Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xykon
    ,,Bude se to jmenovat Dan?" *1*
    • Jojo - Lukas perlil. "Rihanna? To uz je kousek k samohane." : D
      To me malem zabilo.

      A s tim hranim za zensky, navic s tak imbecilnima argumentama, mi taky mluvil z duse.
      Supr podcast - dekujeme
      • Souhlas,já osobně hrál oba Mass Effecty za chlapa,protože kdybych tam nabaloval chlapy,připadal by si docela divně *1*
        • dilinja
          a balit zensky ve videohre je normalni *1*
  • Black_Hand
    ja hraju za zenskou v ME. ma to jeste jednu vyhodu. Jennifer Hale, ktera jako vzdy odvadi spickovy vykon.

    napada me jeste jedna teorie, proc lidi hrajou za zensky...mno ale ta je trochu uchylna :).

    btw kapitanka janewayova je psychopat....
    • Jennifer Hale je prostě boží a ve zlato promění na co šáhne. Na ksichty pro Femshep je na netu databáze http://www.masseffect2faces.com/ Každý si může vybrat podle svého gusty :-)

      Ano, Janewayova je psychopat.
    • dnešní poselství podcastu - poprvé je to vždycky lepší s chlapem *1*
  • Pochvala za zvuk

    Nový díl je technicky super, za to letadlo nemůžete :-) Jinak mi ale není jasný proč vše tahat na Facebook. Přijde mi, že se tím drobí zdejší komunita postavená na tiscaláckých účtech. Účet na Fb má patrně každý, ale kdo ne, tak tam nemůže ani nic okomentovat (narozdíl od games.cz) a moc lidí třeba ani neví že si to může natáhnout do RSS čtečky, ale jednoho dne se Fb rozhodne ten export zrušit a nikdo s tím nic neudělá. I ta fotogalerie je zde použitelnější.
    • Black_Hand
      mozna jen trochu stahnout ty basy v intru :). prave jsem malem udelal subwooferem diru do zdi :P.
    • ještě koupit pro každýho mikrofon, ať nemusí řvát přes celou místnost na jeden a bude to takřka dokonalé
  • Batman Arkham asylum - ANTI Ati radeon

    čaues... už opravdu newím kde už jinde se zeptat. Mám problém s Batman Arkham asylum, který mi pokaždé po určité době hraní padne(zčerná mi obrazovka a repráčky začnou bzučet,, a z toho už se nedá dostat takže musím počítač vypnout a zapnout). Co jsem se dočetl tady na Tiscali tak hra působí náročněji(a nepodporuje určité efekty) na počítače s ATI radeon grafikou k jejímž šťasným vlastníkům patřím.x) Našel jsem na zahraničních servrech, že tenhle problém neni ojedinělý,, řešení jsem se přesto nedozvěděl... Už jsem aktualizoval ovladače garfiky, zkoušel různé nastavení graf. hry, instaloval patch, pořád to dělá dál(někdy po 2, někdy po 10minutách hraní padne) u žádné jiné hry tento problém nemám(MAfie2, Shogun2, crysis...) Hra je naprosto super, ale tento malý detail mi dojem trochu kazí...x)
    • Urug
      Radeon HD4850GLH a vždycky to běhalo bez problémů.
    • bzučení repráků? zkus v nastavení repráků vynout/zapnout hardwarovou akceleraci
  • Dan Vávra

    www.warhorsestudios.cz *3*
    • černý kůn české herní scény?

      Takže s učastí dana v podcastu už je asi konec,co?Na středověké rpg odehrávající se v otevřeném světě se každopádně těším,jen aby to nevyšlo jen na tablety či ve webovém prohlížeči.Jinak se docela zvědav kdy hru vydají když už se Dan v podcastu tolikrát chvástal že by chtěl dělat 1 hru ročně...
    • Dan asi nemá rád Bethesdu, když jim chce zruinovat kšefty ^_^
      • na to jsi přišel jak, že ji nemá rád?
        • Přečti a pochop, je to legrace ^_^.

          Na stránkách mají uvedeno, že studio chystá středověký RPG titul s otevřeným světem. Vývojářská sestava vypadá slibně, takže by to mohl být silný titul. A jaký titul si tady brousí zuby na nej nej fantasy RPG? Skyrim od Bethesdy :)
          • no když Mafia nezrůjnovala GTA, tak těžko RPG od stejného člověka zrůjnuje to nej nej fantasy RPG *1*
            • Jozef123
              Aj keď radšej som si zahral Mafiu ako také GTA....
            • Je fakt že gothic 2 asi těžko trumfnou no :-)
  • Pro boha jeho..o čem ti lidé mluví..říkal sem si cca..po 10 minutách.Nějak mne to nebaví.Buď mluvte k určité věci,nebo to nedělejte.Kupte si pořádnej mikrofon.Skutečně se to nedá poslouchat.
  • Offtopic - Diskuse jen pro registrované?

    Zdravím redakci Games,
    možná je to jenom náhoda, ale podle několika nejnovějších článků/novinek/preview začínám mít pocit, že Games začíná zavádět diskuse jen pro registrované čtenáře.

    Pochopitelně vše je ve vašich rukou, ale doporučoval bych se podívat na návštěvnost konkurenčního Bonuswebu před a po zavedení diskusí jen pro registrované.

    Mnoho návštěvníků chodí na web nejenom aby ho četli, ale aby i reagovali, pochopitelně anonymně ale pod stálou přezdívkou. Pro některé z nás je holt registrace příliš zavazující. Zvažte to ^_^.

    S pozdravem, Tanbou
    • blixa
      Tak uz je to opravene..
    • blixa
      Diky za upozorneni - je to technicka chyba a bude to opraveny.. Diskuse jen pro registrovany budou do budoucna jen u clanku o Replay ;) U ostatnich rozhodne zachovame stavajici stav..
    • když ti vadí registrace na bezvýznamném webu, tak co budeš dělat za pár let až budeš muset být povinně očipovanej? si pomalu zvykej, NWO je tu!
      • Jestli se čipování opravdu začne zavádět (taky to kolem sebe vidím), tak se odstěhuji. Navážno. Do Nepálu, na Antraktidu nebo kamkoliv jinde, kde sice možná nebude Internet a moderní lékařská péče, ale zároveň tam taky nebude tohle slídění ve jménu svobody. Orwell hadr.
    • pav

      presne tak, ze se do toho pustite i pod recenzemi ... to bych necekal, spis tak od jd to ano, ale od vas teda, ne ..a hlavne krome replaye jsou ty diskuze tady zlaty, relativne slusny, k veci a i trollove jsou nekdy docela vtipny...a vam to nelibi...
  • MickTheMage

    ad knizne adaptacie hernych svetov

    Ked niekto pristupuje ku kniham napisanych podla hier (alebo na zaklade ich svetov), mal by k nim v provom rade (aspon ja to tak robim) pristupovat ako k marketingovemu doplnku. Ako take, byvaju vacsinou celkom milym nahliadnutim do sveta hry a svojim sposobom predlzenim herneho zazitku. Ako Dragon Age, tak i Mass Effect nevycnievaju z radu priemeru, ale kto si oblubil spominane herne svety, nebude citanim sklamany, ani rozcarovany. Nie je to boh vie aka hviezdna literatura, ale na chvilu zasyti (pripadne vytvori nutkanie si hru zahrat :) ).

    A potom, zalezi od spracovania a urcenia knihy. Osobne povazujem za zaujimavu i knihu k Star Treku Online. Pre ineho by to bola divna vec - suhrn rozhovorov s roznymi postavami. Co to sakra je? Ale...pekne dotvaraju pozadie a cestu do obdobia kedy sa STO odohrava.

    V kazdom pripade, za kvalitativne najlepsiu, co som doteraz cital, povazujem The Infernal City: An Elder Scrolls Novel. Ale opat, vzhladom na to, ze som fanusik sveta, je to trochu skresleny pohlad. Citatel totiz musi poznat realie a chciet sa dozvediet nieco nove z tohto sveta (ak by mal niekto zaujem si precitat co som o spominanych knihach napisal, moze hladat na mojom blogu, a myslim, ze nieco je aj na KK).

    A potom je tu napriklad Bioshock, cerstva to kniha, ktora mala celkom dobry ohlas na RPS. Az tak, ze rozmyslam, ci kupit paperback alebo hardcover :) Este uvidim.

    Inak, Mr. Polacek? Nebol by fajn nejaky tematicky clanok na temu hry-knihy?
    • ales.smutny
      Já třeba přečetl všechna Halo kvůli fluffu (a ta kvalita hrozně kolísá), ale jak má člověk méně času, tak si víc vybírá, které knížce z pořadníku dá přednost... a pak už nedovolím alibi žádné knize :) Ale ano, pořád tu mají určitou funkci jako doplnění fluffu, ony tři čtvrtiny doplňkového materiálu ke Star Wars taky za nic nestojí, ale něco umí přidat.

      Ale jak píšu, když je v pořadníku Bakker, nový Martin, dva Miévillové a další přibývají...tak už člověk po tomhle typu literatury sáhne jen když ví, že pojede vlakem s hodně hlučnými dětmi kolem ;)

      Edit: A dík za tip na Elder Scrolls :)
      Edit 2: Ještě jedna noční úvaha... paradoxně a nebo spíše logicky bývají knihy, které jsou zatížené linkou ke hře lepší, když se tvůrci nemusí potýkat s nutností pracovat se známými, dobře popsanými postavami. Ono to také není nic jendoduchého být v roli brand writera, který nemá volné ruce a musí pracovat v rámci mezí nejen světa, ale i postav.
      • MickTheMage
        Tato debata mi pripomenula jednu vec - knihy podla hier sa robia snad od pradavnych cias 90s, kedze existuje aj pre taku hru ako UFO: Enemy Unknown. A ako som si na to spomenul, prasil som na ebay. Nasiel jednu, jedinu pouzitu a objednal...snad pride :) Som zvedavy, co je to za hovadinu. Plus, ked som si kedysi overoval, ze ci je tato kniha skutocna, narazil som i na zmienku o knihe na rovnaku temu od jedneho ruskeho autora - pravdepodobne vysla len v Rusku, kedze som ju nikde nedokazal lokalizovat :)

        Ale to len tak na okraj, ze vydavanie knih podla hier nie je fenomenom poslednych rokov.
        • Ta kniha Elder Scrolls asi nevyšla česky a ty mluvíš o originálu v angličtině, co? Já sice anglicky jakž takž umím, ale abych si užil knihu, to tedy ne.

          A to téma knih podle herní předlohy by bylo velice zajímavé. V časopise Score už na toto téma něco napsali, ale moc práce si s tím asi nedali, o knize podle UFO se myslím ani nezmínily, pokud si to pamatuji.

          Kniha Bioshock: Rapture mě hodně zaujala, zeptal jsem se u knihkupce a ten mi potvrdil, co už tu někdo napsal. Totiž, že tento druh knih u nás vychází jen v brožované formě, ne ve vázané. Škoda, zrovna ten Bioshock bych si koupil určitě vázaný.
          • MickTheMage
            Jop, Elder Scrolls zatial vysla len anglicky i ked co viem, tusim Fantom Print, sa uz asi rok rozmysla, ci knihu nevyda aj u nas :) A to bol prave dovod preco som si kupil anglicku verziu - nastvany a s rizikom, ze tomu nebudem rozumiet. A ono to nebolo take zlozite, ako som si myslel. Moja anglictina je tiez predsa len v stave - rozumiem, ale nehovorim :). Na druhej strane, ked uz musim citat v ang. odbornu literaturu, beletria je jednoduchsia.

            Jj, u nas len paperback, pevna vazba tazko. Ale kedze budem objednavat asi zase anglicku, tak mam na vyber. Problem je, ze pevna vazba je obvykle dvojnasobne drahsia. Lenze ako som spominal, referencie na knihu su dobre, tak si mozno aj tu tvrdu vazbu doprajem :)

            Z kniznych prepisov pribehov este viem napriklad o The Dig, samozrejme Gabriel Knight, Betrayal at Krondor, Wing Commander (vysli aj u nas) a dalsie. Zaujimave je, ze ani Feistovi sa v pripade Krondoru nepodarilo zopakovat kvalitou Trhlinovu sagu. Ta kniha skor posobi ako prepisany navod a postavy su plochejsie, nez v spominanej sage.
  • Herní CSFD-like web

    Už několik let funguje - databaze-her.cz

    Ale k*eténi tam nejsou vítáni, takže značná část diskutérů na TG, ať tam neleze.
    • Už několik let funguje taky abcgames.cz
    • MickTheMage
      Jop, databaze-her je slusna a ma dobre naslapnute do buducnosti, ale...

      co sa kretenov tyka, vymenujem ti aj 5, ktory su tam aktivni :)) a bezne tolerovani
      • Vyjmenuj...
  • Beefcake
    Díky za odpovědi - ještě bych to ale rád malinko rozvedl:

    Vydání toho GTAčka teda vidíte klidně už na to jaro? To by s oznámením oproti "normě" dost zaspali, ne? Nebo myslíte, že jejich tradiční jarní pecka nebude, a "něco" vyjde až dýl? Rockstar mi totiž v posledních letech pomáhá přežít herní sucho...


    Ty čtenářský recenze... Martin má pravdu, proto jsem v tý slohovce psal i o motivaci pisatelů. I to (velkolepý představy zákonitě vyvolávající) označení "Čtenářská recenze" určitě působí trochu demotivačně, ale hlavně asi lidem chybí nějakej impuls, kterej by je k tomu psaní "dokopal".
    To můžeme spekulovat, co motivuje obyvatele CSFD - podle mě mnohým (většině?) stačí možnost získávání bodů od ostatních, respektive jakási zpětná vazba.

    Co na to ostatní? Vidíte to podobně, a přidáte se k mýmu lobování? Běda jak ne!
    Svůj pohled na tu (teď prakticky nulovou) účast uživatelů bych shrnul do dvou problémů: Chybějící motivace, a pro krátký, verdiktový hodnocení davů nepříliš vhodnej systém.
    • Ludo
      Problemom k ctenarskym recenzim moze byt IMHO aj samotny nazov ctenarske recenze. Na CSFD aj Databaze-her.cz sa to vola komentare. Mne ked niekto povie komentar a recenzia tak si predstavim dost rozsahovo odlisne utvary.
      • Právě - však povídám *3*
        Asi jsem se blbě vyjádřil, a utopil to v moři jinýho textu...
    • Beefcake
      Na protest (nebo vlastně spíš "poraženecky" *1*) jsem smazal svůj (nesmyslně dlouhej, a revizi beztak nutně potřebující) L.A.Noire čtenářskej výpotek, a nechal z toho jen "verdikt", kterej se už rozsahem blíží formátu CSFD komentářů.
      Na kartě hry se ale pořád celej nezobrazí, a i celkově mi to prostě pro ten (mnou) kýženej user-powered systém připadá ... divný... Nepropojený, hluchý, ... nevim.
      Nesnažím se tím prudit, jen se nedokážu vymáčknout.
      Zkrátka mi šlo o to, jestli tomu uživatelskýmu "CSFD-like" stylu přikládáte váhu, a pokud jo, tak pak je podle mýho každej zdánlivej detail důležitej. A motivace, plus zpětná vazba, propojenost, nebo jak to nazvat... zkrátka to "něco" co dá člověku pocit, že nepíše zbytečně...
      Je to o komunitě. Čtenáře krom těch pár čt.recenzí člověk pozná jen v diskusích, odkud už některá jména znám, ale ani oni nic nepíšou. Chtěli by? Nevím. Já bych se u lidí jako je tady MrSanta, Black_Hand, smejki, pan.klobouk, apod., kliknutím na profil určitě rád dostal na krátké verdikty a/nebo-jen hodnocení.
      Ani já nemám na CSFD někoho, za kým bych šel do pekla a zpět, ale když si přečtu komentáře od Civala, Limy, nebo dalších, udělám si o filmu už dost přesnej obrázek. Kolikrát v něm i zpětně objevím něco nového...
      Jak se na to kdo díváte?
      • Black_Hand
        ja uz psal kdysi recenzi na Brothers in Arms, kdyz ctenarsky zacinaly jeste ve starym designu tiscali. byl jsem jeste trochu nezraly ve stylu, a bylo to znat. trochu jsem se zlepsil ale ne o moc.

        ted po me zadny ctenarsky recenze nechtej, dopisuju diplomku a pak budou statnice. to ze se tady ale neceho ode me jeste nekdy doctes je ale vcelku pravdepodobne :).
      • janchor
        Ale nepřeslechnuls doufám Petrovo "všechno bude"? *5*
        • Beefcake
          Nepřeslechl - a srdce mi to naplňuje hřejivou nadějí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit