Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stáhnout a nainstalovat můžete dneska, abyste zítra jen obdrželi klíč a večer již všichni válčili. Mně to ale torrent tahá pomalu, byl bych vděčný někomu, kdo by pak obraz instalace uložil třeba na share-rapid.

    Jinak Vás čeká zážitek, který nikde nenajdete. Přísné dodržování pravidel na servrech, povinná komunikace. Hraje se to svižnějc a příjemnějc než ARMY. Ale zapomeňte na BF3/BF2 tohle se přeci jen daleko více blíží realitě a s BF2 má společný jen engine. Navíc před spuštěním doporučuji přečíst manuál.

    A co se spuštění týče, přeci jen byl BF2 dělán pro WinXP 32-bit takže řešení spousty problémů naleznete na foru oficiálního serveru. Zkuste a nejspíše si Vás hra získá.

    A připravte se na to, že to ani není RO2. Tady ti úspěšnější hráči mají po hodině hraní jen 7 killů a třeba 5 smrtí (pěšák). Přesto hra nabízí jedinečnou porci zábavy. Mapy o velikostech 4-8km2, kde se smysluplně bojuje.
    • Jack1947
      Jelo to pomalu, dal jsem to tahat a sel spat uz predevcirem 6gb musi znamenat hodne prace, vylepseni urcite , jeste najit nekde original BF2 dvd a muze se zitra jit parit. *3*
      • hlavně původní BF2 patchnout na 1.41 (tak 25min) a pak 1.50
        Doporučil bych DVD stáhnout komplet někam do počítače a všechny setup.exe nastavit jako - kompatibilní s WinXP SP2 a spouštět jako správce. A to samé potom s výsledným BF2.exe
        U souborů z project reality asi postupovat stejně. Jinak pomoc určitě naleznete na oficiálním foru.
        • Jack1947
          Na to patchovani si pamatuju, s tim byla vzdycky prace... kdyz se to pak zvladlo bylo to super.
  • Aby som mohol hrat tento mod, tak potrebujem originalku battlefield 2? Nevyznam sa v tom, tak preto sa pytam :)
    • ano potřebuješ. Koukal jsem, že na steamu je za 500 *7* , nevím jak na originu. Krabicovku dneska pořídíte snad ani ne za 200kč
      • Na Originu to je za 9.99€ Complete edition. To už zase není takový rozdíl než někde běhat a shánět krabici.
        • jj ked tak, tak to kupim z originu, ale este pockam par dni ci sa to nejak rozbehne po release... momentalne to hra cca 150 ludi... da sa to pozriet na ich stranke
          • protože momentálně hrajou lidi ještě v0.981 a většina už má nainstalovanou 1.0 a jen čekají, až se v pátek překlopí servery. I ted byli vždy navečer alespin 4-6 serverů narvanejch a to už byli všichni unavení a čekali na 1.0. Já předpokládám, že po pátku bude každý den alespin 8 serverů narvaných...snad víc.
  • Díval jsem se, že to je i pro singl. Je tam nějak upravena AI?

    Co vím tak to nebyla žádná sláva a někdy i špatně používali vozidla. ARMA 2 která se snaží být realistická na tom byla lépe po opatchování. Tam jednotky slušně používali techniku a i nějakou taktiku. Tohle si nedokážu představit, když původní hra je dost divoká a vozidla tam krosí na metr or protivníků.
    • Jack1947
      BF2 a celkove serie BF byla vzdy, tkvela v multiplayeru, boti byli a ve 1942 dokonce , jakasi kampan - ( nezavisela jestli prohrajete proste, ubehl cas a jelo se dal). Project reality myslim ze vyjimkou nebude.
    • hra je pouze MP
      v menu najdete položku deploy = to jest bojiště hráčů

      dále je tam položka coop = tam AI najdete, tyto servery slouží k tréningu

      (pokud by si někdo myslel, že bude trénovat na ostrých servrech = ban => protože jsou kupříkladu jen 2 stíhačky na hru = 60 minut, nebo je respown bojový techniky až po 20 minutách)
  • Sak i BF2 je pro deticky moc realistickej ... proto z toho delaj dalsi cod ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit