Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jeje Petera Dinklage jsem poznal hned jak ten bit z Trona promluvil :)
  • MrSanta
    Kruciš, ty zbraně vypadají velmi dobře. A možnost si zbraň vylepšit, když jí budu používat delší dobu - to se mi hodně zamlouvá. Rád bych to viděl ve více hrách. Vždycky se mi těžce loučí s nějakým hezkým kusem výbavy, který už vlastnotma nestačí.
    Sice si pořád nedokážu představit jak hra bude fungovat, ale celkem se mi to zamlouvá. Kéž by taky chtěli udělat čistě single hru.
  • Tohle bude masakr.. a vypadá to nádhereně, jsem zvědavej kolik hráčů, údálostí, efektů, animací to zvládne pojmout najednou aniž by nějakej server neměl problém to utáhnout. Jedna z her na kteoru se těšim. Stylistika je krásná. Nic ujetýho, je to uvěřitelný, ponurý ale zároveň moc hezký.
  • Vysvětlí mi někdo jak to bude? Budou zde nějaké NPC nebo jen hráči? Budu s nimi neustále v kontaktu nebo jen tehdy, pokud si je přizvu do hry?
    • O NPC zatím myslím nepadlo slovo, ale hra bude určitě dostupná i jako čistě SP. Bungie ovšem říká, že většina hry je uzpůsobena pro co-op, takže dost zabávy bez něj odpadne. S těmi hráči to pak bude asi tak jak říkáš, tedy že si je pozveš. Pokud se ale objeví nějaký public event, hra udělá menší matchmaking a portne k tobě nějaké ostaní týmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit