Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ale mna to vobec netankuje :D ja som len poznamel ze ten prvy si zaplati 30e za mesiac,a pan SK sa vyjadril ze neviem pocitat tak som chcel po nom vysvetlenie
    • Počítaš dobre, aj keď ešte podceňuješ tú čiastku investovanú na ingame money. Klasický pay to win. Buď si to zaplatíš tiež, alebo budeš za ostatnými hráčmi zaostávať v accountoch, skilloch, itemoch atď.

      No alebo máš ešte jednu možnosť - grindovať ako nejaký maloletý číňan či chronický nolifer.
  • Lidi zapomínaj, že všechy free to play hry víceméně stojí za govno ;) v lepším případě ne, což je skvělé a chvályhodné, a pak jsou tu paskvily typu neverwinter online a jiné....zde krásně vidíte, že takhle ne přátelé....tohle vypadá na zajímavý model....lidé, kteří nepracují a většinu času jen paří, si herní čas vypaří....lidé, kteří pracují, ty ten pakatel neřeší (ne nejsem vatař a ani nejsem zvyklý na to, že mi rodiče platí leta všechny mé onlinovky)
  • Hm goldselling priamo od autorov zaujimave, inak to musi byt vazne lenivy dobrodinec ked si zaplati svoj cas za 13e a potom este nekomu za 17e, 30e vyhodenych za MMO + este cena tej hry :D
    • tady zase nekdo neumi pocitat co ? se pak nediv ze nemas blbych 13e na mesic
      • a kde ze som sa podla vas pan expert zmylil ? no oslnte ma vasim uzasnym vysvetlenim
        • No, popravdě, mě by také zajímalo, kde jsi přišel k těm 30€. Pokud to bude fungovat jako v EVE, tak si můžeš koupit buď přímo herní čas za 13, nebo onen předmět za 17. Ten stojí víc, protože se dá ve hře prodat a něco na tom vydělat. A pokud nechceš platit skutečnými penězi nic, je možné si vydělat přímo ve hře herní měnu a koupit si onen předmět. Aspoň takhle to funguje v EVE.
          • Boze dalsi co nevie citat hrac 1 "dobrodinec" si zaplati svoj cas 13e, je lenivy a chce in game prachym tak kupi "item" CREED za 17e na webe a ten v hre preda 2 hracovy za ingame peniaze. Takze ten lenivy dobrodinec zaplati 30e
            • 2sk-hra je od toho aby bavila. Pokud me jeji obsah nebavi,nehraji. Hra neni zamestnani
            • No a proč to jako tankuje tebe? Jsou to jeho peníze, může si s nimi dělat co chce. Naopak, ty na tom vyděláš, hraním si seženeš dostatečnou částlu a koupíš si čas bez reálných peněz. A spokojení jsou všichni.
            • mozna ten dobrodinec neni lenivy, ale naopak pracovity a spocital si, ze za ten cas, ktery by stravil nudnym grindovanim goldu pujde radeji do prace, kde za tu dobu vydela 50e a goldy si pak za 17e koupi....
  • Resite tu placeni-dobra hra si sve hrace najde. Me spise zajima cim by me ta hra mela zaujmout. Podival jsem se na videa z gameplaye a hruza. Vypada to (nejen vizualne) jako tuctova az podprumerna hra.
    • Jasně a to poznáš podle tech krátkých gameplay ukázek ?
      • Nehraj si na chytreho a zkus napsat cim je vyjimecna. Cim se odlisuje.
        • Nehraj si na chytrého a zkus napsat v čem je tak špatná a jak to poznáš když ještě ani nevyšla. *3*
          • Pisu ze dle videi to vypada jako tuctova hra. Ne ze takova bude,ne ze ji znam. Naopak se ptam cim me ma zaujmout a misto odpovedi se dockam jen nicnerikajicich kometaru.
            Moje tvrzeni je uplne stejne jako tve. Ja alespon vychazim z tech videi. Z ceho vychazis ty? Pokud o hre neco vis,misto svych dvou nesmyslnych postu jsi mel par bodu napsat.
            • Jediné co si řekl je že hra tuctová, ještě jsem neviděl v "tuctovém" mmo housing a povolání explorer - jumping puzzle, šplhání po horách a nedostupných místech, stavitel - budování měst a science - zkoumání technologie, zvířat a rostlin. Nic neříkající komenty máš jen ty, hra má vyjít až v roce 2014.
      • Ja súhlasím s Huhi. Aj podla mňa ďalšia zbytočná onlineovka.
  • Ale fuj, za tohle chteji mesicni poplatky, to snad ne ...
    • aha ono to musi vypadat realne aby za to mohli chtit penize ?
      • Nejak jsem si nevsiml, ze bych napsal neco o realismu, tak se uklidni trolliku.
  • Neviem, či by si mali brať príklad práve z eve. P2P v podaní eve je totiž pay to win ako vyšité, a to čím ďalej tým viac. CCP sa len predháňa v tom, kedy predstaví ďalšiu rolu pre altov (najväčší úspech po falcon altovi má asi ogb alt, ak sa pamätám tak rolu mom alta nerfli).
    Osobne som poznal jeden taký "prípad", keď maník za reálne prachy (doslova tisícky libier) nakupoval accounty jak na bežiacom páse - combat chary, logi alty, mom alty, boosting alty, falcon alty, probing alty atď. - no a potom s 5+ charaktermi v deadspace vindikatoroch či bhaaloch (cyno s triage carrierom samozrejme vždy pripravené) robil "solo" pvp. *15*
    • Porad nejak nevidim to tve pay 2 win
      • tak jsem asi slepý za real peníze si v eve můžeš koupit všechno
  • Prosim, opravte si to. Neni to MMO strilacka a 7€ mesacne ste si pomylili s 7£. Pri 12tich mesiacoch je to 9.99€, nie 7 ako ste uviedli ... to je v £.
  • Preed
    Neviem ci mi nieco uslo ale z gameplayu co som videl mi to prislo ako klasicke MMO RPG a nie strielacka,ale celkom sa tesim,vizualne mi to prislo 99% feeling wowka,ta zona z videa vyzera presne ako nagrand,uz dlho mam chut si zahrat nejake MMO ale nemam chut za vracat k wowku,uvidime ako to dopadne :).
  • Ten CREDD nevypadá špatně, stejně si nejsem jistý, jak hra uspěje, vzhledem k tomu, že vychází v době ESO (všichni na to naskáčou, protože OMG SKAHRAM/OBLIVION 2 ONLINE!!), ale hlavně MADAFAKING WIČRA 3... *1*
    Stejně ale nechápu, proč autoři tolik nadělají s tím jejich telegrafingem, když se vlastně jedná o něco, co většina her už dlouho používá a slouží to akorát tak k tomu, aby i ti největší poseroutkové dokázali hrát 10minut beze smrti. A ještě k tomu to je na zemi jako rozmázlá třešeň, kdyby to byl pouze čárkovaný/čerchovaný kruh bez výplně, bylo by to mnohem lepší.
    To ten jejich housing, to je alespoň něco zajímavého, to ani Daggerfall 4 Online mít nebude. *1*
  • Mahcake
    Myslim, že je dobře, že to bude aspoň nějakej ten rok P2P. Podle mě nejlepší model pro MMORPG. Jednou za měsíc dáte +-300,- a máte všechen obsah + žádný omezenosti a vývojáři dostanou dost peněz na další, pokud to hraje dost lidí + popřípadě nějakej ten 14 dení trial na zkoušku s omezenim do x levelu.

    S mikrotransakcema to jednou stejně skončí u P2Win, ať hráči chtěj nebo ne. Nezlobte se na mě, ale dát třeba 100,- za další action bar sloty? Pak zase další 200,- na větší inventář? (SWTOR koukám na tebe) Pro mě už je jakákoliv takováhle "blbůstka" výhoda ve hře. Za chvíli si připlatíme i za to, jestli budeme moct skákat nebo ne.

    EDIT: Jak vidim, tak nejsem sám.

    cca. 26:00
    http://www.youtube.com/watch?v=PeUbXJZPkd0
    • a co Guild Wars, zadne mesicni polatky a P2W to zadnem pripade neni a nový obsah je tam min kazdy mesic, sice po roce hrani uz jsem se toho taky prejedl, ale porad tam ruzne moznosti co delat, ja treba zacinal s PvP hral jsem ho 3 mesice a pak kdyz esport byl nedohlednu tak jsem sel hrat PvE to jsem projel nahoru dolu + nejaky alty a po dalsich 3-4 mesicich sel parit WvW (open PvP), kde jsem byl do ted a ted se zase pratil k arenovemu PvP jako nazcatku a za tek rok co to hraju jsem jim dal 1k Kč, když jsem chtel dokoupit char sloty (4 jsou v zakladu) a pak transmute gemy, kdyz jsem si chtel vytunit VZHLED u maina, proste je pohoda ze te nikdo do niceho nenuti nechces to hrat tak to nehraj, jo hele je tu neco noveho no tak se nato dojdeme podivat, ale nemsusi nic platit za to aby jsi se podival na novy obsah
      • Uzasne, platit za sloty na chary. Hlavne ze te nikdo nenuti. *15*
        • nenutí... ve hře máš 8 povolání a 5 volných slotů... je vidět že jsi GW2 nehrál... nic tě tu nenutí zakládat alty kvůli čemukoli jinýmu než stylu hraní... každá classa může zastávat jakoukoli roli, každá postava může mít klidně všechny profky (aktivní jen dvě), respecy stojí minimum, atp. ... navíc pochybuju že se najde větší množství lidí který bude bavit hrát víc jak těch pět class... a navíc jak zmiňuje resshi, jelikož je GW2 b2p a máš tam všechno potřebný k hraní otevřený tak z něčeho to platit musej :) nesmíš hned brát větu vytrženou z kontextu bez toho abys tu hru hrál ;)
        • resshi
          Z něčeho se ten provoz serverů musí platit. Jinak není problém si transformovat ingame měnu na gemy, kterými si ten slot odemkneš, takže de facto nemusíš utratit ani korunu.
    • Sak v swtor si platis (muzes) za to, ze muzes behat ... ;D

      Ale na druhou stranu ani tenhle model nevidim jako pouzitelne. Eve je dost specificka vec a predevsim s timhle modelem prisla v dobe, kdy f2p defakto neexistovalo. Navic ma svoji kvalitu. Kdyz nekdo prijde s novou MMO ... a da ji placenou (protoze minimalne ze zacatku budou muset platit vsichni), tak se obavam, ze je predem rozhodnuto o krachu. Prijde totiz par hracu, ti si zaplatej ... a pak zjistej, ze nemaj s kym hrat.

      Jinak to je samo zcela vseobecnej problem. Tuhle sem se po celkem dlouhy dobe sel podivat do lotro ... a zjistil sem, ze tam je zcela pusto a prazdno. Trebas v hurce clovek nepotka ani nohu ... a to neni uz uplne newbee oblast. Fakt chci videt novacka, kterej prijde do hry ... jak bude par mesicu expit uplne sam, nez se dostane nekam, kde nekdo hraje ... to se na to po par dnech vykasle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit