Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl bych se zeptat jestli bych tuto hru rozjel než ji zakoupim Intel pentium B960 2.2ghz,Intel HD graphic 128mb,8gb RAM, Aspon na minimální detaily jestli byto bylo hratelný :)
  • chtěl bych se zeptat jestli by to jelo s AMD athalon(tm) 7750 dual core processor 2.70 GHz
  • prosim vas nerozumiem dobre pocitacom ja len na nich hram hry pojde mi ROME 2 ked budem mat graficku GeForce GTX 660 procesor intel core i7 3770 velkost disku 1000gb operacna pamet 8gb??
  • giacobraza23
    Jo. Nej je tech 35 giga.. Nestiham kupovat hrd disky.. a to mam 4 tera...
  • Videli ste najnovší mega obrázok?Začínam mať o tú hru vážne obavy. By som tých vývojárov niekam najradšej nakopal a naložil na Trimeru alebo Qadrimeru a poslal ich proti brehu blbcov. A potom by som ich v plnej zbroji zo štítom v ruke nechal skočiť z tej 2,5 metrovej výšky ak by to prežili. Niekde si prečítajú,že Caezar mal lode čo sa dali vytiahnuť na breh a už robia vylodenia v Normandii,normálne mi ten obrázok pokazil celý pohľad na hru. Úplne z toho číší snaha o efekt, naviac úplne nezmyselný.
  • Magister_Peditum
    Spíš bych řekl, že ty doporučený budou minimální. *1* Až se na mapě objeví cca 5 tisíc panďuláků, to rozhodně stačit nebude. *3*
    • mozno to bude len lepsie optimalizovane ako shogun :D aj empire na ultra mi ide horsie ako napoleon
    • Sice mam taky znacne pochybnosti o hratelnosti na minimalni sestave, ale v Total War bylo vzdy mozne nastavovat i velikost jednotek.
      Na minimalni sestave bude muset hrac pochopitelne skrouhnout i pocet vojacku na jednotku. Takze zatimco nekdo na maximalnim nastaveni bude moct mit v bitve az 10 tisic vojaku, na minimalnim nastaveni to bude treba jenom ctvrtina.
  • Menorri
    *1* On tomu ještě někdo věří?....dle těchto nic-neříkajících konfigurací bych měl hru rozběhnout jak nic ....nicméně realita ve, které všichni žijeme je naprosto jiná. Opravdu bych chtěl vidět tu hlavu, nebo toho génia kdo vůbec vymýšlí tyhle široký pojmy jako jsou HW nároky. Rome 2 budu muset 100% upgradovat už jenom kůli tomu, že jsem Shoguny 2 moc dobře nerozfrčel. *9*
    • C2D 2.8 GHz, 4 giga ram a GF 9600 GT a Shoguny 2 sem hrál úplně v pohodě, většinu her hraji v rozlišení 1920x1080 detaily střední/vysoké. Jediné u čeho to nestíhá je BF3, nebo třeba ARMA 3. A pokud budou nároky takové, jaké píší, tak si hru zahraju na svém PC v pohodě, biď né třeba s detaily na Ultra a nějakejma blbinkama okolo.
      • BF3Me jde témeř na plnou Bf4 na střední+- ale rome2 se mi celkem slušně táhne při tazích v bitve to už tak hrozný není a je jedno jestli to mám na střední nebo na minimální na max to ale nejde ale možná to je tim ze mam amd.
  • neviete povedat, ci total war nahodou tiez nebude pod znackou Game Evolved AMD? tak ako bol Shogun? teda ak ano, aky troll specifikoval tie poziadavky? :)
  • Na tuhle hru se normálně těšim jakože se na žádný hry netěšim a nějak je mi to šumák ale tohle bude totální masakr *5*
  • V roce 97 jsem měl svůj první PC. Myslím, že tam byl snad jen půlgigový :D - a cema byla, jako kdybych to vzal od NASA.
    • Když si vzpomenu na svůj první byl asi taky od NASA. Mám ho dodnes a tak jednou/dvakrát do roka ho zapnu, abych přestal svému nynějšímu nadávat do kalkulaček a ručních počítadel..

Aby bylo jasno, nemám ho jen jako lapač prachu, mám tam nainstalovaný fallout 2 (btw - tuhle kampaň na dlouho jsem rozjel v roce 2001 a nejsem ani v polovině hry *1* *1* *1* )
      • Ještě, že tam nemáš RP přídavek, to bys to nedohrál asi nikdy :D - můj bratranec to dojel s postavičkou, která měla jen bod inteligence :D, v jiném savu zase udělal tanečky s Bozarem v každém městě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit