit ani zminku dik za odpovedi cs
    • http://store.steampowered.com/app/237110/
  • Black_Hand
    dychanek dnes od ctyr jako "vzdy"?

    EDIT: dle youtube 16:30... oook.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit