Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc se jim bori pasy do betonu?
    Na rovnym buzerplacu? *7*
    Jinak ti kluci co delali to video. Kdyz to poradne neumite tak to udelejte alespon kratky.
    • Shaker
      Protoze to neni beton ZAPA!
  • TumaPetr !
    Na tej fotke vypadas jak skurwenej chuj, a ta pyča na fotke ako najvatsi CZ kurwa
    PS: Pamatuji si ji, jak kouzila ptaky za 200KČ v Olomovci
    • TumaPetr
      Takovéhle kecy si člověk opravdu dovolí jen na netu. Věř, že na ulici by jsi mi tohle nebo mojí ženě řekl jednou a naposledy, ale to pochopíš časem, až zavítáš i jinam z cesty školka-pc, školka-pc...
      • Shaker
        nemas trollit, kdyby sis odpustil ty zbytecny kecy o par postu niz, tak by ti nikdo nemel duvod nadavat, ale ne, ty si musel, tak sklizej ovoce...
        • erikse
          Aha, takze kdyz napise nekdo svuj nazor na engin arma 3. Zaslouzi si lavinu nadavek ? To jsi potom stejny hulvat jako pan par radku nad tebou. Rozhodne kdyz je nejaky nazor podany slusnou cestou, coz byl. Ocekaval bych i slusnou reakci a ne toto.
          Opravdu to jde s lidstvem vazne doprd*le.
          • Shaker
            Nekteri blbecci maji porad pocit, ze kdyz podaji svuj trollici nazor ve "slusny podobe" bez sprostych slov, kterej ma nulovou informativni hodnotu a o cloveku, co ho napsal vypovida leda to, ze neni schopnej si hru ani nastavit tak aby to nejak vypadalo, tak ze se jim dostane slusny odpovedi? Samozrejme, ze tu reakci docela prehnal, ale nevidim v tom jedinej duvod k pohorseni, protoze si o to dotycnej rekl sam.

            A radsi budu hulvat se spravnym nazorem nez navenek slusnej pacifistickej prizdis*ac, co si mysli, ze vsechno vyresi objimani a radoby chytre podany bezcenny argumenty...
    • erikse
      Opet se ukazalo, ze kazda diskuze ma sveho idiota a asociala.

      PS: Lidi co tomuhle komentari davaji pluska, maji take IQ vydlabane dyne jako autor.
      • Shaker
        ale no tak... vzdyt je to celkem legrace :)
  • Ten 15let starý engine je stejnou dobu inovován a tím pádem už s původním OFP enginem má pramálo společného. ;) Navíc bych řekl, že takhle to chodí u většiny her. :) Každopádně já jsem byl z Alfy poměrně nadšenej a právě až z tohodle III dílu je podle mě původní OFP cítit naprosto minimálně (díky bohu za to).

    edit: A to je reakce na příspěvek pode mnou... :/
    • celoush
      naštěstí má stále dost společného, takže tvůrci se nemusí učit vše od začátku jen mají stále více a více možností.
  • TumaPetr
    Ten cca 15 let starý engine už je vážně zoufalý...
    • Je to pravda. Nejhorsi je animacni cast enginu, zadny streamovani a optimalizace na urovni pred deseti lety...
      • Arma 3 zrovna co se animaci tyce udelala velkej krok dopredu a jsem za to opravdu rad.
      • Ohledem animacniho engine mas asi pravdu. Ten je na soucasny standard zoufale zaostaly. Nicmene kluci dokazali i za techto podminek animace a cely dojem z pohybu zvednout. Oproti Arma2 je tam dobre viditelny posun. Ale animacni engine je otazkou implementace. Pro to neni nutne prekopavat jadro. Ja doufam ze Arma4 uz bude vybavena pokrocilejsim. Ten soucasny by v budoucnu neobstal ani u zarytejch fanboyu.
        Ohledem streamovani a optimalizace pravdu nemas. Stratis jej asi moc nevyuziva je to mala mapa ale u Altisu fungovat urcite bude naplno. Ohledem optimalizace udelala Arma3 urcite znacny posun. Ze to nekterym hracum neslape je spise problem na jejich strane. Zasvinenej system, nekompatibilni komponenty a blby nastaveni udelaji sve. Ale tento engine skutecne neumi konstantnich 60fps ani pri oklestene grafice. Na to je armasvet prilis rozlehly. To s koridorovkama srovnavat nemuzes.
        • Ci je nieco koridovka alebo sandbox, dolezita je len jedna vec. Pocet polygonov, ktory musi gpu spracovat. Ten je v BF3 a C3 vyssi a napriek tomu idu lepsie. Sorry, ale to takzv. rozlahle prostredi ARmy je sama pustina. hole kopce, luky len s travou. Budovy su otexturovane low poly objekty pomaly ako v HL2 ci starych hrach, minimum zmyslu pre detail, vybavy, napaditosti. Mesto v Arme tri vyzera ako hrstka rovnakych low poly budou, to plati aj pre teren. Fakty neoklames.

          Co sa tyka koridoviek takzv., tie vzdy boli technologicky najpokrokovejsie a najnarocnejsie hry. Neznamena, ze ked CoD je nanerocne, ze je taka kazda fps. Take Metro 2033, 2034, Crysis 2 atd. su dodnes najlepsie vyzerajuce hry a narocnejsie ako Arma.
    • Budem určitě "umínskováni", ale souhlasím. Engine vypadá naprosto fantasticky na blízkých objektech, ale když se podíváte do dálky tak je to katastrofa doskakující tráva, stromy, textury.. plus ještě k tomu všechno náročnost jak prase..
      • :) ja jedu na kompu rok starym co sem postavil za nejakejch 17k bez monitoru, dostava fakt zabrat ale zvlada to dobre. Čtyrjádro 3,8ghz Phenom II BE (OC), Radeon HD 6800, Kvalitni zakladovka a 8gh ram (+2TB disk a 500mb disk baracuda), žádnej high end.

        A ta grafika, rozloha atd, myslim že je to náročný tak akorát
      • hle doskakující tráva a objekty se dají nastavit na větší vzdálenost i v konfiguračním souboru. u každé takové rozsáhlé hry je to možné. nastavit si ještě lepší grafiku než ti umožnuje nastavení ve hře;)
        • crysis, skyrim to třeba umožnují. ale musíš počítat s propadem výkonu
      • Tak to nehrej na integrované grafice od Intelu, když se ti to seká. Mám 3 roky starý komp a Arma 3 jede v pohodě.
        • TumaPetr
          Kvůli Armě jsem kupoval pc za 30k a o max nastavení se rozhodně nedalo mluvit.
        • Sám osobně jsem to zkoušel na notebooku a jelo mi to celkem hezky ta hra,sice jen třicet fpsek na střední,když byl nějaký boj,ale nestěžuju si *5* Nejsem žádnej hardcore hráč,kterej by to musel hrát na ultra,přesto ta hra vypadá krásně a doufám,že to bohemce dopadne lépe než předchozí díl,který podle mého optimalizačně stái za prd a ty pohyby byli také divné,takže tento díl je velkým krokem vpřed ku realitě,kterou tato hra má zobrazovat *4*
          • Psychotic
            "Nejsem žádnej hardcore hráč,kterej by to musel hrát na ultra"

            Líbí se mi, že hardcore a casual hráč se podle tebe liší tím, na jaký grafický detaily ty hry hraje :-D Vlastně je to taková karikatura zdejších PC-fanboyů :-D
            • Spíš myslel hardcore jakože nebere hry tak tvrdě a vážně, aby je musel hrál na ultra se 120 FPS a ještě mu PC u toho bude chladit zmrzlinu. Ty karikaturo. *7*
      • Tak mi ukaž fps hru,která má takovouto rozlohu mapy,chytráku *11* A doskakující tráva je problém starých pc a nízkého nastavení,takže pokud máš slabý kompl,tak tu nebreč a jdi si hrát BFko či jinou podle tebe dobrou FPS hru s novým enginem *6*
        • TumaPetr
          Co se týče enginu. Tak se stačí podívat, co dokázali Codemasters s Egem. Jejich první titul s otevřeným světem na novém enginu a optimalizace dopadla skvěle a grafika také žádná hanba na svojí dobu nebyla.
          • Optimalizace byla slusna ale grafika za moc nestala. Arma 2 na tom rozhodne byla lip i kdyz byla narocnejsi ale nema cenu se o tom dohadovat protoze nakonec stejne cas prokazal ze Flashpoint DR z tohohle duelu vysel jako porazeny.
  • Tak jsem se podíval na to video, kde testují ty vozidla.

    Hra vypadá moc pěkně, ale ti co dělaly to video....no....radši to nebudu komentovat, ale když ho jeden z nich utopí, tak očekává že vybouchne... Battlefield syndrom v plné míře :D
    • Přesně tak, vozidlo, co pod vodou nepotřebuje kyslík pro spalovací motor přeci nemůže pod vodou vybouchnout! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit