Přejít na výpis diskuzí
Akční RPG Deep Down pro PS4 bude free to play - zdarma hratelné
23.9.2013 | Petr Poláček
20 příspěvků
-
A k*rva. Z toho nejsem zrovna nadšenej.
-
No nevím, jestli je nějaká FP2 hra nějak skvělá, aby se to muselo uplatňovat více a více. Napadá mě Dota 2, ale to je příliš specifický žánr, Mech Online nemusí sedět každému a většina z nás by uvítala klasický Mech, Hawken zababí, ale na jak dlouho, SW ToR je bez předplatného příliš osekaný, Aion od GF bez placení absolutně nehratelný, LotrO docela ujde, ale bohužel pod level 30 je tam mrtvo. Pak mě napadá EVE online, ale to je opět těžká, složitá MMO hra, která nemůže sedět každému. Napadá někoho nějaká normální F2P hra na pc, která není příliš okrajový žánr či MMO? A není tam systém Zaplať všechno od dlaždičky až po poslední květinu?
-
-
Lotro je rozhodně nejlepší F2P fantasy mmorpg(A dle mně i nejlepší mmorpg ze všech).
Proč?
1) komunita- Tamější komunita má mozek(ale je potřeba mít guildu), narozdíl od Gay Wars 2.
2) Grafický styl - Je to jedno z mála mmorpg, které lze grafikou brát vážně.
3) Množství vzhledu oblečení - Je to pitomina, ale já jsem rád, když si mám z čeho vybrat, a brnění jsou realistická(=Ženy nevypadají jak ženy prodávající kachnu ve zbroji, žádné chrániče ramen desetkrát větší než hlava.) a hezká.Zase narozdíl od Gay Wars 2 kde jsou asi 2 vzhledy zbrojí, na které se dá dívat a nezvracet/neťukat si na čelo.
4) Příběh a svět - Příběh je dost dobrý. A svět je boží a lépe prezentuje Středozemi než filmy.
P.S. Pokud jsi Lotro hrál do lvlu 30, tak jsi poznal asi tak dvacetinu hry, tudíž gratuluji. -
Tlačím to kde to jde, ale Star Trek online má dobrej F2P model, na všechno co stojí premium body za reálnou měnu se dá vydělat ve hře plněním daily questů, pvp a pve. Ale to je teda MMO. LoLko je taky docela dobrej příklad, placený jsou v zásadě jen skiny, nic co tě zvýhodní. Samozřejmě to, že si koupíš hrdiny dřív, když zaplatíš je fajn, ale i ti "nejvíc OP" mají counterpick.
Co se Deep Down týče, jak říká ucho, nemá smysl to řešit dokud se nebude vědět jakej model zvolí. -
vzhledem k tomu, že nevíme, za co přesně se v Deep Down bude platit a co to bude ovlivňovat, tak moc nemá cenu to rozebírat. F2P je velmi specifická záležitost...
-
-
At premyslim, jak premyslim, nenapada me co je na EVE online F2P. Pokud vim, je tam 14 denni trial. To uz se muzeme rovnou bavit o WoW, kde je to zadaco do 20 levelu...
F2P je ve hrach vice odrazujici nez lakacka do hry. SW TOR jsem zkousel a okamzite toho nechal a nemam chut za to ani platit a to jsem tu hru rok platitl sveho casu.... -
-
V EVE si ale můžeš hraním vydělat na předplatné. Není totiž F2P jako F2P model:)
-
-
-
-
vidim v tom prusvih
-
Zase ten New York *1* *1*